فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

چون داری به یک معامله گر بلند مدتی تبدیل میشی خخخخ کمال همنشینه داداش ، کمی دیگه اینجا بمونم همه دوستان کوتاه مدتی از دستم خسته میشن :joy:

لامصب اومد که به محدوه پیوت قوی برسه چنان مشتی خورد تو صورتش که فعلا گیجه ! خدا کنه حواسش بیاد سرجاش برگرده بره بالا از اونجا ریزش کنه

دقیقا نظر منم همینه ، امد که پر بشه جناب مقصودی عزیز

شاید لازمه اینکار رو انجام بدم.لطفا گوشه ای از ذهنت رو برای راهنمایی من درگیر کن داداش.منتظر پیشنهاد ارزشمندت هستم…

اگر بهتون بگم همون سیستم کوتاه مدتی را بیارید در بلند مدتی کار کنید ، از تاپیک پرتاب میشم بیرون :joy:

فکر کنم بعد از این همه تجربه یه چیزی رو توی این بازار فراموش کردی هادی جان .

هیچ غول چراغ جادویی در این بازار وجود ندارد .

این عصاره یک معامله‌گر واقعی‌ست که ….
بازار را جای رویا و غول چراغ جادو نمیبیند .. بلکم جای اعداد. ریسک. و اجرای ساده اما درست میبیند.

استراتژی و پلن اصلان مهم نیست . مهم سود مستمر حتی با کشیدن یک خط روی چارته .

سود مستمر حاصل رعایت سه چیز است..
۱. قانون حد ضرر که نباید هیچ‌ وقت زیر پا گذاشته شود.
۲. معامله فقط در جهت پلن حتی با یک خط ساده روی چارت**.**
۳. بستن موقعیت هنگام شک. نه امید.

بیشتر معامله‌گرها به دنبال اکسیر هستند..!

در حالی که اکسیر همان خط صاف روی *(حمایت و مقاومت) است. اگر صبور باشی و تکرارش کنی.

هیچ فرمول جادویی نیست… فقط انضباط + سادگی + قلق موقعیت‌شناسی در تایم فریم درست :+1:

ای لعنتی با اون مشته که خورد کامل رفت تو کما کف حمایتی اول شکسته ! ببینیم دومین حمایت برش میگردونه به مقاومت قوی یا نه ! لامصب یک شدو هم ازمون دریغ کردی :roll_eyes:

همینه دیگه حتی اگه بخواد سمت tp بره اول همه رو ریجکت میکنه !!:rofl:

بعضی وقتها قسمت هم هست ، که اینبار قسمت من نبود ، بیخیالش ان شاءالله رسید اون کف پیوت اصلیش بای بلند مدتی خوبی احتمالا بهمون بده

من دو تا حساب دارم.یکی حساب سنگینه که هنوز معامله ای نداشتم.چون ذهنم اون عدد رو پس میزنه و اطمینان به استراتژیم در حد اون مبلغ رو ندارم.(البته سرمایه گذار دارم که دوستمه.نمیخوام بهش اسیب بزنم)

و یک حساب کوچیکتر که از جنگ تعطیلش کردم.

الانم یه حساب تست دارم.

اگر پیشنهاد این باشه حتما بررسیش میکنم.چرا که نه.باید ببینم توجیح داره؟

اینجایی که الان رسیده 4309 هم یک حمایت خوبی هست در واقع آخرین سنگر حمایتی هست ببینیم برمیگردونه یا نه

احسان جان هیچ وقت فراموش نکن ما در یک بازار 50/50 کار میکنیم .

من اینو نوشتم بالای سرم گذاشتم .

که هیچ وقت فراموش نکنم و روانم رو بهم نریزه

:thinking:

اقا دچار یاس فلسفی شدم…

دارم به جملاتتون فکر میکنم…

چرا هادی جان :grinning_face_with_smiling_eyes:

ساده و دوستانه گفتم ..

این بخش برای اشتراک‌گذاری تحلیل‌های بازار و بررسی سناریوهای احتمالی ایجاد شده و هدف آن یادگیری و تبادل دانش بین معامله‌گران است.
لطفاً تحلیل‌ها را شفاف و همراه با توضیحات منطقی، و تایم‌فریم ارائه کنید. از ارسال سیگنال بدون توضیح یا تبلیغ خدمات معاملاتی خودداری نمایید.

در ضمن تمام تحلیل‌ها نظر شخصی کاربران بوده و مسئولیت تصمیمات معاملاتی بر عهده خود افراد است.

سلام دوستان موقعیتهایی که امروز برای لانگ طلا به وجود اومد ومن خواستم اونا رو با شما به اشتراک بزارم

شانس مارو توروخدا. اومدیم ریسک فری کردیم، بعد ریسک فری رفته تارگت مارو زده و ریخته :sweat_smile:

طبق چیزی که صبح انتظار داشتم شد .

ولی انتظار نداشتم اون وسط اون کندل بیاد همه رو بیرون بندازه بعد بیاد برسه به این سطح !

اینجا من یک پولبک به کف حمایتی هم میبینم شاید شاید برگردیم به مقاومتهای قوی بالایی و بعدش ریزش اصلی انجام بده شاید

اره دقیقا همینه که میگید :clap:

من دقیقا از همین جا سلمو زدم