فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

در کل پیشنهادم بعنوان ی دیدگاه برای سبکهای معاملاتی که کار میکنین اینه که هر وقت بعد از ی لگ

محیط رنج درست شد(مخصوصا در سشن اسیا و لندن که کارش همینه برای اماده سازی حرکت اصلی در سشن نیویورک) حتما گوشه ذهنتون باشه احتمال دستکاری قیمت زیاد شده

اگر امروز تا اخر وقت حمایتهای پرتوان میتونستن من ناتوان را به مقاومت پیوت قوی برسونند اولین پوزیشن در این روند که جاموندم میتونم بگیرم ولی اگر بذارش برای فردا صبح ساعت 4و 5 صبح بازم باید من فقط نگاه :grin:

امیر جان این لفظ دستکاری قیمت یه بار روانی خطرناک داره که خوب نیست و اون اینه که ما کسانی رو در تغییر قیمت و حرکت اون مقصر میدونیم و اگر اشتباهی هم کرده باشیم میگیم بخاطر دستکاری قیمت بوده . هر چند قطعا حرکت قیمت یک دلیل مشخص داره ولی کلمه دستکاری ، اشتباهات ما رو توجیه میکنه .

سلام

این دستکاری قیمت را که میگی از چه استادی یاد گرفتید؟ تا منم برم یاد بگیرم

خیر جناب فرقانی . شاید باعث بشه بیشتر هواسمون رو جمع کنیم.

بنظر بنده هم واقعیت همینه که بنگاههای بزرگ در دستکاری قیمت دخیلند و اوردر های فیک برای گول زدن ریتل تریدر ها و حتی رقیبهای بزرگ خود درست میکنند .

بنده خودم نگاه ویژه ای به این نوع اودر ها و کندلها دارم

اخه من قبلا روی حمایت و مقاومت و اسمارت مانی و…(بصورت خام)معامله میکردم بعد بهترین تاییدیه ها میومد استاپ میزد (حتی وین ریتم منفی بود اصن) برا همین وقتی شماتیک حرکتهای بعد رنج رو دیدم بهترین اسمی بود که میتونستم بگم ولی

حرفت درسته

خب چی پیشنهاد میکنی حسن جان

ولا اسماعیل جان من خودم باشخصی سازی سبکها و تجربی یادگرفتم (براهمینم بالاتر گفتم ترید اصولی بلدنیستم)

ولی داداش بزرگش نکنی ها..چیز خاصی نداره همش همینه که من گزاشتم فقط بکتست و لایوتست میخاد که چشامون عادت کنه زود تشخیص بدیم

واقعیت از نوشتن خودم پشیمون شدم . چون هر چی فکر کردم کلمه مناسب براش پیدا نکردم . همون دستکاری خوبه ولی باید به خودمون باور داشته باشیم که این ذات بازاره و بقول آقای محمدی حواسمون بهش باشه .

چرا پشیمون جناب فرقانی عزیز ..

اینجاییم که تبادل نظر کنیم . همه چیز را همه گان دانند . شاید یه عمریه شخص بنده دارم مسیر اشتباهی رو میرم . و ممنون میشم که دوستان به واسطه این تجمع و تاپیک . این رو بهم گوش زد کنند .

ممنونم که نظرت رو بیان کردی . باعث خوشحالیه . در واقع شاید در سطح مبتدی حق با شما باشه جناب فرقانی عزیز.. نباید بار منفی به این بازار القاء کرد .

فدات حسن جان

منم اسم بهترپیدا نکردم…مثلا وقتی توی پریمیوم LTR1h توی 5دقیقه کندل اسپایک صعودی میزنه(کندل 5دقیقه ساعت 9صبح امروز)معلومه میخاد ذهن همرو بهم بریزه و ی حرکت عمدی هست یعنی دقیقا بازارو دستکاری میکنن

مهندس اینکه میگن هر چند وقت یکبار بازار کدهاشو عوض میکنه حقیقت داره ؟ کدها همین دستکاری های موسساتو بانکها هستن یا ذات بازاره ؟

میدونی احسان جان

باتوجه ب ذات طلا من میگم جفتش

ی بخشیش ذات بازاره قطعا ولی دلیل اصلیش همین موسسات و بانکها هست

اصلا ب عمد یکاری میکنن که حرکتهای بزرگو خلوت کنن

دوستان تا بحث شیرین بود من فست اسکلپ کردم

بنظرم اون پایین درون کانال قرمز رنگ یه پندیگ اوردر هست که نمیزاره قیمت بهش برسه و واکنش بده

احتمالا اگه واکنش بده حرکتش به سمت پایین رو ادامه میده اگه نه بازم هیجانی برمیگرده

دلیلش چیه : برداشت من اینه ( بریک اوت دیروز ) چون روز گذشته روند نزولی از کف تا سقف نزولی بریک شد ، زیر هر کندل m30 در روز گذشته باعث خروج و برگشت هیجانی میشه ، مثال جالب در m1 معامله اول و دوم دیده میشه کانال یهو بریک شد اما چون فیک بود و برمی گشت تو کانال اصلی خروج اون معامله وسط یک کانال جدید ایجاد کرده با سقف و کف مشخص :slight_smile:

کندل به این بزرگی میخواست کجا بره :grin: ( تلسیدم ) اگه ادامه بده سطح 4336 رو هم تسویه می کنم

هرچی هست درون همین کاناله بنفشه ( 6 ضلعی عنکبوتی ) بهش میگم ، و ترجیح دادم در کف های این 6 ضلعی تسویه کنم ببینم هیجانی برمی گرده یا بر اساس پرایس اکشن ادامه میده و میره کف صب رو تست کنه

دوباره همین سقف رو داد معامله کردم یکیش تا کف کانال صعودی الان یکیشم برای ریجکت ، ببینیم چی میشه

و تمام

بازار توی تایم 1 ساعت و به پایین به پایان زمان اصلاح خودش رسیده و این یعنی آماده حرکت اسپایک هست . در این حالت همیشه یک حرکت فیک ( همون دستکاری :grin: )برای جمع آوری استاپها و سپس حرکت اصلی رو شروع میکنه . برای سشن نیویورک منتظر اسپایک باشید و امیدوارم سود خوبی نصیبتون بشه .

والا علی جان .. چارت شما به واسطه تریدهای خوب و زیادت از خط خطیهای تحلیل بنده شلوغ تره .

اصلا معلوم نیست کی شروع کردی . و کی تمام شد :sweat_smile:

ولی نوش جونت اگه به سود نشسته ..:herb:

آآآ … این شد جناب فرقانی عزیز ..:sweat_smile:

امیر خان تحویل بگیر.علاوه بر اسکلپ خلاف روند هم میخواد بگیره.

شاید حق با سیده😂

هادی جان کجایی برادر . نبودی یه معامله عالی با شرایط فول رو از دست دادیم رفت .

به قول آقای محمدی ، کمال همنشینه :joy: البته خلاف روند نگرفتمش هر چند احتمال میدم تا خود 4392 بالا بره ولی حتما حتما اون سل بالا 4392 را تا کف 4105 میگیرم :money_mouth_face: اگر بهش برسه اگررررر

بنده خدا گیر کرده ..

بین دو تا میانگین ATR