فدا سرت داداشم ..
مال منم داره استاپ میشه ![]()
منم اینجا ورود زده بودم
فعلا استاپ نشدیم
امیر میگه هانت میکنه ادم فشاری میشه.
من یه تفاوتی دارم اینجا با امیر.من بررسی میکنم و سعی میکنم بکتست و فوروارد تست داشته باشم.این حسابم رو در طول جنگ باز کردم فقط برای بهینه سازی.پولش کمه ولی فشار رو میاره.
خیلی عالی هادی عزیز . خوشحالم که اینجا هستی ![]()
من روی پراپم مرحله یک پاس شده و الان رو مرحله دومم از اینجا هم استفاده میکنم دیدگاه های کاملا متفاوت اما در یکسویی داریم
اقا محمدی یه چیزی برای جنگ نوشتم پاکش کردم.
اقا فقط بدونید خونواده ی ما 38 ساله داره چوب جنگ رو میخوره.جنگ هشت ساله برای ما تموم نشده.ما هنوز درگیرشیم
حسام جان سلام.از طرف همه به شما خوش اومد میگم..برات آرزوی موفقیت های بیشتر دارم داداشی
ایران اعلام کرد درگیرها از طرف اون تموم شده. آمریکا هم داره بین لبنان و اسرائیل میانجیگری میکنه. باید دید با برداشته شدن فشار درگیریهای شاخص دلار و طلا چه روندی پیدا میکنه.
https://www.iribnews.ir/fa/news/5818676/اعلام-توقف-عملیات-نیروهای-مسلح-از-سوی-قرارگاه-خاتمالانبیاء
ممنونم آقا هادی خوشحال شدم از آشناییتون
به سوی tp داره حرکت میکنه
برای هیچ کدوممون تموم نشده هادی جان .
از کسانی که بقای خود را در ج ن گ میبینند . نباید انتظار آبادانی .عمران و سرافرازی ووو داشت .
آفرین به نکته بینی زیبا و قشنگت . آقا حسام جان.
خیلی خوش آمدید به جمع دوستان بی شیله پیله ..
آقا حسام عزیز .
اگه امکان داره براتون جزییاتی از نحوه دیدگاهتون به چارت . مثلا همین ورود اخیر تون بدید . لطف میکنید .
که از دیدگاه زیبا و حرفه ای تون استفاده کنیم .
البته اگه براتون مقدوره ..
من چون کارمند هستم یکم دیر میرسم به خونه و کلا یدونه صبح و این موقع هایی که الان هستم وقت میمونه برا ترید صبح یک معامله خیلی خوبی باز کردم که میتونست مرحله دوم رو حتی پاس کنه ولی چون داشتم میرفتم ریسک فری کردم که فکرم درگیرش نمونه و sl رو زد و بعدش tp رو دید که البته مهم نیست عوضش روانم آروم موند
من چارت رو زیاد شلوغ نمیکنم و کلا استراتژی هایی که دارم ساده هستن از قبل یک ناحیه ای در 4 ساعته داشتم که قرار بود بعد اینکه FB کرد بیام ورود بزنم که خونه نبودم بعدش چند کندل پشت سر هم ایجاد شد که شدو های پایین داشتن و البته اینجا چون از قبل دیدگاه صعودی داشتم و با دیدن این تریگر ها ورود زدم ( اگه اون تایم حضور داشتم خیلی وقت پیش خروج زده بودم)
بازم دوس دارم نظر شمارم بدونم
نمیدونم احسان جان چرا .!!
امروز کلا رو بای بیدار شدم . کلا بایرم . البته یه سل خوب هم داد صدقه سر آقا هادی گل ..
اگر این حمایت 4315 که به زیبایی ازش استفاده کردید ، بتونه قیمت پرتاب کنه به محدوده 4405 تا 4420 یک فرصت ورود کم ریسک دیگه بهم میده !