ولی لو ها داره بالاتر میاد و سقف همینه یه جایی فشار میاره میشکنه و بیشتر از tp هم حرکت میکنه
شما زرنگی حسام جان ..
مث من طمع نمیکنی ![]()
هم بالا هم پایین تاییدیه بریک آوت داد و دو تا استاپ نوش جان کردیم
برای دوستانی که تایم فریم ام یک اسکلپ میکنن و دیدگاه سایکل محور البروکس دارن باید بگم که گاها کانال های عریض با تی آر اونقدر مشابه میشن که اکثر سناریوی هایی که با ستاپ های تی آر معامله میشه فیل میشه
تنها راه حل دقت در تشخیص درست رنج هست
برای مثال من هیچ رنجی رو بدون داشتن کانال قبلش رنج در نظر نمیگیرم
امروز اما به دلیل نداشتن تمرکز کافی و اخبار جنگ اشتباه کردم
موفق باشید
خوشحالم که نظرت رو گفتی آقا سینای عزیز ..
ولی کاش اگه امکان داشت و مقدور بود روی چارت توضیح میدادی . تا بیشتر متوجه دیدگاه شما بشیم سینا جان
سپاسگزارم ….
سلامت باشید .
در خصوص تصویر استاپ خوردنتون و فرمودید دارید بررسی میکنیدش من چند تا موضوع اومد تو ذهنم :
زون فروش و جهت درست بوده و بازار قبل حرکت اصلی نیاز به جمع کردن نقدینگی داشته و بنظرم استاپ یکمقدار تنگ بوده یا اینکه پشت سقف اصلی قراره نگرفته میتونه دلیل استاپ باشه و استاپ جایی بوده که بالاش نقدینگی زیادی جمع شده و قبل ریزش یک کندل با شدوی بلند تا سقف قبلی زده و استاپ رو فعال کرده و بعد از گرفتن نقدینگی قیمت برگشت و ریزش داشته . ممنون
موفق تر باشید اقای محمدی ![]()
زون بالایی (مقاومت پیوت قوی) هانت میشه کامل.
من هم در محدوده ۴۴۰۴ احتمال سل رو داشتم که حرکتش امروز اتفاق نیفتاد.
یک فشار نزولی قوی الان داره روی قیمت فشار میاره که بفرستش پایین فکر کنم مقاومت سوم اخری که کشیده بودم نشکسته ، احتمال داره کار خودشو تمام کنه و قیمت بفرسته برای شکست حمایت قوی قبل از کف پیوت تاریخی شاید
اگر مقاومت بشکنه و بفرستش بالا سراغ پیوت مقاومتی قوی خیلی بهتره میتونم اونجا وارد بشم مگر نه باید صبر کنم حمایت قوی که شکست در برگشت آخر قیمت به سمت بالا تا کف تاریخی اش بگیریمش !! حیف شد اینهمه مدت منتظر این ریزش بودم اخرش دریغ از یک پیپ ! لامصب همه کاری کرد که که گیجم کنه نذاره سقفهای هفتگی نگه دارم ! ان شاءالله سری بعدی از کف تاریخی تا سقف براش برنامه دارم البته اگر کدهاشو بازم عوض نکنه ![]()
به لحاظ دیدگاه پرایس اکشن با این مقاومت قراره دوباره کف ساپورت قبلی تست بشه
منطق این ستاپ بعد از صد و خورده ای معامله لانگ درست شد ! ( دیواره ) دلیل ایجاد ستاپ : شکست سطح کف قبلی و برخورد با دیواره سقف مقاومتی H4 ، FOMO باید بعد از شکست در رسیدن به سقف 4345 مقاومت شدید می شد تا قیمت دوباره سطح کف شکسته قبلی رو تست کنه . خب منم خواستم فست اسکلپی با نقشه شخصی در میکرو کانال ها ورود و خروج کنم .
و در کل امروز خواستم تو سکوت خودم بر اساس map دیدگاه SELL منتظر ایجاد ستاپ در محدوده برخورد H4 باشم که اگه درست میشد ، در نقاط برخورد های مهم اسکلپ و فست اسکلپ رو انجام بدم و مزاحم دید شخصی دوستان حرفه ایم نشم .
در اولین برخورد سیگنال کانال نزولی تایید و با یک هیجان شدید کندل کشید بالا ، بعنوان دیواره معامله شد
وقتی TP تارگت اول در کف میکرو کانال تایید شد در نقشه بالا میتونید نحوه معامله بقیه دیواره ها رو ببینید
طبق معمول ریسک فری می کنم تا رسیدن به کف شکسته شده ممکنه تا اونجا برسه دیگه هر حرکت هیجانی انجام بده مثل ریجکت 4340 . ( واسه من مهم نبود( چون هم نقشه قبلی داشتم و هم هیجان ریجکت شبیه تسویه کنید بود تا ادامه حرکت به سطح های بالا تر ( اشتباه عمدی ). سوال میشه : ( اگه قیمت ادامه میداد چی میشد ؟ در فاصله 140 پیپ باید میرفت استاپ میزد ) طبق معاملات گذشته ام . بعدشم اگه MAP شخصی از برخورد قیمت به چنین سطوحی ندارید 100 درصد استاپ .
اگه بازم سوال شد چرا در ریجکت در پایانه هر کندل معامله معکوس ایجاد کردم : ؟
علاوه بر رفتار کندل ، شکست در کف قبل به لحاظ پرایس اکشنی هم تایید شده بود و باید قبل ریجکت از سقف بالا در رسیدن به سقف برگشت داده می شد تا کف دوباره تست بشه و اگه ساپورت تایید میشد حرکت معتبر بود ، به همین دلیل اگه شکست کف قبلی رو بررسی کنید تا دلیل ورود ها رو مشاهده کنید .
