به به عالیه مرحبا مرحبا ![]()
موفق باشی بزرگوار…
ممنونم احسان جان …
امیدوارم همه دوستان پر سود و جیبی پر از پول داشته باشن
کپیتالاکستند بروکر بسیار خوبیه، چهار ساله بروکر اصلی بندهست…
من دیروز با بدبختی تونستم وارد بشم . فعلا دارم تست میزنم . امیدوارم که خوب باشه
بد گرفتاریم دوست من بد …
از آسمون و زمین داره واسمون میباره !!!
بزرگترین سلاح تریدر آرامشه که متاسفانه این روزها وجود نداره ..
به امید روزهای بهتر و خلاصی از شر و نکبتی……
حرکات طلا در سشن آسیا چند وقتی هست که عجیب غریب شده ، ازوقتی ترامپ جنگ تجاری با چین شروع کرد
با این ترندو که اصلا نمیشه کار کرد اعصابم را بهم ریخته
قضیه این چیه واقعیه ؟!؟!؟! دم ایران بروکر گرم
فراخوان برای تست محصول جدید ایران بروکر؛ پلتفرم برای اتصال به تمام بروکرها و پراپها با نت ملی
یه تستی بزن نادر جان .. امیدوارم واسه تو هم وصل شه
سلام ارادت من یه تحلیل فاندا دارم لطفا نظراتتون رو بگید
ترامپ چیزی بیشتر از 200 میلیون دلار وارد سهام شرکت ها انویدیا و مایکرو سافت و متا کرده و بخشی هم وارد سرمایه گذاری های ایالتی کرده این در صورتی هست که الان بازار سهام امریکا وارد یک حباب شده
این هفته ما خبر نرخ بهره امریکا رو داریم
احتمال کاهش نرخ بهره بالاست از نظر من این احتمال دوتا دلیل داره
- یکی اخبار گویای این هست که میخواستن زودتر اینکار رو انجام بدن اما بنا به شرایطی توی این هفته اتفاق میفته
- ورود سرمایه گذاران بزرگ برای خرید سهام
- وقتی نرخ بهره بیاد پایین پول از بانک ها به سمت طلا و سهام حرکت میکنه
سیگنالی که علیه این تحلیل وجود داره
- حباب سهام امریکا
- بالا بودن تورم در امریکا (وقتی تورم بالاست فدرال رزرو با افزایش نرخ بهره سعی به کنترل تورم میکنه)
دوستان این صرفا یکسیر اطلاعات و تحلیل هست اگر کسی نظری داره بگه ممنون میشم
این هفته هم از سمت ژاپن هم از سمت فدرال رزرو اخبار داریم
خب روند تایید نزولی داد میتونید روی قیمت 4.703 sell limit بزارید و هدف قیمتی 4.672 تعیین کنید
تایم فریم 5 دقیقه
توی این معامله خرید از استراتژی force time back استفاده کردم که نقطه ورود من یکجا هستش با نقطه ورود کسانی که با فیبوناچی کار میکنن
روی قیمت 4727 که سقف امروزمون هست 50 درصد سودم رو برداشت میکنم به قوت الهی و 50 درصدش رو میزارم واسه تارگت فیبوناچی کارا…البته با ریسک فری
به امید موفقیت
سلام رفقا
یه مدت اینجا براتون ترید هام رو گذاشتم
یه گروه توی بله زدم، دوست داشتید عضو بشید اونجا معاملاتی که خودم قراره باز کنم رو میزارم تا درکنار همدیگه سود کنیم
@xauzune
4677 هم هدف خوبیه برای کوتاه مدتی ها برای بای کم ریسک در جهت نزولی نظرت در مورد 4642 چیه ؟
بستگی به باز شدن قیمت و نوع کندل فردا داره ولی قیمت 4.642 رو امروز بعیده بهش برسه