سینا جان بنده خودمو قبلا معرفی کردم اما خب چه اشکالی دارد دوباره اینکارو انجام بدم با اینکه در بیو داشبوردم هم نوشتم باز ایرادی نمیبینم ، بنده کوچیک شما و بزرگواران این فضا پرایس اکشن کار هستم
و اینکه پرسیدین سخت نیست ؟ کسی که کارشو بلده نه ( 6 سال تمام برای همین زحمت کشیدم ) . بنده کاملا خودمو برای همین کار تربیت کردم و کلا فست اسکپر هستم و درون فست اسکلپ ، اسکپ های مدت دار انجام میدم . سبکی که روش زحمت می کشم : ( شناسایی فیک بریک اوت ها )
اولین دید بنده طبق این Map در محدوده هایی که روش کار می کنم هر ریجکتی حتی 1 پوینت در ناحیه های بسیار حساس قابل اهمیت می باشد . ( چون قراره قیمت برگرده و تست کنه ) ( همان چیزی که همه بهش میگن { احتمال } ) بنظر بنده معامله گر باید بدونه قیمت بر اساس کنش و واکنشی که در لحظه حال در چارت وجود دارد طبق پلن و استراتژی تست شده بفهمد کجا قراره تست بشه و از دید سایر معامله گران در مارکت به کدام سو میخواهد تمایلات واقعی برای حرکت رخ بدهد .
نگاهی که دارم اگه سقف 4347 ریجکت بشه یک تمایل صعود شدید ایجاد میشه اما
بنده یک محدوده مصرف نشده میبینم که هیچ کس بهش اشاره نمیکنه ! اونم بر اساس فشار مقاومتی که در سقف 4347 مشاهده کردم متوجه این موضوع شدم که احتمالا این ( ناحیه 4275 ) باشه که هنوز مصرف نشده و قیمت باید دوباره برای اون محدوده واکنش نشون بده مثل همه پرایس اکش کار ها بنده خیلی ساده به چارت نگاه می کنم و خیلی ساده میتوان اینو در چارت دید . و باید ببینیم طبق ریجکت هایی که میکنه میره تست کنه ( یا میخواد سوئینگ بده به لانگ )
نحوه معامله من
طبق اصول پراس اکشن هست ( معامله در نزول یعنی فروش و پیش خرید ، در صعود خرید و پیش فروش ) این روشی هست که در میکرو کانال ها استفاده می کنم بنده حتی اگه 100 درصد هم هدف قیمت رو بدونم هم تارگت های فست اسکلپ رو بسته به فشار کندل ها و موقعیت های روند از 1 الی 30 کندل بعنوان فست اسکلپ در نظر میگیرم و از حرکت اضافی آن اوردر جلو گیری می کنم و از m30 به بالاتر بعنوان اسکلپ در نظر می گیرم به همین جهت برای اینکه اوردر هایی که با هدف فست ایجاد میشن باید در محدوده های خودشون تسویه بشن وقتی تسویه میشن بنده سود تمام محدوده ای که باید اوردر اول رو تسویه کنم رو مصرف کرده ام و ذهنم کاملا آزاد هست و حتی نگران نیستم که اگر قیمت برگشت غصه تسویه نکردن رو نداشته باشم و این دلایل کمک میکنه در ایجاد تریگر های حساس بسیار دقیق عمل کنم .
بنده هم مثل همه ی استراتژی ها و ستاپ ها ، sl مخصوص ستاپ خودمو دارم و نیمه اوتوماتیک ترید انجام میدم و معمولا اسکلپ هام ریسک فری میمونن اما فست اسکلپ هام 140 پیپ استاپ دارن برای اوت شدن از مارکت .
نمیدونم امیر جان . ولی از هر زاویه ای نگاه میکنم . فک نکنم اشتباه کرده باشی . شاید تا سقف فلو رو اصلاح بده . ولی امکان برگشتش زیاده . علی الخصوص سقف دیروز و بخواد زیارت کنه
سلام و صبح همگی بخیر ، آپدیت تحلیل بلند مدتی : دوستان احتمالا داره سناریوی پودر شدن مقاومت سوم و رسیدنش به پیوت مقاومتی قوی شکل میگیره ، اعداد پیوت مقاومتی قوی را آپدیت کردم ، احتمالا بعد از برخوردش به پیوت مقامتی قوی حمله ور میشه برای شکست حمایت قوی قبل از کف جدید تاریخی احتمالا