فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

/ره لطف ز خود رائی و بی عقلی و نادانی

چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی//

………

چیزی که دیشب اتفاق افتاد و بنده منفعلانه در انتظار برگشت بازار بودم .

دقیقا طبق پلن بنده و اگه اشتباه نکنم . آقا امیر عزیز پیشرفت .

روانشناسی دوستان بزرگوار .. این بازار روانشناسان است و بس

چیزی که کرات برای خودم تکرار میکنم و نوشتم..

پیشبینی نکن فقط اجرا کن تو بنده چارتی

سلام و صبح بخیر ، اخبار امروز :

آپدیت تحلیل انس طلا ، روند کل همچنان نزولی : بازم به سطح مقاومتی که انتظار داشتم نرسید بطور کلی اینقدر شدت ریزش زیاده که نمیذاره به اون سطحی که براش در نظر گرفتم برسه ، داره به سطوح حمایتی مهمی که در تصویر مشخص کردم میرسه و احتمال واکنش میدم تا حدی که قیمت بطور موقت برگشت بده بالا و نه اینکه اینجا لزوما کف پیوت تاریخیش باشه ! اینها همه اش احتمالاته و احتمال اشتباه هم زیاده

صبح عزیزان بخیر….امیدوارم امروز برا هممون پرسود و پر از ارامش باشه :heart:

کندل یکساعته لامصب یجوری بسته شد حداقل باید تا یک دوساعت صبرکنیم ببینیم چ غلطی میخاد بکنه!!!

سلام امیرجان خوبه نوشتی پر از ارامش باشه خودتم یکم اروم باش داداش😁

من موقع ترید وارد تاپیک نمیشم چون نظر دوستان برای من مهم و تاثیر گذاره و بعضا باعث میشه که خلاف استراتژی خودم عمل کنم که دلیلش حس فومو یا همون جاماندگی از بازاره .

سلام محمدجان-افرین جالب بود

خودم میگم خودم اولین نفریم ک رعایت نمی کنم :zany_face:

شما بهترین کار درست رو انجام میدی . جناب فرقانی عزیز .. :herb:

راستش رو بخوای و رفاقی . میخوام کلا خارج شم .

بنده آدم حساسی هستم و مسایل مختلف روم خیلی تاثیر میذاره

حتی موقع ترید در اتاق مخصوصم پنجره رو باز نمیکنم تا این حد ..

سیاجان براچی حذف…شما وحسن جان

هروقت تریدتون تموم میشه بیاین باهم اشتراک بزاریم نقاط قوت و ضعفمونو

نمیدونم امیر جان . دیروز بهترین روز معاملاتی بنده بود .

که به هیچ هیچ منجر شد .

ولی به چشم .امیر جان بنده هستم خدمتتون

البته برای کسب تجربه از شما دوست عزیز و همراهان گرانقدرم .

واقعا برام ترک کردن این جمع دوستانه و حضور عزیزانی مث خودت سخته . اینم شده یه چالش برام

شماعزیزی

براماهم همینطوره

اخبار امروز

چرا همش یه تاپیک جدید میزنی؟ آخرش بن میشی

من تمام موضوعات روانشاسی که شما در گروه میزارید مارک میکنم که از دست نره و دائما مطالعه میکنم . ما از وجود شما استفاده میکنیم و اگر توی گروه بمانید به نفع همه هست . اتفاقا اگر از گروه خارج شوید مسئله کنترل احساساتی که میفرمودید نقض میشه و بهتره برای کنترلش در گروه بمانید و اون رو حل کنید . من که خودم وقتی ترید نمیکنم وارد تاپیک میشم ولی به شما حق میدم که نظرات دوستان میتونه تحلیلها و استراتژیمون رو خراب کنه . در ضمن دیروز ، دیروز بود و بازار هر روز هست .

درود خدمت دوستان عزیزم

صبحتون بخیر و شادی

آقا احسان ممکنه 4175 همون کف مورد نظری باشه که منتظرش بودید و زودتر رخ داده ؟

خدا رو هزار مرتبه شکر هیچوقت تریدی انجام ندادم که منو از خودم ناامید کنه اما ترید هایی داشتم که صرفا اعصابمو خرد کنه و بعد یک خواب عمیق از یادم رفته !

بنده در آموزش های خودم دیدم معامله گرانی که رفتار بازار رو وقتی نمی توانند درست ارزیابی کنند با مشکل نمودار ( امید معاملاتی ) روبرو می شوند !

لذا ممکن هست وقتی در سود هستند خوشحال خرم باشند

اما زمانی که ضرر می کنند همه چی جایش را عوض کند !

بازار کلا سرشار از SL و TP هست

اگه ما بخوایم سر این موضوع خودمونو سرزنش کنیم بهتون قول میدم هیچوقت نمیتونیم ترید کنید

چه در اتاق باشیم چه در خیابان چه هیچ جا نباشیم .

اگه از کامیونیتی تاثیر بگیریم نمیتونیم !

اگه از کسی تاثیر بگیریم نمیتونیم !

اگه ناراحت باشیم نمیتونیم !

اگه اعصبانی با طمع شدید اوردر باز کنیم نمیتونیم !

تهش نمیتونیم درست ترید کنیم .

پس لطفا آرام باشیم و در آرامش با استراتژی شخصی ، با ژورنال شخصی ورود و خروج کنیم قطعیت در ذهن ماست نه مارکت .

نخیر آقای فرقانی ، 4083 تا 4004 میتونند حمایتهای قوی باشن ، احتمالا ، الان هم رسید به یک مقاومت

حمایتهای مهم این قیمتها هستن ، هر چقدر بهشون نزدیکتر بشه بهتر میشه محاسبه شون کرد

تنها جاهایی ک بنظرم توجیه ورود داره