فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اینجا موقعیتش بهتره

من تو مسایل خانوادگی دخالت نمیکنم فقط لبتابو میخوام بردارم از تو جوب :grin:

چقدر اخبار موثر هستند !!!

منم ورود کردم البته با دلایل خودم

معامله هات هر کدوم چقدر ریسک میکنی؟
حس میکنم بعضی جاها حسابت خیلی میره تو دراوداون

اوردر اول فعال نشد و ورود تغییر کرد به این کندل…

تا ببینیم چی پیش میاد!

اگه استاپ بشه منم لبتابمو میندازم تو جوب جلو خونه امیر

من که معاملمو بستم رفتم ناهار و چرت بعدش…فعلا عزیزان :heart:

روزی که نوشتم وقتی ورود می کنید حداقل 140 پیپ استاپ باید لحاظ کنید و اون 140 پیپ در واقع محدوده فست اسکلپر ها هست خیلی از دوستان بهم خندیدند و بنده هم به جمعشون پیوستم و به خودم خندیدم :rofl: به خودم گفتم مگه دیونه ای که همچین اطلاعاتی رو در اختیار میزاری ! بعد دیدم نه اشکالی نداره ما انسان هستیم و قراره در نهایت به همدیگر کمک کنیم و این اتفاقات برای انسان انگیزه ای برای توسعه خودش هست و این موضوع زمانی برای کسی ثابت میشه که سال ها بشینه بک تست بگیره از نحوه معاملات خودش در محدوده های حساس ببینه چجوری ، اگه رفتار کنه ، موثر خواهد بود .

این تصویر آیا میتونه دلایل رو توجیح کنه ؟

و

ادامه حرکت ؟

و

و بنده سودمو از این ناحیه گرفتم وسلام .

حالا میخواد بره نمیخواد نره . چون برای همینم یه استراتژی هست .

مث اینکار ! :grin:

وقتی همون مهم بودن اولیه بعد از مصرف تارگت ها دیگه مهم نمیشه اوردر سر جای خودش میمونه . و اگه بره به سطح جدید باید طبق اصول حرکت قبلی بره و سطح جدید بده . 140 پیپ یا کمی اضافه تر رو در 2 یا 3 کندل طی و قیمت استال شد ورود همون اینتر :grin: . این روال برای ترید در خلاف جهت هست .

اپدیت تحلیل انس طلا ؛ بلند مدتی روند نزولی : حمایتهای کف دارن بهتر خودشونو نشون میدن اعدادشونو اپدیت کردم

امید به آن هست مورد استفاده عموم قرار بگیرد .

یکنفر میشناختم تا 200 پیپ هم استاپ میذاشت

نه دیگه :rofl:

شما نباید 140 پیپ استاپ رو ببینید بعد لحاظ کنید شما باید وقتی تصمیم گرفتید محدوده 140 پیپ رو بشناسید همین و در استال و در قرار گرفتن قیمت در محدوده مهم تارگت بزنید باید همونو در تست هم ترید کنید .

در این جور حالت معامله نکردیم و نباید بکنیم چون غلطه برای کسی که میخواد فیک بریک تریدر بشه . باید اول در برخورد اون 140 پیپ دیواره ای باشه اونجا هست که باید ورود کنی فست ها رو انجام بدید و منتظر خروج از بریک ایونت اونایی که با لحاظ 140 پیپ استاپ اونجا ورود کردن و نمیتونستن فست کنن باشید به همین علت تارگت های اولیه ممکنه بعد از ریسک فری شدن بار ها سقف جدید رو بکشنه و به بریک ایونت برگرده اینجا اونایی که با لحاظ 140 زود ورود کردن باید درادان ببینن اما اونایی که فست رو انجام دادن و کف اولیه رو گرفتن فقط صبوری می کنند تا قیمت به تارگت های بالاتر برسه .

امروز ساعت 16 حواستون به خبرها باشه :cold_face:

من به این نتیجه رسیدم سیستمم گرون تر و با ارزشتره، خودمو پرت میکنم بیرون :rofl:

خدا رو شکر 7 بار این سطح تارگت زد . هر دو سطح (سل و بای باهم تریگر شدند ) پر سود باشید دوستان .

بنده همه ی فست ها رو ریجکت کردم و یدونه مهمم موند ادامه حرکت بسته به مارکت داره کجا چجوری ری اکشن بده هرکسی با استراترژی شخصی میتونه ورود کنه . اما از کامیونیتی تاثیر نگیریم لطفا .

بنده کل این سطح رو مصرف کردم و دیگه برای امروز کافیه فک کنم چون دیروز تعداد معاملاتم زیاد تر از حد نسبت ژورنالم بود .فری می کنم می خوابم :grin: و وقتی بیدار شدم یا سطح جدید رو میبینم یا سود جدید :saluting_face: :heart:

یه حسی به من میگه قیمت با خبرها صعودی میشه و میره تا گپ دو روز قبل رو پر کنه .

به روز رسانی: cpi کمتر از مقدار قبلی اعلام خواهد شد؟

پی‌نوشت: مقدار اعلام شدهٔ cpi کمی کمتر از مقدار قبلی بود.