فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

مهم نیست اینجوری بهتره :joy:این ایران بروکر رو اذیت کردن هم هنره :joy:

آیا مارکت ناعادلانه ست؟ :grin:

نظرتون اخبار روی طلا چه تاثیری میذاره نزولی میشه یا صعودی

به به چه ریزشی ، حمایتها را آپدیت کردم

با RR1:4/5 خارجم کرد

استاپ صبحو شست :zany_face: خداروشکر

مانیتور سوراخ شد

چی میشد زودتر پرواز میکرد

الان به یک حمایت خورد احتمالا دوباره برمیگرده پایین تا بره سراغ اون دوتا پایینی های اصلی

امیر چطوری_ گرفتیش؟

میدونی محسن جان

اصلا پیشنهاد نمیکنم اینو ولی تحلیل من در مورد فاندامنتال اینه که براساس تکنیکال(حرکت بسمت سطوح نقدینگی جامونده باتوجه ب رفتارش در اون روز) حرکت میکنه فقط سریع

دلیلم:

1-اندازه همون گام صبحی بعد از اصلاح دوباره اومده بود پایین پس دوباره منتظر اصلاح بودم

2-بهمون choch1m داده بود

3-توی سطوح بالاتر هم buy side liqueity داشتیم گفتم باید بره تااونجا که فعلا هنو نرسیده

منم انتظار داشتم اون ناحیه رو ببینه

ولی ساختار یه چیز دیگ شد

2 تا هم استاپ خوردم زودتر بای رو گرفته بودم رو 4155

انتظار داشتم های سشن آسیا یا کلوز نیویورک رو ببینه با خبر ولی نشد

اعصابم خورد شدید

کاملا موافقم منم یک سطحی داشتم که مهم بود و میبایست از اونجا یکم حداقل تحرکاتی میداشت که دقیقا فاند هم طبق اون بالاتر رفت ولی من در برگشتش سل گرفتم و tp 1 خروج زدم بخاطر کنترل استرسم

الانم کلا رو بای نیستم و انتظار دارم رو 4190 بیاد و 100 لات سل بزنم

برا چی داداش انقد زود buy زدی؟

دلیلت چی بوده؟

اووو تا دلت بخواد دلیل

گفتم که یه نمونه اش های آسیا و کلوز نیویورک

اصن ترید خبری اذیت میکنه درکل ولی پیشنهادم اینه که تا دوسه دقیقه اخره قبل خبر ورود نکن

توی اون دو دقیقه ئ اخر طبق تحلیلت ورود کن حداقلش اینه توی قیمتهای بهتری ورود میزنی داداش

چقدر نزدیک شده به حمایتهای اصلی کف ! از 4884 منتظر این دوتا حمایت خوشگل بودم ! حالا خدا کنه بهشون برسه واکنش بده مثل اون موج که کف اشتباه گرفتم نشه :cold_face:

خدا از آقای آلبروکس نگذره که تمام ودج ها و 2 لگ های اندازه گیری شده چیزی جز باگ و تله نبود

این دید منه که اوایل البته 2 تا بای زدم_ بعدش کنسل کردم البته دوباره دوتا بای زدم

(به نوشته ها هر چند غلط توجه نکنید )

آخرش هم 2 لگ زد با خبر بای زدم سریع خارج شدم

اینکه ودج تو 5 کندل شکست میخوره از این داستانا

کل حرف های بروکس به گفته خودش 60-40 _ و شانس ایرانی جماعت افتاد به من اون 40 درصد

اونایی که 200 قسمت رو دیدن متوجه میشن

یکم کاستومایز شده

آپدیت ، انس طلا بلند مدتی ، روند نزولی : هر چقدر قیمت به حمایتهای کف نزدیکتر میشه بهتر میشه شناسایشون کرد ، بعد از مدتها داره به این دوتا حمایت در محدوده حمایتی نزدیک میشه بعد از برخورد انتظار ساخت یک آسمانخراش دارم البته احتماله شاید هم اشتباه میکنم

در نیم ساعت گذشته خبرهای تنش‌زایی رسیده که به نظر می‌رسد دارد فشار ریزشی می‌آورد روی طلا.

پی‌نوشت: سیاستمداران و دولتمردان، اقتصادی و غیر اقتصادی، بر طبق وظیفه‌شان از منافع ملی کشورشان دفاع می‌کنند نه نمودار جهانی طلا و ارز و بیت‌کوین و مانند آن. تحلیل بنیادی (ذاتی) بنا بر تعریف مستقل از نمودار و تحلیل تکنیکال است.

https://www.yahoo.com/news/politics/articles/trump-says-iran-took-too-113820907.html?guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAF3ccAp-Mbh4LUlptxS6vaL3_m5c6lwbWua8EI-tDbtE-350mKJUDMmoz2FZvTfwgIPO1FKAzByAm_1TBMVEhxBwfJdwHI6v5thq2fO6kPtoDkls86M7ZjRP2otTDaj8zUmRn-gCVtpnFhv_oLGmNWH34zp16y4wRlWRs3sJXmGM&guccounter=2

بنظرمن محسن جان تنها مشکل فقط این بوده که زود ورود زدی داداش-همین