فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوستان نازنینم حیف که بنده توی این چندین سال روی دیدگاه فیک بریک اوت در تمام تایم فریم ها کار کردم مگر نه منم به جمع سلر ها در ادامه امروز ملحق می شدم . و نمیدونم چرا دقیقا به این شکل نگاه می کنم . :tulip:

البته که خدا رو شکر میکنم همین دید نون آور من هست و خواهد بود .

آپدیت تحلیل بلند مدتی انس طلا با روند نزولی : اگر قیمت بتونه تا مقاومتهای کوچیک بالا برسه میشه برای ادامه روند نزولی وارد سل شد احتمالا و هدف اون کف پیوت تاریخی طلا هست شاید

قابل تامل !! ما ایرانیا با همچین موجوداتی در ترید طرف هستیم علاوه بر قطعی های اینترنت در لحظات حساس فست اسکلپ ، باید به زیر ساختم توجه کنیم عجب !! :rofl: پشمام بخدا …

اگه بلد نیستید لیکوئید بشید در انتخاب بروکر ها دقت کنید .

اسکلپ و پرایس اکشن بیشتر کار میکنی برای همین منم اکثرا اینم ولی برای من سود ده نبود

زندگی یک تریدر. سراسر در هاله ای از شاید و نشایدهاست

و هیچ به هیچ ..

شب و روزگار به کام دوستان …

برای هرکسی هر استراتژی نباید سود ده باشه چون ما انسان ها از لحاظ ری اکشن در شرایط های گوناگون متفاوت عمل می کنیم .

بنده پرایس اکشن رو با روانشناسی تلفیق کردم ، اونم علاوه بر اینکه ابزار ساختم ، نشستم توی این چند سال فیک اوت های مهم رو شناسایی کنم مگر نه

در معاملاتم نه در ترند مشکل دارم نه رنج های سایدوی ، چون همشون همیشه بسته به اندازه کانالی که دارند قابل معامله هستند .

آپدیت : احتمال ادامه روند بلند مدتی تا کف پیوت تاریخی :

ساختار وارونگی در تایم فریم یک ساعته در حال شکل گرفتنه . با این فرض منتظر نزول موقت و بعد صعود خواهیم بود که با تحلیل آقا احسان هم مطابقت داره .

مکدی چقدر خوب نشون داده ! البته این تحلیل هام همگی احتمالاته هر لحظه میتون فیل بشه

کاشکی اون موج ریزشی اولی اینجوری آهسته و پیوسته عمل میکرد ، این موج بنظرم شدید ریزش نکنه وقت بده در مقاومتهای جدید بتونیم سل بگیریم ، مهندس صبح یک چیزی در مورد دستکاری بازار و تغییر کدها گفت حقیقتش چندجایی بهش برخورد کردم دو نمونه اش همین جمعه بود موج ریزشی اول به پیوت مقاومتی که محاسبه کرده بودم نرسید و دقیقا از کمی پایین ترش شروع به ریزش کرد اینبار هم این موج نزولی از پایین تر از پیوتی که محاسبه کرده بودم واکنش داد!!! هر دوبارش در مجموع از 2500 پیپ سود خالص بعد از یکهفته انتظار دست خالی برگشتم ! این ناقلا بنظرم بارها شده همچین ماجرایی پیاده کرده ، مثلا 3 بار باهات راه میاد و اعدادت به رسمیت میشناسه ، بار چهارم که میخوای نتیجه بگیری فار عوض میکنه از پایین تر از عددی که بهت شناسانده عمل میکنه ! نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه ! ولی کور خونده براش برنامه دارم همراهش کد عوض میکنم واقعا حیفه این موجهای راحت از دست بدم اگر اینها را نگیرم پس قراره کدام موج بگیرم ؟! :joy:

از دید من این تحلیل اتفاق افتاده و نظرم روی صعود هست!

آپدیت بلند مدتی احتمالی : اعداد پیوتهای مقاومت در ادامه روند نزولی را آپدیت کردم احتمالا با کمی بالا رفتن در برخورد به این مقاومت ریزش ادامه بده احتمالا ! هدف همچنان کف پیوت تاریخی انس طلا هست هر چقدر که به این محدوده نزدیکتر بشه پیوتهای حمایتی کف را دقیق تر میتونم محاسبه کنم ، اینها همه اش احتمالاته 50 50 فیفتی فیفتی :joy: دوستان اگر طبق تحلیل این اتفاق بیفته و اردرهای منو در کف پیوتش جمع کنه و شروع به صعود کنه اینها را تا یکسال نگه میدارم ، انتقامم را ز زلفش سربسر خواهم گرفت :joy: :money_mouth_face: یکهفته منو سرگردون کرده :face_with_monocle:

تارگت اصلی ریزش طلا 3311 هستش؛ ولی به این راحتی نمی‌ریزه؛ باید خیلیا از بازی خارج بشن و خیلیا برن رو بای تا سوخت ریزش جمع شه!

دقیقا !!! تارگتش اولش در همین محدوده دارم ! ترسیدم یکمرتبه بگم ملت فکر کنند مشکلی با طلا دارم :grin: باورت نمیشه حتی 2023 هم دارم میبینم !!! ولی سوال اینجاس آیا از نظر فاندی امکانش هست ؟

آخه تو پیام‌قبلی کف پیوتی که مشخص کردید خیلی بالاتره و گفتید اونجا اوردر دارید و تا یک‌سال هم می‌خواید نگهش دارید!!

