فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

زندگی یک تریدر مثل اسپایدر من می مونه

فدات داداش کارخوبی میکنی خوشحال میشم بتونم کمک کنم

دیروزم گفتم محمدجان توی تایم سشن اسیاولندن خیلی بیشتراتفاق میوفته چون میخاد استاپ ستاپها و سبکهای مختلفو بزنه و همرو گمراه کنه برای حرکت اصلی در سشن نیویورک

البته بازاره و احتمالاتش همین الان دیدی اصن به محدوده اییکه انتظار buy داشتیم بامحسن

احترام نذاشت

اره الان همون دستکاری قیمت داره میره سمت ۴۰۹۹ کصبح گفتی

امیر الان نظرت چیه

من 4150 انتظار سل دارم

دقیقا داداش بااینکه choch یکساعته صعودی هم زده بود همرو گیج کرد طبق ستاپ دستکاری قیمت رفت برای قیمتهای پایینتر

رفت که رفت

کاش نمیبستم :slightly_smiling_face:

اوه اوه اوه داره میاد سراغ محدوده کف پیوتش ! الانم رسیده روی کف قدیمی اش اینجا هم یک حمایت داره اگر بشکنش برسه به محدوده حمایتی دیگه کلا سل باید بذارم کنار فقط به بای فکر کنم

فدا سرت باز اگه نمیبستی و برمیگشت میگفتی ای کاش میبستم…همین که طبق پلن معاملاتیت ورود و خروج زدی

بردی داداش

امیر اینو :sweat_smile:

برای جا ماندگان

من 4145 سل میزنم هولد میکنم

ایول چی شد ورود زدی؟؟؟

بای رو دارم هنوز _منتظرم 4145

با یک شدو بلند هم میتونه کف قدیمی را بشکنه :thinking:

یه خدایی نکنه ای چیزی بگو احسان جان :rofl:

الان رسید به حمایت قبل از کف قدیمی اش ، این حمایت میتونه برگشتش بده بالا مگر نه اگر بشکنش محدوده حمایتی اگر نشکنش احتمالا بریم برای صعود و تغییر روند احتمالا :face_with_monocle:

من رو شدو وسط معامله داشتم احسان که گفت با شدو کف قدیمی میتونه بشکنه ، با خودم گفتم خدایا الان میزنه :rofl:

این بخش برای اشتراک‌گذاری تحلیل‌های بازار و بررسی سناریوهای احتمالی ایجاد شده و هدف آن یادگیری و تبادل دانش بین معامله‌گران است.
لطفاً تحلیل‌ها را شفاف و همراه با توضیحات منطقی، و تایم‌فریم ارائه کنید. از ارسال سیگنال بدون توضیح یا تبلیغ خدمات معاملاتی خودداری نمایید.

در ضمن تمام تحلیل‌ها نظر شخصی کاربران بوده و مسئولیت تصمیمات معاملاتی بر عهده خود افراد است.

دوستان سلام امروز صبح طلا یه سیگنال سل داد که من نقاط ورودمو بر اساس ریزش طلا تنظیم کردم ولی بعد ریزش طلا بیشتر شد که من نقاط ورودمو تغییر دادم و یه ریسک به ریوارد 5 از این پوزیشن گرفتم، البته باید بگم که این پوزیشن سویینگ هستش برای همین اندازه استاپ حدود ،120 پیپ میباشد

@Ernikan آقا امین یه نصیحتی کرد که امروز نجاتم داد : هر وقت دیدی همه شرایط برای معامله آمادست معامله نکن و صبر کن

راستی چرا هر وقت معامله باز نداریم همه تحلیل های تکنیکال جواب میده و چارت تر و تمیزه ؟

میتونه توهم باشه

میتونه هم ذهن باز و آزاد باشه

حسن جان من همینو برای آخرین معامله امروز در نظر میگیرم مگر اینکه یه کف خیلی پایین ببینم .

امروز در این محدوده چارت خیلی حساس شده بنظر استاپ هر دو جهت داره مصرف میشه و این اتفاق ترید رو یکم سخت می کنه