فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

منو چندتایی از بچه ها که اطلاع دارم با بروکر امارکت

خب چرا با این ایرانی ها کار نمیکنید مثل دریا گلد یا بقیه .. دلیل خاصی داره؟

خیلی خوبه که افراد اینجا تجربیات‌شون رو به اشتراک بذارن. خیلی وقت‌ها می‌شه از اون‌ها چیزی یاد گرفت. بعضی وقت ها هم نظر شخصی‌ه. البته نظر شخصی محترم‌ه ولی شاید گاهی با واقعیت‌های جا افتاده حرفه ای فاصله داشته باشه .اینجا است که سایت‌های مرجع می‌تونن راه‌گشا باشن.

شاید بخواین صفحهٔ trading strategies در سایت مرجع investopedia رو ببینید. غیر از پاسخ‌های کلی به پرسش‌های عمومی، مقاله‌های دسته‌بندی شدهٔ جالب و کاربردی -دست‌کم از نظر من- داره به قلم کارشناسان فن.

https://www.investopedia.com/trading-strategies-4689646

اره داداش

در دورانی که به نت بین الملل دسرسی نداشتیم باپلتفرمهای ایرانی مثل هیواگلد(من خودم باهاش کارمیکردم) یا فرازگلد و…کارکردیم

نتیجش خیلی جالب بود به غلط کردن افتادیم

من ک فقط شانسی شانسی پولمو از هیواگلد بیرون اوردمو کانفیگ خریدمو دوباره با بروکرم کار کردم…خیلی از بچه ها هنو پولشونو نتونستن برداشت کنن

یعنی کلاه برداری هه؟

بروکر ترندو چی ؟

چون من دارم تحقیق میکنم واسه یه بروکر یا صرافی های داخلی<> الان این بروکر امارکت رگوله درست حسابی داره؟

مقاله‌ای از همون سایت در مورد پیش‌بینی کردن قیمت باز‌شدن بازار پس از تعطیلات آخر هفته- چیزی که شنبه و یکشنبه‌ها اینجا زیاد مطرح می‌شه

https://www.investopedia.com/articles/active-trading/081313/ways-gauge-market-open-direction.asp

من با ترندو کار نکردم …اینجا عزیزانی که پستتو ببینن و باهاش کار کرده باشن حتما میگن چجوریه…

در مورد امارکت من دوساله دارم باهاش کارمیکنم هیچ ایرادی ندیدم نه در معامله ها نه در اردرگزاری ها نه تاخیر در ورود و خروج نه در برداشتها نه کندل سازی

سلام

بنده با opo finance کار میکنم دو سه سالی میشه و راضیم.

دوست عزیز، سایت مادر این انجمن‌ها یعنی ایران‌ بروکر، بخش کاملی برای بررسی کارشناسی کارگزارها داره و اون‌ها رو از جنبه‌های مختلف بررسی می‌کنه- از جمله نهادهای نظارتی (regulators) اونها و میزان اعتبارشون. زیر هر صفحه هم کاربرها می‌تونن نظر خودشون رو بگن و گاهی نمایندهٔ رسمی کارگزار هم پاسخ می‌ده. شاید دوست داشته باشید اون بخش تخصصی رو ببینید.

درود رفقا روزتون بخیر

کسی میتونه اسکرین شات خالی از تایم 1 دقیقه ساعت 8 شب تا 12 و نیم شب روز جمعه هفته پیش رو برام بفرسته

تریدینگ ویو اشتراک ندارم (:

برای ژورنالم میخوام

ممنون

سلام و ارادت من با eplanet , quqntumFX کار می کنم خیلی خوبن

سلام

ترندو اسپرت بالایی داره از ۶تا۱۰ولی با نت ملی خوب کار می کرد و واریز و برداشت ریالی داره و نیاز به صرافی و تاب چنج نداری البته امکان اونا رو هم داره

اوپو هم می تونی راحت از حساب ctraderاسافادهدکنیذوذمعاملات رو در تریدینگ انجام بدید ولی با نت ملی اصلا جالب نیست و حتما برای واریز و برداشت نیاز به صرافی یا تاب چنج داری

اسپرد هم از ۳تازمان خبر ۸است

آقای محمدی عزیز فرق بین استراتژی با تیپس چیه؟

و اینکه می فرمایید استراتژی راحت قابل بیان باید باشه آیا به سبک و روش استفاده از قیمت یا همون پرایس و یا استفاده از اندیکاتور ارتباط داره یا نه ؟

و اگر درگذشته بازار یک تست بشه و وین ۶۰درصددداشته باشه ولی در لایو کمتر از ۵۰درصد وین داشته باشه اشکالی چی می تونه باشه ؟

هنوز تو کف اون 4244 هستم هرچی از روچارت حساب میکنم نمیفهمم چطوری گفت 4244 میرسه و دقیقا رسید

رفقا یه نکته‌ی مهم می‌خوام بهتون بگم:

از دید من طلا فقط به یک شرط صعودی می‌شه، اونم اینه که

بادی کندل دیلی بالای قیمت ۵۰۰۵.۵۵ کلوز بده!

