فقط معاملات و تحلیل xauusd

4642 که گزاشتی خیلی قیمت خوبیه کف حمایتی رو هم القا کرده برای buy خیلی مطمئنه…

اره مهندس 4642 بای کم ریسکه هر چند الان هم داره به 4677 نزدیک میشه که اینم شاید یک بای پرریسک از نظر من خلاف روندی بده که حقیقتش جرات گرفتنش ندارم مگر اینکه موج نزولی کوتاه مدتی که داره قیمت ساپورت میکنه تغییر فاز صعودی بده

در این محدوده 4677 تا 4660 پیوتهای 4 ساعته هستن چون خلاف روند میشه جرات گرفتن بای اینجا ندارم مگر اینکه موج نزولی که الان دارن قیمت پایین میاره تغییر فاز صعودی بده ، برای گرفتن بای کم ریسک الان عدد وردش 4636 شده !

TP :white_check_mark:

شماتیک کلی صحبتی که از سیگنال کندل روزانه میکنم همینه:

در روزهایی که کندل روزانه سیگنال صعودی میده دنبال معاملات buy ودر روزهاییکه کندل روزانه سیگنال نزولی میده دنبال sell هستم(همین استراتژی ساده وین ریتش 65% هست) حااااااااااااااالا با اضافه کردن ی نکته ساده(قبلا نکتشو همینجا کامل به اشتراک گزاشتم) وین ریت معاملاتمونو نجومی میبریم بالا…..

نکته مهم:درروزهاییکه کندل روزانه سیگنال صعودی میده فقط در دیسکانت LTR یکساعته و 5دقیقه وارد معاملات BUY میشیم و روزهاییکه کندل روزانه سیگنال نزولی میده فقط در پریمیوم LTRیکساعته و5دقیقه وارد معاملات SELL میشیم….

هر شماتیکی که غیراز تصویر بالا اتفاق افتاده باشه به ما سیگنال رنج میده یعنی حرکت رفت و برگشتی در اون روز زیاد داریم مثلا بعدازالقای نقدینگیهای مینور و یکساعته/بعد بالانس شدن FVGهای یکساعته و…)

قابل توجه در روزهاییکه کندل روزانه سیگنال رنج میده هم BUY فقط در دیسکانت LTR یکساعته و 5دقیقه و SELL فقط در پریمیوم LTRیکساعته و5دقیقه

بسیارنکات مهمی هستند دربالا بردن وین ریت و دیدگاهتون در معاملاتتون در روزی که هستین فقط نیاز به بکتست و لایوتست داره…

امیدوارم با این توضیحات تونسته باشم کمکی به عزیزان کرده باشم…

قبلا در همین تاپیک در مورد اینکه ستاپتون رو درکجای چارت باید قرار بدین تا وین ریت معاملاتتون بره بالا هم صحبت کردم و شماتیکشو به اشتراک گزاشتم…حتما دقت کنید به این موضوع

دوستان تریدینگ ویو وصل شده ..

میتونید برای تحلیلها ازش استفاده کنید

یه قبل و بعد ببینم

چقدر داره معطل میکنه ؟! بشکن بیا پایین دیگه حوصله مونو سر بردی :joy: اکثرا این پیوتهای خلاف روند مثل کره میبرید الان برای ما شاخ شدن :joy:

سطحی که طلا داره روش درجا میزنه چندین بار بش نزدیک شده و برگشت خورده این بار به نظرم اگر کندل 1ساعته یا 4ساعته زیر این سطح بسته بشه شاهد ریزش بزرگی هستیم حالا موقتیه یه شادو ممکنه بزنه .

ممنون میشم اگر نظر یا تحلیل راجب این مورد دارید همراه با آپلود عکس و توضیحات به اشتراک بزارید.

(هیچکس نمیتونه آینده رو قطعی پیشبینی کنه پس دریغ نکن از به اشتراک گذاشتن نظرت)

دوستان در مورد فاندامنتال طلا

طلا یک دارایی امن هست لذا در جنگ ها و مسایل ژیوپولیتیکی انتظار افزایش تقاضا و به طبع آن افزایش قیمت دارند.

