ن داداش اون خط وسط LTRیکساعته هست
همون فیبوناچیه که تنظیمش کردم لگ هارو به دوقسمت تقسیم کنه بفهمم تو پرمیموم هستم یا دیسکانت
ولی تواین عکس اتفاقی افتاده رو نقطه sellخوب
ن داداش اون خط وسط LTRیکساعته هست
همون فیبوناچیه که تنظیمش کردم لگ هارو به دوقسمت تقسیم کنه بفهمم تو پرمیموم هستم یا دیسکانت
ولی تواین عکس اتفاقی افتاده رو نقطه sellخوب
آها اوکی ولی نقطه ورود خوبی نشون داده ![]()
50 درصد موج نزولیه اون خط. طبیعیه واکنشی بده
درکل اره حرفت درسته
دیگه فکر نکنم در این موقعیتی که اومده و کشش نزولی که او سه تا حمایت دارن ایجاد میکنند قیمت بتونه بالای خوبی برای ورود سل بده ، احتمال میدم امروز مگنت کنه به کف حمایتی احتمالی ، اگر هم مگنت کنه به حمایتها احتمال یک پرتاب عالی رو به بالا را متصور هستم که منتج به تغییر روند کلی نمیشه چون هنوز در اون پایینها کفهای دیگه ای هم منتظرن ولی این برگشتی که ایجاد میکنه میتونه تا حدودای 4700 تا 4900 باشه
ی نکته ی جالب
من الان بیکاربودم داشتم عکسای ژورنال 2025 خودم رو میدیدم..چقدر ترید راحت بوده-چقدر حرکتا خوب بوده یعنی داد میزده میخام چکارکنم ولی الان خیلی سختترشده(فارغ از اخبارجنگ)
درست میگم یا دارم اشتباه میکنم؟؟؟
اره جدا ، وقتی همیشه صعودی باشه راحتتر کف هاشو به دست میاری از وقتی روندش برگشته وارد رنجهای مختلف شده ، امواجش مرتبا گرداب تشکیل میدن ![]()
من به همین میگم توسعه در برنامه نویسی امیر جان یعنی شاید قبلا اونو میگفت و 30 پیپ سود میداد الان میگه و سردرگم میکنه و اگه طمع زیادی کنیم پولمونم میگیره بعد 1000 پیپ سود میده ![]()
حرفت درسته واقعا …
در رابطه با معامله کف دیروزم باید بگم صب بیدار شدم دیدم امده فری استاپم رو زده و رفته به کف جدید و خب این وسط منم جز اینکه خوشحال بشم چیزی نداشتم
![]()
سلام و درود.شایدم بخاطر توسعه ای آی هست.
آقا نیما دلیل ورود رو میشه توضیح بدین ؟ خلاف روند نیست ؟
اگر میخواستم بای بگیریم از 4179 میگرفتم هر چند خلاف روندم میشه، اکثرا دیدم پوزیشنهاتونو عالی میگیری و احتمالا دارم اشتباه میکنم کارت درسته
قیمت یه جوری اصلاح کرد که یاد ضرب المثل افتادم که میگفت نه خانی اومد و نه خانی رفت ![]()
اینجور که بوش میاد میخاد امروز بره به 4099
کسی امیدی داره طلا از اینجا(4150) کمی حمایت بشه؟
حداقل برگردیم بالای 4350؟
ریزش تا اینجاشو پیش بینی میکردم اما بیشتر از این دیگه ریزش نیست سقوطه و تارگت 3400
باید دید عدد ذهنی 4000 چطور عمل میکنه
شاید همین که قیمت 3999 رو ببینه حمایت شروع بشه
بازار آسیا کار خودشو کرد و لندن شروع میکنه توی همین حوالی رنج زدن و نقدینگی جمع میکنه و همه منتظر خبرهای ساعت 4 میمونند . در یک قاعده که تکرار با احتمال بالا داره و قبلا هم تو گروه گفته بودم اگر آسیا نزولی باشه و لندن رنج بزنه به احتمال بالا نیویورک ادامه روند آسیا ( روند نزولی ) رو ادامه میده . البته بازاره و هزار تا احتمال .