فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

خدا کنه امروز قال قضیه را بکنه مگنت کنه به کفهای حمایتی

ریسکی بود و تو تایم پایین الگوی برگشتی گرفتم و بای زدم. اشتباه بود به هر حال

با 25 دلار ضرر بستم

سلام همگی

بنظرتون با روند بودن راحتتر و بهتر نیست تا اینکه بخوایم دنبال نقاط برگشتی باشیم و برگشت بازارو بگیریم!!؟

من نمیتونم واقعا :man_shrugging:

بزرگواری احسان جان، متاسفانه برعکس جدیدا زیاد خراب میکنم. باید یک دور اساسی از اول تحلیل کنم، داره رو مخم میره

من ترجیح دادم مثل ستاپ های قبل اول یه ریجکت بزرگ ببینم بعد خلاف روند ورود کنم

باید همیشه مصمم بود در انتخاب تریگر های مهم

بعضی از دوستان چیزی بعنوان روند قبول ندارن ، میگن که در هر تایم فریمی میشه یک روند مجزا داشت که بنظرم اشتباهه

خب تو تایم فریمی که تحلیل میکنن یه روندی داره دیگه :sweat_smile:

فدای سرت . ان شاء الله امروز جبران میشه . ولی من هم اکثر ضررهام وقتی بوده که خلاف روند معامله گرفتم . البته چون در بعضی از اونها سود خوبی گرفتم و مزه داده همیشه وسوسه میشم ولی دارم رو نفس سرکشم کار میکنم .

کاشکی میشد روی یک موقعیت و یک قیمتی همفکری میکردیم اینجوری به دوستان ضرر نمیرسید ! از دیروز اکثرا دارن خلاف روند میگیرن ! مثلا همین مقاومت از صبح داشتم نگاش میکردم ، میشد همگی روی این قیمت همفکری و توافق میکردیم سلش حدود 500 پیپ سود شد ، حقیقتش میبینم دوستان پوزیشن اشتباه میگیرن دلم میخواد بهشون بگم که ضرر نکنند ولی میترسم بهشون بربخوره

اره میفهمم. خلاف جهته یه مشکله
من مشکل اصلیم اینه فعلا دارم تو تایم فریم زیر یک ساعته تاییدیه میگیرم و همش داره گول میزنه منو.
دیگه بیخیالش شدم و فقط تاییدیه یک ساعت به بالا اگر بگیرم پوزیشن میزنم

بعداز القای نقدینگی کندل یکساعته +choch یک دقیقه دوباره ورود کردم

من حقیقتا اصلا دارم گول میخورم فقط
الگو برگشت میبینم، کندل قوی میبینم، همه چیز عالیه. بعد یهو برعکس مثل چی سریع میریزه و میره حد میزنه
کلا یجوری شده زیر یک ساعت انگار تاییدیه نمیشه گرفت. یا اگر بگیری هم باید زود ببندی.
من 2 صدم روی 4197 هم از 9 صبح داشتم و زود رفت 4220 که نبستم. چون ورود رو تایم پایین میزنم، خروج رو تایم بالا
کلا بهم ریخته معاملاتم
باید یه دور روش دوباره بازنگری کنم

تقریبا برا همه اینجوری شده نیما جان

باید اروم باشیم و بپذیریم

بخدا اگه این پوزیشنم استاپ بشه لبتاب و از پنجره انداختم تو جوووووووووووب جلو خونمون:enraged_face:

تا ببینیم چی پیش میاد!

دادا آدرس خونتونو میدی؟:sweat_smile:

یکباربه دوستی گفتم چرا خلاف روند پوزیشن میگیری خیلی ناراحت شد ! گفت اصلا روند یعنی چی ؟!؟! تازه اون زمان فهمیدم همه مثل هم فکر نمیکنیم :joy:

دقیقا میشه بگی با چه دلایلی ورود به معامله کردی یعنی تاییدیه ورود چی بود که دروسط چارت وارد شدی دلیل خاصی داشت

برعکس داداش تو باید ادرس خونتونو بدی چون بعدش جا ندارم بابام خودمم میندازه تو جوب