میدونی داداش من اینو دیشب ست کرده بودم الان ک دیدمش
خیلی اون منطقرو ریتست کرده بود
ولی بازم ورود میکنم دوباره ک اشتباهه عدم رعایت پلنمو جبران کنم
میدونی داداش من اینو دیشب ست کرده بودم الان ک دیدمش
خیلی اون منطقرو ریتست کرده بود
ولی بازم ورود میکنم دوباره ک اشتباهه عدم رعایت پلنمو جبران کنم
احتمالا اگر قیمت از مقاومت سوم برگشت داده بشه حمایتهای 4327 و 4319 موقعیتهای خوبی هستن تا قیمت ببرند به سمت مقاومت پیوت قوی
منم یکم برم استراحت کنم . و قبل رفتن گفتم براتون یه داده از نحوه معاملات و فکر کردنم در محدوده های مهم رو بگم
که در باره یه موضوع در رابطه با ترید نیمه اتوماتیکم و اتوماتیکم
در چارت سمت راست : ترید اتوماتیکم صورت میگیره و همونم برا اساس داده هایی هست که 4 سال نوشتم برای تشخیص حرکت ( ساختار کلی )
اما در چارت سمت چپ ترید های نیمه اتوماتیک ( میکانیکی ) { لحظات حال } صورت میگیره ، داده هایی که در لحظه حال دارم و هیچ ابزاری نمیتونه جز خوده انسان اونو ببینه
تلفیق این دوتا هست باعث میشه داده های عمیق رو ببینم و در فست اسکلپ های دستی ، کمی راحت با ذهنی آرام ترید رو انجام بدم .
و درکل مهم اینه پایبند به استراتژی و ژورنالی که سالها نوشتیم باشیم .
فعلا دوستان ارجمندم . ![]()
مثل همیشه پر سود باشید .
![]()
در گوشه عزلتت ما رو هم از دعای خیرت بی نصیب نکن امیر جان .
بنده هم خیلی وقتها گمراه میشم ![]()
جالبه منم همینطوری شدم ![]()
خودمم هنگ کردم بعداین همه مدت و اصرار خودم روی رعایت 100%پلن
براچی ترسیدم و پلنمو رعایت نکردم
فشار موج نزولی قیمت فرستاده روی حمایت محدوه 4327 ولی فشار موج صعودی هم داره که بنظرم این دوتا حمایت کارو دربیارن و قیمت بتونه به مقاومت قوی برسه
خب سود کردی داداشم خوبه که
همش تقصیر علی ی تو ثانیه معامله میکنه همه رو گمراه کرده .![]()
کمال همنشینه احسان جان . کمال همنشین
ن محمدجان
قبلا گفتم سود وظیفه ی پلن معاملاتی هست.وظیفه ئ ما رعایت 100%پلنمون هست
ما کارمونو درست انجام ندیم اونم لنگ میزنه
این پوزیشن بای خلاف روند از 4327 میترسم بگیرم تا احتمالا 4388 ، از خلاف روند گرفتن دیگه میترسم ![]()
دمش گرم خوب حمایت کرد ، حیف شد نگرفتم جدا از خلاف روند گرفتن میترسم
سینا جان من بر خلاف امیر جان چون واقعا در اصل هیچی از واقعیت ترید اصولیییی نمیدونم این باعث میشه سریع تصمیم بگیرم و سریع هم پشیمون بشم از تصمیمی که گرفتم
( در اون لحظه به خودم میگم کیه که میگه الان ورودت اصولیه اخه ؟ ) و این باعثه پشیمونی میشه
![]()
داداش منم از ترید اصولی چیزی نمیدونم…ی نکته ی جالب برای بچه های تاپیک اینه که اکثرا و قریب ب اتفاق هممون ستاپمون حاصل تجربه و شخصی سازی خودمون هست
درسته امیر جان
پس امیدوارم از اتفاق اون روز ناراحت نشی ، بخدا من دلیل اینکه بعضی از سوال های مهم رو در بعضی روز ها ازت می پرسم رو بدونی (شخصی سازی شده ) و این پرسش رو دلیل بر بی احترامی از سمت بنده فرض نکنی چون در اینجا کسی بجز تو و دیگر دوستان کسی نیست که باهاش بشه صحبت کرد . دیگه اونایی که شخصی تونستن به یک سئری مفاهیم اولیه برسن واقعا هم قابل احترام عمیق هستن از نظر من و هم قابل پرسش گری عمیق .
و درکل خواستم بدونی بحث در رابطه با معاملات تغییری در دیدم نسبت با دوستیه باهات نداده . اینا هر دوتامون میدونیم عدم قطعیته اون چیزی که از بدو ورود به این تاپیک برام در عمق موضوع مهمه احترام به شما و دوستان دیگه بود .
روزتون بخیر
![]()
امیر همش دنبال خودنماییه
ن داداش ما دوست داریم…
مهم اینه که بتونیم بهم کمک کنیم تا اشتباهات همدیگرو پیداکنیم===اینم تنها در شرایطی اتفاق میوفته که نظرات مختلفو با احترام کنار هم داشته باشیم
اخ ااخ اااخ
امان از این امییییییییییییییر
سید من میگم امیرو بکشونیم یجایی (کوچه خلوتی تهه باغی)بگیریم حسابی بزنیمش ![]()