در غیر این‌صورت روند اصلی نزولی خواهد بود و از دید من تارگتش حداقل ۳۳۱۱.۱۱ هستش!

عرض ادب جناب رستم پور عزیز..

مفاهیم در دل تمرین و عمل معنا پیدا می‌کنند

اجماعی قوی در بین معامله گران بازار برای تفکیک و همسو کردن این دو گزاره وجود دارد

موفقیت بلندمدت به استراتژی بسته است . و (Tips) در جهت و خدمت به استراتژی میتواند کیفیت و کارایی ما را بالا می‌برد.

استراتژی کجا و چرایی است . Tips بهتر و بهینه تر و سریع‌تر اجرا کردن کجا و چرایی همان استراتژی.

با نهادینه کردن . وفق و سازگاری روانی کامل . استراتژی هیچ وقت عوض نمیشه حداقل برای حرفه ای ها ولی Tips میتواند برای بهینه کردن و سریع اجرا کردن بارها به خاطر منحصر به فرد بودن حرکات بازار عوض شود .

قابلیت بیان ساده استراتژی. ربطی به ابزارها (پرایس یا اندیکاتور) ندارد.
ربط دارد به وضوح قوانین و قابلیت اجرای بدون ابهام.

چه از پرایس اکشن استفاده کنیم . چه از ۱۰ تا اندیکاتور اگر نتوانیم قوانین را ساده بیان کنیم آن استراتژی در لحظه تصمیم ما را خراب می‌کند. و این کاملا شخصی و منحصر به فرد است .

چرا عرض کردم که معیار اصلی حرفه‌ای‌ها قابلیت بیان ساده استراتژی است ….؟

مغز در لحظه معامله با پول واقعی. حافظه فعال محدودی دارد.
تحقیق و تجربه نشان داده که عموم آدمها در شرایط استرسی . فقط می‌توانند ۳ تا ۴ قانون ساده را همزمان نگه دارند.

اگر استراتژی ما نیاز به ۷ شرط داشته باشد. در لحظه بحران و استرس بازار

مثلا شرط ۵ را فراموش می‌کنیم

یا همه را قاطی می‌کنیم

یا وارد فلج تحلیلی می‌شویم

اگر نتوانیم استراتژی را در یک پاراگراف برای یک تازه‌کار و مبتدی توضیح دهیم. خودمان هم درشرایط استرس زای با پول واقعی در بازار نمی‌توانیم اجرایش کنیم.

/و بنده به این رسیدم اگر نتوانم استراتژیم رو در حداقل ۳ جمله به دوست غیرحرفه‌ای خودم بگویم. آن استراتژی برای من نیست./

….

بحث روانشناختی و منحصر به فرد بودن حرکات بازار جناب رستم پور . هر ادعایی بر وین ثابت در این بازار به نظر بنده کذبه . میشه گفت میانگین . این درست تره

دمت گرم آقا مهدی عالی

در برگه بالایی سایت قسمتی داره به اسم Stock Market Simulator باهاش کار کردی ؟

خوب آقا امین این مسئله قاعدتا برای ترید ما هیچ کمکی نمیکنه . مگر اینکه بخواهیم هلد کنیم .

اگه منظورتون این صفحه است، ظاهرا همون کار حساب ازمایشی (demo) رو بدون نیاز به کارگزار می‌کنه. به نظر می‌یاد بیشتر به درد اونایی می‌خوره که بدون ثبت نام پیش کارگزار می‌خوان حساب آزمایشی داشته باشن.

https://auth.investopedia.com/realms/investopedia/protocol/openid-connect/registrations?client_id=finance-simulator&redirect_uri=https%3A%2F%2Fwww.investopedia.com%2Fsimulator%2Fportfolio&state=225ba985-2ed2-4e22-ba37-ab127307e3e5&response_mode=fragment&response_type=code&scope=openid&nonce=f2d3239f-98cf-4cff-9afd-fc46b60948a2&code_challenge=teEW1b2F6CBiGFBExnvhq_0X9B_fR5ymKcgefhzMBwA&code_challenge_method=S256