فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

نه اوردر گذاشتم.دو تا حس داشتم.اولیش حس جاموندن و فعال نشدن اوردر بود که بردم بالاتر از 85 و 87 اوردر فعال شد.

دومین حس طمع بود که خارج نشدم با وجود پر ریسکی خلاف روند.من سویینگ میخواستم اما اون برام اسکلپ بود :sweat_smile:

اشتباه کردم و می پذیرم

اینجا چنج هم بده براش اماده نیستم.ناحیه حمایتی قوی هست که فعلا ریجکت کرده

لانگ از همینجا پر ریسک

پسر منو بهم ریخته تبر زددم.امیر اصلا اون نیست.این بوده که گفتی.اولی رو نگرفتم دومی رو گفتم با تایید بگیرم این شد.دارم فکر میکنم با روال قبلم کار کنم حسابو بسازم دوباره بیام برا تست.نظرت چیه؟

با از دست دادن موقعیت سل خوب ، دیگه باید برم سراغ حمایتهای کف ! در این موج نزولی که ایجاد کرده هر بالایی بزنه در موقعیت مناسب میتونم به سل فکر کنم

تو فکرش نرو برادر ، میدونی چقدر منتظر این دو لگ نزولی بودم ؟ هر دو را هم از دست دادم ! بیخیالش اون کف ان شاءالله اگر برسه با همفکری هم بگیریم تا سقف جدید طلا ماهها نگه میداریم :money_mouth_face: روی سودهای بالای 100 هزار پیپ حساب کن :star_struck:

احسان جان عدد اصلا به حساب نمیاد برام.فشارش برای این هست که جواب نمیگیرم ازین تغییر

خیلی روش مطالعه کردم و بک تست زدم.شک اذیتم میکنه

ناگفته نمونه بخودم گفته بودم فقط انتهای اصلاح.اما تمام وجودم دوست داره انتهای روند رو بگیرم…

میدونی این حالتت طبیعی هست ، اگر اینجور نبودی تعجب داشت ، وقتی یک ریزش شروع میشه ناخوداگاه ذهن میره برای گرفتن برگشت ! اون قسمتی که گفتی را فکر نمیکردم وارد بای بشی مگر نه حتما میگفتم که نگیریش البته خودت استاد هستی ولی همگی نیاز به همفکری داریم ، کاشکی میشد اینجا ورودهامونو با هم هماهنگ میکردیم :thinking:

به اشتراک میزارم.کاری نداره.

از نهم اسفند تغییر رویه دادم با اولین قدم جنگ تا همین لحظه.

ولی احسان من بچه پرو ام.

من انتخابمو انجام دادم.باورش کردم که میشه میلیون $ هم ساخت

همینو ادامه میدم

در برخورد به 4247 میشه بای گرفت ؟

یا 4241 ؟

برای فست اسکلپ ؟

این جمله XAU عه

الان دقیقا بازار داره یکاری میکنه همه بای بگیرن بعدش قشنگ استاپ هارو جمع کنه به حرکتش ادامه بده

سلام بسیار متشکرم من سودم را گرفتم

خدا رو شکر حبیب جان عالی :saluting_face: :heart:

دیدگاه الانتون چیه ( تا آخر امروز )

• دیدگاه من نزولیه
  • دیدگاه من صعودیه
0 رای دهندگان

عالی بود.:beating_heart: عالیییییییی

بخدا از همینجا سرور قطع شده بود :rofl:

من فقط کانال دیدم و با دیواره کانال معامله کردم در برخورد به کف map خودم . دلیلش اینه به انتهای خط ماژر به دید انتها داشتم ( چون قیمت از زیر خط در محدوده 4280 عبور کرد و از اون دید بود فهمیدم کف کاناله علم غیبی نبود . بخاطر همین نوشتم 4247 یا 4241 )

خودم در سه سطح معامله کردم سقف ، کف میانی ، کف پایین کانال که در ریورسال معامله سقف و کف میانی در محدوده های خطی خود تسویه شد تا ببینم کانال ریجکت میشه یا نه .

و در اینجا باز

میتونه نگاه سایر معامله گرا متفاوت باشه

کامنیوتی هیچ جا دگ خبری نیست. ماهم بیام اینجا دگ

حیف میخواستم تریل استاپ کنم اون سل رو میدونستم هم سل هست ولی چون دم تیپی سه قر اومد و به یه افویجی خورده بود و همگرایی و واگرایی توی داجونز و نزدک میدیدم، رو همون سه بستم گفتم ولش کن ولی هییی هم من اومدم بیرون شروع کرد ریختن:downcast_face_with_sweat::grin: البته ترید پلن من همون سه بود و دیدم دارم طمع میکنم و یه بار تا دم بریک ایون رفته بود همون سه اومدم بیرون گفتم نمی ارزه

امروز من ستاپم هم بای رو بهم داد هم بعدش سل رو خداروشکر بعد دیروز و هفته قبل ک کمی ضرر داشتم