فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

چوب کاری نکن آقا هادی عزیز .

صرفا مرور و یاد آوری پلن معاملاتی خودم رو انجام میدم .

بالا تر به تاییدیه های ورودم اشاره کردم .

ولی باز هم به چشم

خودت چکار کردی هادی جان . تونستی معامله ای باز کنی ؟

احسنت دقیا همینه که میگید ، اینجای کار که رسید کمی گیج شده بودم حتی دیدم رسید زیر پیوتش بازم گفتم احتمالا کمی بالاتر بره ریزش کنه ، وقتی هم موجی را نمیگیرم دیگه میانه روندش هم وارد نمیشم ! یا همه موج یا هیچ موج :joy:

ظاهرا اسپابک‌های اخیر با پست‌های امروز ترامپ بی‌ارتباط نیست. انگار بازار از دیشب منتظر این است که آمریکا چه نقشی در تنش‌های این ۲۴ ساعت بازی می‌کند.

https://www.axios.com/2026/06/08/iran-israel-war-trump-stop-shooting

اولین مقاومتش نتونست ترند صعودی بشکنه ، رسیده به مقاومت دوم ببینم این چیکار میکنه ، سومین پیوتش هم کمی بالاتر هست ، اگر این دوتای آخر نتونند روند برگردونند احتمالا تحلیل کف پیوتی فیل میشه

اولویت بنده در شروع روند (چه موافق یا مخالف ) اودر فلو هست. هادی جان .

بعد به اودربلاک نهفته در دل آن می رسم .

این دیدگاه بنده است از حرکت چارت علی الخصوص وقتی با شارپ از ناحیه ایی برگشت میزنه .

من یه اودر در اول *فلو ست میکنم (کاملا مطلابق پلن) .

و اگه برگشت به بلاک و *کندل مخصوصم رو دیدم . با حجم بیشتر باز ورود میکنم .

خیلی زیباس عالیه :star_struck:

شاخص دلار که با شروع درگیری‌های دیشب جهش سنگین و سریعی داشت، بعد از پست اول ترامپ کامل ریزشی شده- که فشار خیزشی می‌یاره روی طلا. به نظر نمی‌یاد واسه برگشتن هم مقاومت خاصی هم سر راه‌ش باشه. شاید فرصت بدی نباشه واسه خرید.

سلام رفقا ارادت

تحلیل هفته گذشته طلا + سناریو های احتمالی در هفته ی آینده

امیدوارم مفید واقع بشه :light_blue_heart:

نظری دارید ممنون میشم بگید تا بیشتر یاد بگیریم دور هم :money_bag:

امان از * ح ک م … ا ن ا ن ی که *ج ن گ را برای بقای خود به تامین رفاه. رشد اقتصادی. اشتغال. کنترل تورم ووو

ترجیح میدهد . و این حل نشدنیت !!

ظاهرا خیلی جدی شروع شده :worried:

حمایت قوی هفتگی اول هر دو مقاومت اول و دوم پودر کرد الان درگیر سومی شده حتی اگر ترند صعودی را هم بشکنه یک حمایت در 4312 ساخته که شاید باعث پرتاب قیمت تا 4422 بشه ، یک مشکلی که پیش اومده ایجاد موجهای صعودی هست ، بنابراین بهترین موقعیت برای گرفتن سل تا کف پیوت جدید طلا از 4422 میتونه باشه احتمالا

اتفاقا دقیقا تنها حالتی که می‌شه به رفاه، رشد اقتصادی، اشتغال و … رسید، جنگیدن و پیروزی در جنگه!

آقا این سبک نوشتار شما خیلی قشنگه ، سلیقه واقعا بیسته :star_struck:

دقیقا استاد .. مثل سویس . ژاپن ووو

فکر کنم بازار میخواد برگرده کمی بالا کسانی را که جا گذاشته مجدد خوشحال کنه

داداش ویندوزتو اکتیو کن عکس میدی اون اکتیو نیس رو مخه :grin:

فکر می‌کنم منظورتون رقابته در اقتصاد و غیره- که اونم یه جور جنگه ولی نه از نوع نظامی.

کتابی هست به نام «هنر جنگ» نوشتهٔ استراتژی‌دان کهن چین به نام سان تزو (استاد سان) که بین خیلی‌های از جمله سیاستمدارها پرطرفداره و ازش نقل می‌کنن. معروف‌ترین جمله‌ش شاید این باشد «بزرگترین پیروزی اونی‌ه که نیاز به جنگ [نظامی] نداشته باشه.» به نظر من جملهٔ قشنگی‌ه. تو فرهنگ خودمون هم هست «دولت آن است که بی خونِ دل آید به کنار // ور نه با سعی و عمل باغِ جَنان این همه نیست».

باور کن وقت نمیکنم عادت شده دوسالی هست اونجاست

سوییس کشوره برادر؟! :joy:

در مقیاس ایران صحبت کن!

بازار هرگز برای خوشحالی کسی کاری نمی‌کنه! خیلی حواس‌تون باشه؛ درگیر فریبه