اوکی ممنونم ، عالی ![]()
میگم دوستان هروقت خسته شدین بیایین تاییک نقاشی ، من خودمو دارم جر میدم اونجا بیایین کمکم
لایک کنید انرژی بگیرید روز تعطیل یکم با هنر سر و کله بزنید خیلی برا ذهن خوبه ( کلی انرژی مثبت میاره واستون )
نه اینطور که بنظر میاد همه غمگینن انگار استاپ خور همه دیروز ملس بوده
![]()
انگار هیشکی نی فقط خودمم و خودم
لینکشو بزار خب بیایم ببینیم
راس میگیا چرا به ذهن خودم نرسید ![]()
عزیزان من رفتم
به شما توصیه میکنم نرین و نگا نکنین….
هرچی بیشتر نگاه میکردم .درونم حس من چقدر بی هنرم بیشتر میشد ![]()
شوخی میکنم
افرین علی جان بسیار بسیار بسیار عالی و چشم نواز ![]()
قوربونه قدمت امیر جان، دقیقا همین حسو هم من به اون یکی نقاش هایی که اثرشونو گذاشتم دارم هرچی نگاه می کنم بیشتر احساس چقدر بی هنر به هنر نگاه می کنم میاد سراغم ![]()
داداش کوچیکتما ولی مگه الان قیمت حرکت میکنه منتظر نشستی ؟
داداش منظورم اینه که منتظرم که هفته معاملاتی شروع شه
من که کلی لذت بردم و با سبکهای دیگه هم آشنا شدم . من هم یک اثر توی اون تاپیک گذاشتم تا از شما عقب نمونم . ![]()
امیر جان ، فقط دلم خواست گپ گفت کنیم دارم مینویسم اگه قابل بدونی صحبت کنیم
بنظرم اگه منظورت از انتظار اینه اوردر باز داری
باید از خدمتت بپرسم خدایی نکرده از اینکه اگه قیمت دوشنبه گپ بکشه استاپت بالا تسویه شه نمی ترسی ؟ معامله باز گذاشتی ؟
اگرم همینطوری انتظار داشتی باید خدمتت عرض کنم معاملات وقتی تموم میشه کلا نقدینگی از دیواره ها کشیده میشه وحجم مارکت میاد پایین و معمولا همیشه در شروع مارکت چون یه اصلاحی برای این موضوع هست بازم ممکنه هنگام شروع حجم وارد شه و باعث ایجاد کندل هیجایی بشه خارج از اصول حرکتی قیمت درست کنه
ایوال حسن جان خیلی ممنونم از این حرکتت و نهایت تشکر رو می کنم ازتون
حسن جان دنیا خیلی وسیع هست و ما باید تا زنده ایم از این وسعت برای آرامش وتوسعه روحمون استفاده کنیم و لذت ببریم از نفس کشیدن و سر زنده بودن
اره حالا پاس کنم یه بار سری دوم راکت پلاس و میگیرم
پول میدن اونو
سلاااام من اوووومدم
آقای دیدبان عزیز سلام به شما و همه عزیزان
الان نقاشیهای زیبا و جادویی شما را دیدم و لذت بردم ، بسیار عالی و روح نواز هستن ، البته بیشتر از اونها این جمله پرمغز و دلنشین شما خوشحالم کرد :
دنیا خیلی وسیع هست و ما باید تا زنده ایم از این وسعت برای آرامش وتوسعه روحمون استفاده کنیم و لذت ببریم از نفس کشیدن و سر زنده بودن
بسیار عالی و انرژی بخش بود …
الهی دستان هنرمند شما همیشه پر از نور و رنگهای زیبا و قلمموی شما پر از شور و احساس باشه
به خودم و دوستان عزیزی که با دیدن نقاشیهای زیبای آقای دیدبان و سایر هنرمندان عزیز احساس بی هنری میکنن هم این بیت از همشهری شیرین سخنم حافظ را یادآوری میکنم:
کمال سر محبت ببین نه نقص گناه
که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند
این بیت به ما یاد میده که نداشتن محبت و در جستجوی عیوب و اشتباهات دیگران بودن نشانه بی هنریه اما هر کس با محبت باشه و در جستجوی دیدن حسن و کمال دیگران باشه هنرمنده ، هیچ نقاشی بدون برخورداری از روحی لطیف و با محبت نمیتونه نقش زیبایی خلق کنه ، امیدوارم هممون هنرمند باشیم… ![]()
بنده خیلی از لطف بی پایان شما ممنونم
![]()
حداقل کمکی که میتونه بکنه اینه که اگه تا نزدیکای اون قیمت رفت بالا دیگه اصلاحها رو پولبک درنظر نگیریم و وارد پوزیشن بای نشیم و در پوزیشنهای شورت شرکت کنیم!
ولی در کل هدفم از گفتنش این بود که بگم الزاما این ریزش عمیق رو اصلاح در نظر نگیریم و دید کلیمون روی صعودی شدن طلا (مثل همیشه) نباشه!
درنهایت هم صرفا تحلیل شخصی بنده هست و قاعدتا ممکنه اصلا درست نباشه.
(ولی تحلیلهای شنبه و یکشنبهم معمولا صحیح بودن همیشه😁)
پاس شدی جایزه رو تقسیم کن اینجا با ما