فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این کمالگرایی کار دستم میده همیشه

اینکه همچی بی نقص اجرا بشه

کاری به روانشاسی ندارم مشکلم فنی به قول خودت

باید کار کنم تمرین تمرین تمرین

ایولا معامله تمیزی بود داداش

فکر نکن تنهایی منم این ایرادو دارم توی بازار احتمالات هنو نتونستم یادبگیرم کمالگرایی نداشته باشم

خیلی فرصت معاملاتی از دست میدم-جالبش اینه باز بعدش توی معاملاتی با شرایط بدتر ورود کردم :grimacing:

ممنون داداش ولی تمیز ک نبوده

تمیز وقتیه قشنگ میره تا TP

ن مثل الان

نقطه خروج شما میشه نقطه ورود من !!! ما چرا برعکسیم ؟؟! :joy: ولی جدا خیلی خیلی حرفه ای و قشنگ نقطه زنی در کف حمایتی انجام دادی خیلی شجاعت میخواد :clap:

مرز بین پوزیشن سل و بای 4100 هست اگر قیمت از این مرز اومد پایین تر تفکر سل باید بذارم کنار و به بای فکر کنم ، چون زیر 4100 سل گرفتن کار دست ادم میده !

در تایم دیلی این موقعیتی که بازار رسیده دقیقا زمانی هست که یک شدو بلند در کف جدیدش زده میشه و بازار بعد از کمی بالا رفتن برمیگرده و طول شدو را تست میزنه ! و مجدد وارد روند صعودی میشه ! حالا اگرحمایت 4100 شکسته نشه و بازار شروع به صعود کنه کفهای حمایتی فیل میشن ولی اگر 4100 شکسته بشه منتظر تاچ این کفها میمونم

خوش به حال من که فری استاپم خورده و اینجا بیدار شدم :pinching_hand:

قیمت اونطوری که ادامه داد گفت خودتو خسته نکن . خودم حلش می کنم :rofl:

سلام و درود فراوان بر همه دوستان گرامی. من هم در این گوشه کنارها روی طلا (ضمن خوردن نون و ماستم در بازار) لایوتست ها و تک و توک تصاویر استراتژیم رو میزارم. بیشتر برای سرذوق اومدن خودم شاید باشه!!:blush: اما دوست دارم قسمت کوچکی از این کامیونیتی فعال طلا باشم(ایهام داشت). میخوام انرژی مثبت بیشتری تزریق کنم.

وقتی تصمیم بر نگرفتن پوزیشنم باشه ، نمیگیره ! :joy: این سری قرار نیست باهام راه بیاد :thinking: میخواستم ادای نقطه زنی مهندس دربیارم نشد که بشه :zany_face:

فداسرت داداشم

ولی این حرفو نزن …باز من میخام مثل تو سویینگ بگیرم…

امیرجان یک سوالی ذهنمومشغول کرد الان توی۵مین همون دستکاری قیمت دیروزکه اموزششوکزاشتی نیس

دقیقا داداش-ایول

عکس سمت چپی هست

دستکاری قیمت روی سطوح buy side liqueity

دمتگرم با اموزشت ازسردرگمی در اومدم داداش دارم بکتست و فوروارد تست میگیرم

فدات محمدجان

مهم اینه داری تمرین میکنی :heart:

امیر داداش _ 4100رو میبینه امروز بنظرت

یا رنج میزنه تا شب

بنظرم داداش از 4147/53 برگرده بالا

چون توی یکساعته choch درجهت صعود زده

دربهترین حالت رنج میزنه

عددی که گفتی منم دارم_ پتانسل بای رو داره موافقم _ ولی فشار فروش روند فعلی زیاده که البروکس بهش میگه پولبک بی پایان

این مارکت بی صاحاب همیشه شک میندازه به جون آدم😂

ها خدایی -فشار فروش از یطرف این چنج یکساعته از طرف دیگه

ادمو شک میندازه

امیرجان ببخش دیگه همینجا ازت میپرسم چوقتایی دستکاری قیمت اتفاق میوفته