اقای محمدی بین گره های موجود دلیل انتخاب این گره براتون چی بوده؟
بخاطر شکست ای تی آر یا چیز دیگه ای؟
![]()
درود آقا هادی عزیز..
فکر کنم توی تصویر کامل توضیح دادم .
دقیقا درست فکر کردی هادی جان . ATR مانند یه مووینگ و چراغ راهنما برای بنده عمل میکنه که خیلی از مواقع جلو حرکتهای هیجانی و فیک رو در پلن بنده میگیره .
برای من عالی عمل میکنه هادی جان
هر توضیح دیگری لازمه با دیده منت در خدمتم .
داخل رنج هستیم اکثریت تایم ها سل میدن فقط تو تایم پنج دقیقه مومنتوم بای شده و یک رنج طرف بای ساخته ما تو تایم نیورک تا کف رنج سلر میشیم اگه استاپ نشیم کف رنج خارج میشیم و درصورت شکست رنج از کف باز سلر میشیم اونجا دیروز هم استاپ شدیم تو تصویر معلومه تک معامله استاپ شده اینم زدم ریوارد پنج میشه فکر کنم البته استاپ بشه معامله نمیکنم دیگه
اختیار داری برادر عزیز آقا محمدی گل لطفا از این مزاحها بیشتر انجام بده ![]()
اره دیدی ؟ تا ظهر میرم یک چرتی بزنم یادش میاد حرکتاشو بزنه ![]()
اپدیت تحلیل بلند مدتی انس طلا : همچنان بین امواج صعودی بلند مدتی و کوتاه مدتی جنگه ، یک شدو هم به ناحیه مقاومتی قوی بزنه راضیم ، نمیدونم این فشار صعودی بتونه فشارهای نزولی قوی کنار بزنه در هر صورت یا اون بالا میتونم وارد بشم یا اون کف جدید احتمالی اش ، بای کف کانال را هم میشد گرفت ولی خلاف روند اصلی بازار میشد خطریه
قبل از تشکر بگم که قدردان هستم.. رایگان بودن آموزش تعیین کننده ی ارزش محتوا نیست.
حالا تشکر میکنم.![]()
چند مورد از موارد مذکورتون رو برای انتخاب این گره رو در بقیه ی معاملات لحاظ می کنید؟
اولویت بندی خاصی داره یا خیر.؟
قبل از ورود به تاپیک و آشنایی با شما عزیزان در تایم یک ساعته فیبو رو رسم میکردم.(اون لگ یکساعته که یک کف یا سقف چهار ساعته بوسیله ی اون شکسته میشد.)روی چهار ناحیه ی اصلی فیبو اصلاحی(50/618/718/و 88) دو باکس می کشیدم (50و61 همچنین 78و88)و اگر توی باکس ها واکنش تغییر ساختار در تایم 5 و یا 1 دقیقه میداد مجددا روی اون لگ یک دقیقه که تغییر ساختار داده بود (داخل باکس فیبو)مجددا فیبو اصلاحی مینداختم.خطی از فیبو که با گپ همپوشانی داشت رو بعنوان نقطه ی ورود با استاپ پشت چنج یک دقیقه اوردر گذاری میکردم.(باگ هایی داشت مثل ریت پایین اما ریسک به ریوارد عالی،چون تا سقف لگ یکساعته باهاش همراه می شدم.)
آقا توحید می گفتن که گره ی مینوری که باعث حرکت ماژور میشه.عموما در چهار ساعته.
احسان جان نواحی و پیوت هایی رو مشخص میکردن و در دل اونا کندل خاصی رو مشخص میکردن.عموما در چهار و یکساعته.
شما از گره ها (باعنوان اوردر فلو) صحبت میکردید.در 15 ،5 و یک دقیقه.
و امیر خان از دسیژن حرف هایی برای گفتن داشتن.در یکساعته و پنج دقیقه.
هر چهار عزیز یک مفهوم رو در تایم های مختلف بکار می بردید.
…گره…
بعد از این بود که در رسم فیبو و باکس ها مردد شدم و روی گره ها ب3ورت مولتی تایم فریم معاملات تست میزدم.(25 درصد حساب تستم رفته
)
اون گره ی ریت بالا رو هنوز پیدا نکردم و میخوام محدودیت بزارم روی گره ای که بشینه توی استراتژیم و احساس میکنم این قطعه ی آخر پازل استراتژیم هست و بعد شما عزیزان نیاز به اموزش و هزینه ی دیگه ای رو نمیبینم.
فکر میکنم پیشنهاد امیر داداش LTR در LTR هست با چنج پنهان و دسیژنال.
دوستان طلا یه پرندس
عذر میخوام طولانی شد.
این درخواست کمک بصورت رسمی، از طرف هادی به شما عزیزان . همکاران است.
به همه ی بزرگواران تاپیک.به دیده ی منت میپذیرم اگر به من کمک کنید.
معامله استاپ شد ولی یه توضیح به صورت ودیو دادم شاید مفید باشه براتون سعی میکنم همیشه ودیو بدم حالا مهم هم نیست چه استاپ چه تیپی بشه میذارم استفاده کنید
سیا جان
رژیم بازار را با همین ATR 15 و ATR 1میسنجی؟ اندیکاتورش را از تریدینگ ویو استفاده میکنی؟ تنظیمات خاصی نداره؟
ماشاءالله به این همه پشتکار و هوش وذکاوت ، داداش منو از لیست این بزرگواران حذف کن ، این اقایان و خود شما خیلی علمی و منظم و دقیق دارید کار میکنید ، من واقعا در اون حد نیستم فقط معاملات شلخته پلخته و گاه بگاهی پر از اشتباه دارم
میدونستم یه چیزی میاد استاپ بزنه ولی نمیدونستم یکی میخواست فرار کنه این فشاره رو واسه قیمت میاره
![]()
منکه یئر به یئر بستم شما هم ببندید این نامردی بود
دیگه سل هم بره مهم نیست .
140 پیپ استاپ رو طی کرد اما نذاشتم بزنه زشت بود استاپ منو بزنه اما این با اینکه احتمالش رو داده بودم سوپرایز بود .
من از این جهت همیشه مینویسم مارکت هر روز توجیبش یه سوپرایز داره برامون ![]()
منم نظرم همینه
امیدوارم
احسان جان حقیقتش احساس میکنم دارم به تحلیل گر تبدیل میشم تا تریدر.
تواضعت رو دوست دارم داداش.نشون از بزرگیته.اما تا جایی که از من دریغ نکنی پرداخت نیازم رو از چیزی که داریش