من فکر میکنم زیر 4530 نرود.
4530 که گفتید واقعا یک سطح حمایتی قوی هست میتونه پیوت کلی تغییر روندی بده برای اطمینان عدد 4505 هم اردر میذارم ولی در کل حمایتهای دیگری هم در موقعیتهای پایین تر از جمله 4305 هم داریم ، باید ببینیم در کدام پیوت میتونه موج صعودی بلند مدتی ایجاد کنه
از صبح تا الان قیمت به زیبایی رفت بالا دقیقا تا پیوت مقاومتی سقف 4 ساعته 4729 دوباره چندساعت گذشت تابیاد این محدوده پیوتهای کف حمایتی 4 ساعته که گفتیم ، الان یک بالایی زده تا پیوت 60 دقیقه مقاومتی و احتمالا برگشتش میده تا 4658 احتمالا یک بالای دیگه و مجدد ریزش تا 4638 ! این نقاط پیوت خوراک اسکلپ کارهاس ولی من اینها را کلا نمیتونم بگیرم ، نقاط ورود من یکی اون بالایی بود که صبح زد 4729 بود که چون دیر بهش رسیدم از 4705 مقداریش گرفتم ، اگر در مسابقه نبودم کل این نقاط پیوت سقف را بلند مدتی نگه میداشتم ، اینها را میگم تا اگر تحلیلی قرار دادم برای دوستان سوءتفاهم نشه
نکات خوبی رو مطرح کردین لذت بردیم.
درود . خیلی از تحلیلاتو خوندم و عالی بودن . میشه لطفا اگه وقت کردی راجب فردا یه کم توضیح بدید
آقای نصیری اینها احتمالاته و هر احتمالی هم اسمش روشه ، طبق چارت احتمال میدم قیمت یک بالای دیگه بزنه حدود 4709 و بعدش ریزش ادامه بده تا 4629 دوباره یک بالای دیگه و ریزش تا 4533 ، اون اعداد بالاتر هم احتمال رشد قیمت تا اون پیوتها هست و سپس ادامه ریزش ، اگر در بروکرم بودم در تمام این نقاط اردر به ترتیب از کم حجم به پر حجم قرار میدادم ولی چون دسترسی ندارم برای دوستان نقاط پیوت و همچنین روند احتمالی مشخص کردم
برا ما که تازه کاریم ارزشمنده حداقل الان میدونم سراغ خرید نباید برم:heart_eyes:![]()
این تحلیل برا امروزه؟؟
الان یک موج صعودی هم روی قیمت اومده که ساپورتش کنه به بالا { البته چون خوابم گرفته دیگه این پوزیشن خرید باز نمیکنم احتمالا بیاد کمی پایین تر حدودای 4681 و بره بالا تا 4709 } حالا وقتی قیمت رفت بالا و به پیوتها خورد نگاه میکنیم چه زمانی موج نزولی میسازه و در کدام پیوت وقتی ساخت و تثبیت داد در پولبکش به قیمت کم ریسک ترین جای فروش میشه ، برنامه امروز همینه دقیقا مثل کاری که دیروز انجام دادم ، پوزیشن سل را که از اون پیوت مربوطه گرفتم نگهداری میکنم تا کف بشکنه
بعله برای امروزه
تحلیلت عالیه.
درسته کف 4666 خیلی مهم هست بشکنه من بشخصه تا حدود 4620 باهاش میمونم.
استاد بی بهره نذاری مارو.![]()
استاد شما جوانها هستید بنده شاگرد این تاپیک هستم.
خداروشکر ورود نداد جای پر ریسکی بوداا…صبرمیکنیم ببینیم چارت چکار میکنه
**************************(چارت با ادم صبور حرف میزنه)**************************
حرفت درسته خودمم احتمالشو میدادم ولی نیاز به ی تایید محکم داشتم …