منتهی در شرایطی که بحران در عرضه یا تقاضای نفت ( بعنوان انرژی ) بوجود می آید موجب ایجاد تورم و لذا کاهش قیمت طلا میشود.

ما گاها همبستگی زیادی حتی در طلا و نفت دیدیم ، نفت دو شوک و بحران در سالهای 1- 1973-1974 و 2- 1978-1980 داشته است . تاریخ نشان داده که بحران نفت یا انرژی بر رشد اقتصاد جهانی تاثیر شدیدی دارد.

لذا در شرایط حال نمیشه مثل مواقع عادی در مورد تورم ، نرخ بهره ، سیاستهای پولی انبساطی یا انقباضی فدرال رزرو و خیلی از فاکتورهای مهم اقتصادی صحبت کنیم و نتیجه بگیریم . چون بدلیل شرایط چند بعدی که فاکتورهای زیادی بدلیل بحران انرژی تحت تاثیر قرار میگیرند نمیتوان فقط با یک علت اقتصادی یک معلول مشخص تعیین کرد.

نظر بنده این هست از آنجا که اخبار پیش فروش میشوند ( ما اخبار نداریم INFORMATION یا اطلاعات داریم که وقتی بدست ما می رسد تاثیرش قبلا اتفاق افتاده است.) با احتیاط زیاد با مدیریت سرمایه ( ریسک معقول= حجم معامله مناسب) صرفا با تحلیل چارت با آرامش و صبر ترید کنیم.

شده مواقعی که بعدا فهمیدیم اگر ترید نمیکردیم یا کم ترید میکردیم سود بیشتری داشته است.

چارت زیاد تکنیکال نیست تارگت های مرحله ای تعریف کنیم و با فری ریسک کردن یا پارشیال یا تریلینگ استاپ و … پوزیشن هامون را مدیریت کنیم.

پر سود و موفق باشید.

ممنون امیرجان بسیار مفید بود برام. لطف کردی

موافقم باهاتون ، تحلیل ها را بالاتر قرار داده بودیم

دوستان اگر ریزشش ادامه بده از 4638 برای بای درخلاف جهت روند ریسکی اقدام میکنم و اگر موج صعودی در این پیوتهای 4 ساعته که الان به زور نگهش داشتن ایجاد کرد و یک روند صعودی اصلاحی کوتاه مدتی ساخت و رفت بالا سه تا پیوت برای سل بلند مدتی داریم از ریسکی تا کم ریسک عددهای 4711 و 4720 و 4742 و 4797

در 4656 آخرین سنگر پیوت 4 ساعته اش هست که احتمال برگشت داره مگر نه همون عدد 4638 نقطه ریسکی برای گرفتن بای هست

احسان موقعیت لانگ را با احتیاط بیشتری بگیریم. مهمترین سطح تقاضا از نظر من را در پایین گذاشتم و یک لول ترید بانکی هست( سطح 50 درصد لگ قبل هم هست)

. میترسم قیمت یهویی تا اونجا بریزه. البته قبلا هم گفتیم شاید اصلاح صعودی بده تا 1- نقدینگی بگیره هم 2 - فروشنده ها را استاپ کنه.

من لانگ ها را با تایدیه های بیشتر و بعنوان موقعیت پر ریسک میگیرم. ولی شورت ها را در اصلاح های صعودی وارد میشم بعنوان ترید کم ریسک.

قیمت داره همه رو خسته میکنه تا یک حرکت با مومنتوم بزنه

ممنونم آقای ابری درسته این بای ها را فقط بعنوان اصلاح صعودی در جهت روند کلی نزولی حساب میکنم و البته درست میگید باید با تاییده وارد شد ، اون کف برگشتی احتمالی اول را در حدود قیمت 4515 حساب میکنم ممنونم :folded_hands:

قیمت با احتمال بالا سطح 4554 را خواهد دید.

هنوز هم معتقد هستم همونطور که قبلا گفتم:

TP۱=۴۶۶۶ TP۲=۴۶۴۴ TP۳=۴۶۰۶ TP۴=۴۵۵۵ قیمت این تارگت ها را خواهد دید

عدد دقیقش تا الان به دست آوردم اولی اش 4532 و دومیش 4505 پیوتهای حمایتی اول هفتگی