با اولین مقاومت قیمت سطحی که ( کف 4322 الی 4316 ) 5 بار شکسته شده بود آیا منطقی بود در برگشت هیجانی لانگ بره و به حرکت خودش ادامه بده !؟ .
بنظر میاد نه .
شبتون بخیر شادی دوستان عزیزم .
شمارو که میبینم حس میکنم چیزی بلد نیستم ![]()
. میشه لطفا اسم روشی که استفاده میکنید رو بگید؟ یا با رسم شکل مثال بزنید چون توضیحاتتون برای مبتدی ها یکم سنگینه:smiling_face:
درود دوست عزیز و بزرگوار من.
اگه بنده باعث شدم همچین حسی بهتون دست بده. از صمیم قلبم از شما عذر خواهی میکنم.
هدف این تاپیک با هم بودن و در کنار هم بودن برای رشد و ترقی دیدگاه و استراتژیهای مختلفه تا تریدر ایرانی روز به روز پیشرفت کنه و بتونه سود پایدار و مدیریت ریسک بهتری داشته باشه.
چون موفقیت واقعی وقتی حاصل میشه که به جای سرزنش. همدیگه رو درک کنیم و از اشتباهاتمون به عنوان پلهای برای بهتر شدن استفاده کنیم.
من اینجا هستم تا یاد بگیرم. تجربه به اشتراک بذارم و بدون تعصب. هر استراتژی درست همسو با پلنم رو بپذیرم.
بازم اگه جایی ناراحتتون کردم . ناخواسته بوده و دلم میخواد این فضا برای همه امن . محترم و پر از انرژی مثبت بمونه.
و بدونیم که هیچکس از اشتباه مصون نیست. نه یک تریدر تازهکار نه حتی یک تریدر با سالها تجربه.
مهم اینه که هر بار زمین خوردیم بلند بشیم. دلیلش رو پیدا کنیم و تکرار نکنیم.
بنده خوشحال میشم که این تاپیک رو به پناهگاهی برای یادگیری تبدیل کنیم. نه جایی برای شو آف . قضاوت و تخریب.
دست در دست هم با احترام به نظر هم. میتونیم فرهنگ تریدینگ حرفهای رو در بین تریدرهای ایرانی نهادینه کنیم.
……………
بنده استراتژی پیچیدهای ندارم.
سعی کردم روشن و واضح دیدگاهم رو به چارت بیان کنم. البته به صورت کلی.
باور کن خودم هم نمیدونم چه روشی دارم. شاید اسمارت مانی پیشرفته و کاملا شخصیسازی شده.
مهم اسم نیست. مهم پایبند و مقید بودن به پلن فرضیای است که هر تریدر در طول سالها زحمت و ممارست بهش دست پیدا میکنه.
راستش رو بخوام، برای من آن چیزی که توی عمل جواب میده ارزش داره نه اسم فانتزی روش های مختلف .
توی این تاپیک هم قرار نیست کسی روش خودش رو تحمیل کنه.
بلکه میخوایم یاد بگیریم چطور با هر دیدگاهی. میشود یک تریدر منضبط و موفق بود..
……
هر کجا شما و یا هر دوست عزیز دیگری از بنده در مورد معاملات و روشم سوالی داشتند با دیده منت در خدمتم تا توضیح کلی و جزء به جزء ش رو براتون شفاف کنم . اینجا یا خصوصی هر جایی که راحته بنده با اطلاعات ناقضم در خدمتم 
عرض ادب . احترام و روز خوش خدمت دوستان بزرگوار.
همانطور که در عرایضم گفتم بر خلاف دید عموم از اوردر بلاک ها که آن را یک بار مصرف میدانند .
یک اوردر بلاک که توانسته حجم عظیم نقدینگی را جمع کند میتواند چندین بار بسته به تریگر ورود ما قابل استفاده باشده .
در واقع دید بنده از فلوها یک بار مصرفه نه بلاکها .
…..
چرا اوردر بلاک میتواند چندباره عمل کند……؟
انباشت نهادی. نه خرده فروش….
یک اوردر بلاک قدرتمند. محل ورود یا خروج سرمایه گذاران نهادی (نه تریدرهای خرد) بوده.
این نهادها به دلیل حجم عظیم معاملاتشان. معمولا در چند مرحله پوزیشن خود را باز یا بسته میکنند.
انعکاس سایکولوژی (یاد آوری خاطره) بازار….
وقتی قیمت به یک اوردر بلاک قوی برمیگردد. خاطره ی حرکت قبلی دوباره زنده میشود. بسیاری از معامله گران دوباره در آن ناحیه سفارش میدهند و همین باعث میشود که بلاک دوباره فعال شود.
چه زمانی یک اوردر بلاک واقعا تمام میشود…..؟
قیمت بدنه ی کندل بلاک را به طور کامل با حجم بالاتر از بلاک اولیه ببلعد.
یک اوردر بلاک جدید و قویتر در همان حوالی شکل بگیرد که منطق قبلی را نقض کند.
ساختار کلی بازار (ساختار نوسانی) در تایم بالاتر عوض شود.
نه اتفاقاشما رو که میبینم انگیزه میگیرم اطلاعاتمو ببرم بالا و پیشرفت کنم و با تشکر حضور پررنگ شماست.امیدوارم لحظه لحظتون پر از نور خدا باشه.ممنون از لطفتون.همینکه با هر پوزیشن میگیرید با توضیح باشه لطف شمارو میرسونه ![]()
![]()