شاخص دلار داره range میزنه که میتونه accumulation باشه و بعدش manipulation. ولی میتونه بیتصمیمی هم باشه. الان همه منتظرن ببینن پستهای ترامپ به این ختم میشه که ایران و اسرائیل بس کنن.
پینوشت: شروع کرد به ریزش.
شاخص دلار داره range میزنه که میتونه accumulation باشه و بعدش manipulation. ولی میتونه بیتصمیمی هم باشه. الان همه منتظرن ببینن پستهای ترامپ به این ختم میشه که ایران و اسرائیل بس کنن.
پینوشت: شروع کرد به ریزش.
همچین چیزی وجود خارجی نداره دوست عزیز!
هیچ اقتصاد بزرگی در یک محیط ناامن و بدون پشتوانه نظا می و امنیتی رشد پایدار نکرده!
بریتانیا، امر یکا، چین، آلمان، ژاپن…
و این اولین باره که ایران قدرت نظا میش رو قوی کرده، اونم توسط خودش، و واستاده داره میجنگه!
هرچقدر از سیا ستهای داخلی این حکو مت متنفر باشیم، سیا ستهای خارجیشون کاملا درسته!
کافیه تاریخ خود ایران رو مرور کنیم!
هربار ایران نظا میش رو قوی کرد، یه کو/دتا راه انداختن و ج ن گ! دورهی رضاشا ه دوتا قدرت بزرگ صنعتی و نظا می اون زمان، یعنی بریتا نیا و شو روی حمـ/له کردن، و ایران رو نابود کردن، دورهی محمدرضا هم که انقـ/ـلاب شکل گرفت و شـ/ـاه رفت از مملکت!
اینا اینبار نظا میشون رو قوی کردن و هم جلوی انق.لاب رو گرفتن و هم با بزرگترین ارتـ/ـش دنیا و پیشرفتهترین ارت.ش دنیا جنگـ/یدن و هنوز هم هستن عملا!
و من برخلاف خیلیا اولین باره که بعد از ۴۱ سال خوشبینم به اوضاع ایران و معتقدم برمیگرده به جایگاه قدرت و اوضاع اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی و زیستمحیطیش هم خیلی خوب میشه… زمان میبره یه مقدار ولی افتاده تو مسیر!
جنگلهای تانزانیا چطوره امین جان ؟ در حد و قیاس ایران بدبخت هست ؟!
خیلی بامزه بود ![]()
![]()
کجای کاری . بامزه تر هم میشه ..
وقتی مجبور شدی برای یه قرص نان یه فرغون پول رایج مملکتت رو بدی خیلی خنده دار و بامزه تر هم میشه امین جان . نه !؟
آی میخندیم ![]()
ممنون از بازخورد. با ااین که دوست دارم یاد بگیرم از صحبت دیگران ولی خیلی طرفدار بحثهای سیاسی نیستم، اون هم توی این تاپیک تخصصی.
همچین چیزی وجود خارجی نداره
فکر میکنم «بازدارندگی» با تهاجم فرق داره.چین مثال بارزشه. بدون جنگیدن حتی یه جنگ نظامی از کشوری که زمانی مردمش از گرسنگی و فقر دسته دسته میمردن الان شدن ابر قدرت اقتصادی. این پیروزیه. روسیه زمان شوروی مثال برعکسش. ابرقدرت هستهای و نظامی بود و چپ و راست تو افغانستان و کشورهای بلوک شرق اون موقع داشت میجنگید ولی تو سیر کردن و راضی کردن مردمش مشکل داشت و عاقبت هم فرو پاشید. این شکسته.
همون سوئیس هم که حرفش شد شاید از نظر اندازه کشور کوچیکی باشه ولی بانکداریش حرف اول رو میزنه تو دنیا و دههها است نجنگیده. حتی تو جنگ جهانی دوم هم بیطرف بود و بخاطر همون بانکها هیچ کدوم از دو طرف دست بهش نزد. در جنگ جهانی دوم پیروز شد- بدون جنگیدن.
از موضوع تاپیک دور شدیم. اگر دوست داشتید ادامه بدیم، لطفا پیغام خصوصی بدید.
بعید میدونم! اگه ج ن گ بشه بازم و ایران جنـ/گ رو ببازه آره، همینطور میشه!
همونطور که زمانی که محمدرضا مملکت رو از رضاشـ/اه تحویل گرفت، مردم توی ایران داشتن علف و چمن میخوردن متاسفانه!
مهم اینه ما همیشه پیرزیم . و ا ن قل اب ما از نور بود !!!![]()
خودتو اذیت نکن امین جان .
به تاپیک برگردیم ……….
اقا این تیک تاپیک حل شده چیه زدی.برش دار لطفا.هر چتی میارش…
ن قل اب ما انفجار نور بود ![]()
بله اقا هستم………
انشاء الله که خیره . آقا هادی عزیز .
پندینگ کاشتی هادی جان ؟
تصویر رو دارم بااین متن میخونم.
اره.در کمتر از یک دقیقه هم ورود داد هم استا.تایم 15 یک گره در لگ صعودی در گذشته داشت.
یه دسیژن هم که من استاپم رو دسیژن پنج دقیقه بود
شما میگید الان میزارم
هادی عزیز. اگه تصویر رو نگاه کنی . بالاتر یه اودر مصرف نشده داشته .
همون ناحیه قرمز بنده .
بله اقا الان دیدم.من اوردر فلو وبلاک رو با تایید یک گره از گذشته بک تست دارم.اینجا جاش بوده.یک نکته رو اگه رعایت میکردم بهینه میشد.تایم 15 من یک تاییدیه قوی داشت که چون رفتم تو ماشین متاسفانه اوردر گذاری کردم.در واقع عجله کردم.
شما تکست زدید روی اوردر که
m5
من روی m1 میبینمش.الان مشخصش کردم.
تک تایم بهم استاپ زد.مهم نیست البته.بقول امیر مهم پایبندی به پلن