فاند که والا اگه منظورتون فاند جنگ هست که فعلا اخبار به نفع ایرانه و این به منزله‌ی ریزشه…نگاه کنید دقیق ۴ماهه که ریزشیه! یعنی از اسفند!

ولی در کل داره تکنیکالی حرکت می‌کنه و تکنیکالی هم تا ۳۳۱۱ منطقیه بیاد تو فاز ریزش…

اره خبرهای بد را نمیشه یکمرتبه داد ! کم کم کف میارم پایین تا ملت شوکه نشن ! البته تا اون زمان برسه یکسال فکر کنم بیشتر طول بکشه ولی باید بگم اردرهای سل را بیشتر از یکسال نگه میدارم :joy: حالا چیزی که برام عجیبه اینه که هر زمانی جنگ میشد طلا اوج میگرفت ولی این جنگ برعکس شده ! البته تغییر رفتارش بخاطر اون برخوردش به سقف اسرار آمیزش هم مهم بوده .

آپدیت بلند مدتی انس طلا روند نزولی : دوستان هر چقدر ریزشش بیشتر بشه حمایتهای موثر کف دقیق تر میشه به دست آورد ، آقای منصوری هم درست میگن ، کف لزوما اینجا نیست ، بنابراین حمایت بعنوان کف تاریخی حذف میکنم ولی حمایتهای مهمی هستند حالا باید واکنشها را به اینها ببینیم فیفتی فیفتی :grin:

عرض ادب و احترام به همه فعالان محترم بازار و دوستان گرانقدر..

موضوعی که ضرورت دارد مورد توجه جدی قرار گیرد. تاثیر مستقیم ویژگی‌های روانشناختی و شخصیتی هر فرد بر سبک معاملاتی اوست. اگرچه این موضوع برای خبرگان بازار و اساتید محترم روشن و برای افراد مبتدی و تازه‌ وارد تکراری است اما بازگو کردن آن از جنبه کاربردی ضرورت دارد .

…..

اصل بنیادین.. استراتژی معاملاتی هر شخص. بازتابی از شخصیت اوست. هر سبکی باید با ابعاد وجودی و رفتاری فرد هماهنگ باشد. در غیاب مدیریت روانشناختی. حتی یک استراتژی به‌ظاهر مناسب نیز قابل اجرا نخواهد بود.

…..

چرا هیچ استراتژی‌ای در دو فرد کاملا یکسان نیست؟

حتی اگر دو تریدر از یک الگوی فنی پیروی کنند. به دلایلی عملکرد یکسانی نخواهند داشت..:japanese_symbol_for_beginner:

۱. میزان تحمل ریسک.. برخی حداکثر ۲٪ سرمایه را در هر معامله می‌پذیرند. در حالی‌که برخی دیگر با ۰.۵٪ نیز دچار اختلال خواب می‌شوند. این تفاوت. ریشه در روانشناسی فرد دارد.

(این باعث میشود فرد دوم زمان زیادی برای کسب سود طی کند . که از نظر روانی بهم میریزد)

۲. واکنش به سود و زیان.. گروهی پس از چند باخت متوالی دچار رفتار انتقامی می‌شوند و برخی دیگر پس از چند برد پی‌درپی دچار غرور کاذب و معاملات بی‌کیفیت می‌گردند. الگوی کنترل این واکنش‌ها، شخصی و منحصربه‌فرد است.

۳. انضباط رفتاری.. برخی می‌توانند ساعتها بدون انجام معامله منتظر الگوی خود بمانند. در حالی که برخی دیگر حتی ۱۰ دقیقه سکوت را تحمل نمی‌کنند.

انضباط…مهارتی روانشناختی و تا حدودی ذاتی است.

۴. باورهای بنیادین فرد.. کسی که در کودکی پول را خطرناک یاد گرفته همیشه زیرپوشش سنگین حد ضرر معامله می‌کند. اما در مقابل.. کسانی که پول را برای رشد سریع می‌خواهند به اهرم‌های بزرگ روی می‌آورند.

……

نتیجه‌
هیچ استراتژی مطلقی به نام بهترین استراتژی وجود ندارد. ..

بهترین استراتژی آن است که ….

با شخصیت. تحمل ریسک. زمان دردسترس و ثبات عاطفی فرد هماهنگ باشد.
بهترین استراتژی‌ها ی پول زایی که موجب اضطراب و بی‌خوابی شما می‌شود. برای شما استراتژی نامناسبی محسوب می‌شود. چراکه اجرای درست آن ممکن نخواهد بود.

….
به جای جستجوی سیستم‌های جادویی و رمزآلود دیگران. ابتدا خود را بشناسیم. سپس استراتژی‌ای را برگزینیم و متناسب با خود شخصی‌سازی کنیم که در دشوارترین شرایط بازار نیز بدون گرفتار شدن در ترس و طمع. قابل پیروی باشد. این همان معنای دقیق روانشناختی و منحصربه‌فرد بودن هر سبک معاملاتی است.

زیره به کرمان بودن بود دوستان :folded_hands:

موفق و پیروز باشید..