سینا جان من تو فست اسکلپ یه چیزی که متوجه شدم اینه بازار میده چیزی که میخوایم رو واقعا میده اما این نسبت رو خودش تعیین میکنه و ما باید راضی باشیم ، و قبلا بنده هم متوجه نبودم به این مسئله ، چون اون خط های شلوغ در واقع قوانین بودند که با تست در درون زمان شکسته شدند و الان جز استراتژی هستند و قابل معامله ، بنده درسته مثل همه منتظر جامپم اما این پرشی که صورت میگیره اگر از لحاظ دیتای واقعی مارکت و حافظه تاریخی در مغایرت باشه یعنی فیک هست . و بنده صد ها بار لیکوئید شدم در اینم شکی نیست اما تمام اینا درسی شده برای ساختن ساختاری بزرگتر و خدا رو شکر درخدمتتون هستم
.
و
جناب محمدی بنده در رابطه با مارکت متوجه شدم کسی که نقدینگی وارد می کنه باید بدونه در اون لحظه عضوی از حرکت رفتار قیمت هست : منظورم اینه ( ما تاثیر روی حرکت نداریم اما عضوی از آن حرکت هستیم ) و این زمانی شروع به صحبت میکنه که واکنش سطوح را با استراتژی متوجه باشیم ، اگر سفت سخت باشیم در معامله و خروج از معامله نتیجه هم سفت سخت خواهد بود .
ممنونم سینا جان که فرصت صحبت کردن با بنده رو جدا می کنید ، من تماما تفسیر شخصی دارم امیدوارم این تفاسیر باعث رنج معامله گرایی که سالها تلاش کردند تا بصورت علمی تفسیری از قیمت داشته باشند نشه
آپدیت تحلیل بلند مدتی انس طلا : مختصات قیمتی پیوتهای حمایتی و مقاومتی و کف تاریخی احتمالی طلا را اپدیت کردم ، خدا کنه به اون سقف پیوت قوی برسه بتونم برای سل وارد بشم به هدف کف پیوت تاریخی اش ، البته الان موجهای نزولی روی قیمت دارن فشار میارن اگر کف کانال شکسته بشه که هیچ ولی برای من بهترین موقعیت ورود سل همون پیوتهای قوی مقاومتی بالا هستن این بای احتمالی در محدوده حمایتی را هم نمیتونم بگیریم چون خلاف رونده
اگه دیدگاه بنده بتونه در خدمت پیشرفت پلن شما و هر عزیز دیگری باشه . به دیده منت در خدمتم و همچنین از دوستان عاجزانه این درخواست رو دارم برای پلن شخصی خودم ..
…..
الان بالاتر هم معامله که از دست دادم رو کامل شرح کردم . هادی عزیز . نبودی
دقیقا ، الان جنگه بین موجهای نزولی بلند مدتی و صعودی کوتاه مدتی ! شاید کوتاه مدتی ها اولش بتونند پیروز بشن و قیمت ببرن بالا ولی در نهایت اون امواج بلند مدتی هستن که پیروز میدان میشن