دوست عزیز معلوم اهل مطالعه اید.
کتاب هم معرفی کنید.
دوست عزیز معلوم اهل مطالعه اید.
کتاب هم معرفی کنید.
تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه از جان مورفی
الگوهای شمعی ژاپنی از استیو نیسون
معامله گر منظم از مارک داگلاس
واسه شروع اینا عالی ان
دقیقا .. عرض من هم مفاهیم پایه ای بود نه سبک و استراتژی .. با لاخره باید از یک جایی شروع کرد
سبک و استراتژی زاییده تفکر آدمه و زیر نظرگرفتن سیکلهای تکرار شونده بازار والا بازار موظف نیست به خط و خطوطی که ما روی چارت لحاظ میکنیم احترام بزاره
بچه ها جواب بدید دیگه همش ۳۰ثانیه وقت میگره!
هیچ کاری بی بها نیست دوست من..
تجربه شخصی من اینه که اگه اساتید بلند مرتبه اینستا و تلگرام بزارن طرف مدت خیلی کمتری میتونه خودشو توی این بازار پیدا کنه …
هر کاری مشکلات بخصوص خودش رو داره ..
آپدیت : کف حمایتی دیلی باعث توقف ریزش شده و جالبه یک کف بالاتر هم در این موج جدید ایجاد کرده بخاطر همین موضوع قیمت دوم ورود برای سل را در پیوت دوم مقاومت دیلی در 4800 قرار میدم و قیمت ورود اول را در پیوت مقاومتی 4 ساعته 4752 قرار دادم ، کف حمایتی دیلی هیچوقت اینقدر تاثیر گذار نمیشد که اینجوری باعث رنج قیمت بشه و در برابر ریزش مقاومت کنه بهرحال بازاره و باید احتمالات در نظر داشت ، هر اشکالی در تحلیل دیدید لطفا بگید تا درستش کنم
وضعیت دلار و درآمد مانع هستن مگر پشتوانه خوبی داشته باشی
کسانی که روزانه تریدر میکنن الان بازار (xauusd) در حالت رنج هستش و هر گرونه معامله پر ریسک خواهد بود. برای شکل گیری روند صبور باشید.
توی اون ریزش شدید من ۳۰۰پیپ بای گرفتم!
توی اکثر تایمفریمها جهت روند نزولی بود!
منظورم اینه که نقدینگی تعیینکنندهست که چارت در لحظه چه رفتاری داره!
هر چند پیوتهای حمایتی 4 ساعته داشتی و نشانه های تغییر جهت کوتاه مدتی داشتن ولی کلا معامله خیلی خیلی پرریسکی بوده ، خدا را شکر که برات گرفته ، در واقع 50 50 بوده چونکه بعد از دوتا برخورد به کف دیلی هر کدوم کف پایین تر زدن واین اخری باید کف میشکست ، و اگر برگشتی میخواست بزنه باید از 4642 برگشتش میگرفتی که ریسک کار بیاد پایین تر ، بهرحال خیلی خطری کار کردی خدا را شکر ضرر نشده ، حقیقتش من که جرات همچین ریسکی ندارم ولی کلا خلاف روند گرفتن هم خوبه سود خوبی میده ولی نه از هر جایی
من کلا آدم بدبینی نیستم احسان جان …
ولی بعضی از حرکات اساتید بلند مرتبه مو به تن آدم سیخ میکنه !!!
اتفاقا اگر در این بازار بدبین باشی خیلی خوبه ، نمیدونم یادتون هست یا نه یک کانال تلگرامی چندسال پیش بود یک آقایی بودن با چند هزار دنبال کننده که برای فالورهاش بگم حکم چیو داشت اصلا نمیشد کوچکترین ایرادی بهش بگیری یکمرتبه هزار نفر بهت حمله میکردن ! همین آقا به اصطلاح استاد مسلم و مطلق طلا ، ازشون دلار گرفته بود که براشون کار کنه و اینها هم که گرفتار کار خودشون بودن و وقت معامله نداشتن ، پول گرفت و ناپدید شد ! چه پولهای هنگفتی هم ازشون گرفته بود ! اصلا استاد یعنی چی ؟ همه تریدر هستند ، خدا نکنه جو کسیو بگیره
توی این بازار کلاهبرداری خیلی زیاده ، یک زمانی به یکی میگفتی سلام همون لحظه برات شماره کارت میفرستاد خخخخ ! آخه لامصب صبر کن ببین اول من چی میگم بعدا انتظار پرداخت داشته باش ! خیلی از دوستان از همین کانالهای تلگرامی و به اصلاح عستادها ضربه خوردن تا از خود فارکس ! چه پولهای بی زبونی را که همینجوری بدون هیچ ضمانتی میدادن به این کلاهبردارها هر چی هم هشدار میدادی بیشتر بهت حمله میکردن
آره احسان جان از قدیمم گفتن : سگ بگیردت جو نگیردت ..
البته این یه مزاح دوستانه ست امیدوارم به اساتید بلند مرتبه بر نخوره
باورت نمیشه برای یک سیگنال سوخته ، 80 میلیون از یه بنده خدا گرفته بودن ! چقدر هم توی ضرر بود ولش کرده بودن به امان خودش ! چندسال پیش با چندتا از دوستان گفتیم بیاییم برای اینکه کمکی به ملت بشه سیگنالهای رایگان بدیم بهشون اتفاقا چقدر هم اوایلش کار گرفته بود و دوستان سودهای خیلی خوبی کردن و مرتبا میومدن دعا میکردن ، چند وقت بعدش یکمرتبه از طریق دوستی فهمیدم اون چند نفر به اصظلاح دوست مخفیانه رفتن کانال وی آی پی زدن سیگنالهای رایگان ما رو دارن به این بندگان خدا با قیمتهای گزاف میفروشن !!! خلاصه کنم سرتونو درد نیارم رذایل اخلاقی در بازارهای مالی عجینه ، هر جایی پول باشه فساد هم هست ، پس باید واقعا بدبین بود
اصلاپرریسک نبود برادر! پندینگ داشتم از بعد از اوپن مارکت…
حتما داداش اموزششو میزارم همینجا
وین ریت خوبی هم داره بالای 65% هست
اگر طلا تصمیم گرفته باشه که بره لولهای بالاتر ببینه بعد ریزش کنه با توجه به موج کوتاه مدتی صعودی که الان داره ساپورتش میکنه ، احتمال داره خلاف روند کلی این اصلاح صعودی در روند کلی نزولی را ادامه بده با برگشتی که از قیمت 4699 و یا پایین ترش کم ریسک تره 4684 حمایت بشه و بره بالا تا 4752 احتمالا ، اگر اشتباه میکنم لطفا بگید
روند فعلا توی تریدینگ رنچ هست و با توجه به لو هایی که میزنه احتمال زیاد ریزش خواهد داشت تا 4681 m5
من سشن مورد علاقهم آسیاست…
امروز فقط هم بای گرفتم!
پندینگم دقیق فعال شد ولی استاپ ۱۵ پیپ بود؛ بعد از حرکت چارت کوچیکترش کردم…