فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سینا جان من تو فست اسکلپ یه چیزی که متوجه شدم اینه بازار میده چیزی که میخوایم رو واقعا میده اما این نسبت رو خودش تعیین میکنه و ما باید راضی باشیم ، و قبلا بنده هم متوجه نبودم به این مسئله ، چون اون خط های شلوغ در واقع قوانین بودند که با تست در درون زمان شکسته شدند و الان جز استراتژی هستند و قابل معامله ، بنده درسته مثل همه منتظر جامپم اما این پرشی که صورت میگیره اگر از لحاظ دیتای واقعی مارکت و حافظه تاریخی در مغایرت باشه یعنی فیک هست . و بنده صد ها بار لیکوئید شدم در اینم شکی نیست اما تمام اینا درسی شده برای ساختن ساختاری بزرگتر و خدا رو شکر درخدمتتون هستم

.

و

جناب محمدی بنده در رابطه با مارکت متوجه شدم کسی که نقدینگی وارد می کنه باید بدونه در اون لحظه عضوی از حرکت رفتار قیمت هست : منظورم اینه ( :frowning: ما تاثیر روی حرکت نداریم اما عضوی از آن حرکت هستیم ) و این زمانی شروع به صحبت میکنه که واکنش سطوح را با استراتژی متوجه باشیم ، اگر سفت سخت باشیم در معامله و خروج از معامله نتیجه هم سفت سخت خواهد بود .

بنظرم سقف بشکنه رد کنه بره بالا

اوردر شورت معامله من روی طلا

آفرین به دیدگاه زیبا و نکته بینی قشنگتون . آقا علی عزیز ..

امیدارم شما و دوستان عزیز . همیشه پیپ زندگیتون کوک کوک باشه و جیباتون پر پول ..

بنده لذت میبرم از همنشینی استادید محترم اینجا .

اگر هم مزاحی هست جهت خشک نبودن این عرصه بازار سخت و طاقت فرساست که تمدد اعصابی بشه ..

ممنونم سینا جان که فرصت صحبت کردن با بنده رو جدا می کنید ، من تماما تفسیر شخصی دارم امیدوارم این تفاسیر باعث رنج معامله گرایی که سالها تلاش کردند تا بصورت علمی تفسیری از قیمت داشته باشند نشه :heart:

والا احسان جان از صبحی چشمم به این موضوعی که گفتی خشک شده .

هی میگم بای بگیرم .تریگر لامصب نمیزاره دستم و بسته :grinning_face_with_smiling_eyes:

سلام خدمت عزیزانـ.گوشیم خاموش شد.

محل کار سنتیم هستم اقا محمدی.

بزودی شاهد معاملات

HFT

در تاپیک خواهیم بود

اقای محمدی من هنوز دایرکتای دیشبتون رو هضم نکردم.نتونستم درکش کنم

آپدیت تحلیل بلند مدتی انس طلا : مختصات قیمتی پیوتهای حمایتی و مقاومتی و کف تاریخی احتمالی طلا را اپدیت کردم ، خدا کنه به اون سقف پیوت قوی برسه بتونم برای سل وارد بشم به هدف کف پیوت تاریخی اش ، البته الان موجهای نزولی روی قیمت دارن فشار میارن اگر کف کانال شکسته بشه که هیچ ولی برای من بهترین موقعیت ورود سل همون پیوتهای قوی مقاومتی بالا هستن این بای احتمالی در محدوده حمایتی را هم نمیتونم بگیریم چون خلاف رونده :sob:

چرا هادی جان .. ؟

خیلی ساده س که .

معامله رو باز کن . یا سود میشه یا ضرر

مطمعن باش راه سومی نداره :grinning_face_with_smiling_eyes:

…..

من هستم خدمتت آقا هادی عزیز . :herb:

اگه دیدگاه بنده بتونه در خدمت پیشرفت پلن شما و هر عزیز دیگری باشه . به دیده منت در خدمتم و همچنین از دوستان عاجزانه این درخواست رو دارم برای پلن شخصی خودم ..

…..

الان بالاتر هم معامله که از دست دادم رو کامل شرح کردم . هادی عزیز . نبودی

منم مثل شما ، چند بار دستم رفت از 4323 بای بگیریم نمیدونم چرا ترسیدم :joy: خلاف روند واقعا نمیتونم

والا آقا احسان عزیز . تنها فرصت معاملاتی بنده همونی بود که از دست رفت

الان قیمت توی یه بلاتکلیفی بین ATR های بنده گیر کرده . بببنیم چی میشه

دقیقا ، الان جنگه بین موجهای نزولی بلند مدتی و صعودی کوتاه مدتی ! شاید کوتاه مدتی ها اولش بتونند پیروز بشن و قیمت ببرن بالا ولی در نهایت اون امواج بلند مدتی هستن که پیروز میدان میشن :face_with_raised_eyebrow:

ما زمین خورده ایم پیش شما ها . احسان جان .

اسکلپ 1 دقیقه و دی تریدر کجا و سوینگ روزانه و 4 ساعته کجا !

به خدا ما همه چشممون به شما بزرگوارانه که یه خورده نونی از دهنتون بیوفته و ما هم سهمی از بازار ببریم .

به این امید اینجا نشستیم احسان جان . خدا به مال و زندگیتون برکت بده یکی در دنیا و صد در آخرت :cry:

:grinning_face_with_smiling_eyes:

ای خدا !!! اذیت نکن برادر جان اذیت نکن ! تا من یک پوزیشن بگیریم شماها 100 تا گرفتید ! :cold_face:

برسم خونه چک میکنم.

من یک گیر کلی دارم.اون حل شه تکمیله.انشالله

لطفتون مستدام

یه زمانی برای فهم بازار باید پکیج می خریدیم.(اونم تهی)

الان تاپیک هست.

البته مقایسه این دو توهین به تاپیکه

قطعا احسان جان . ولی 99 تاش ضرره ..:worried:

مزاح بود آقا احسان عزیز و متین و گل .

لذت مبیبرم که اینجا هستی احسان جان ..:herb:

خودت خوب می دونی چی میگم احسان جان

وجودت انرژی و برکت تو این فضا

به حول و قوه الهی. هادی جان .

عجله نکن برادر . منم بین دو تا ATR گیر کردم ..

داره چه فشاری میاره احسان جان ..!

ناحیه عالی.من اینو به شکل دیگه میگیرم اقای محمدی