سلام احسان جان، ممنونم ازت بابت تعریفت ![]()
مرحله به مرحله ریسک فری میکنم حتما. اصراری به تارگت رسیدن هم ندارم راستش.
سلام و درود،
بله حتما همینکارو میکنم. برای پراپم نیازی به سود زیاد ندارم راستش و قطعا سیو میکنم
مرسی ![]()
یه چیزی زیاد اینجا به چشمم مییاد گفتم شاید بد نباشه مطرحش کنم. تا جایی که من میدونم دو اصطلاح سر-به-سر شدن (break even) و بدون ضرر شدن (risk free) شبیه به نظر مییان ولی دومی دقیقا اولی نیست. سر-به-سر شدن وقتیه که stop loss درست سر شروع position قرار میگیره و حداقل سود/حداکثر ضرر صفر میشه. risk free شدن وقتیه که معامله ضرر نمیده ولی سودش میتونه بیشتر از صفر باشه. مثلا اگر بعد از سود مناسب بین راه trailing stop قرار بدیم (stop loss ی که با رشد سود زیاد میشه) یا با یا بدون اضافه کردن حجم برداشت میانی داشته باشید ضرری وجود نداره ولی حتما سود هست یعنی معامله سر-به-سر (break-even) نیست ولی ضرر نداره (risk-free).
برای من سر-به-سر شدن معامله سر راست و مصطلحه. . لبته هر کسی این حق و اختیار رو داره که هر واژهای رو تو هر زبانی که دوست داره انتخاب کنه.
تصویر زیر از پنجرهٔ بازکردن معامله تو یه نرمافزار اصطلاح رو نشون میده:
پینوشت: تا جایی که من میدونم اصطلاح risk-free بیشتر برای سرمایهگذاری به کار میره- همونی که تو فارسی میگیم «ضرر نمیکنی». مثلا گذاشتن پول تو بانک risk-freeه - هر چی بشه تو سررسید سود میده یا الان صندوقهای درآمد ثابت این حالت رو دارن . شاید دوست داشته باشید این مطلب رو ببینید.
آقا امین پوزیشن قبلیت استاپ شد ؟
هشدار های احتمالی هم مید اگه قیمت قبل رسیدن به معامله سل ما رفت پایین و کف رو دید لیمت حذف میشه چون دیگاه ها با حرکت بازار عمل میکنه معامله طبق پلن شخصی خودم هست سیستم ورود به معامله پولبک هست و براساس تمرین روی هفته قبل نوشته شده و این حرکت تا آخر هفته معتبر هست گفتم بدونید
حتما استاد… همینه که شما میفرمایید
کندل به این خوشگلی زد سید جان .
چرا دیدگاه سل داشتی ؟
با روند ترید میکنم جناب محمدی.
چرخش بازارو نمیگیرم و برای تغییر روند باید سقف و کف بالاتر و تاییدیه معتبر ببینم تا جهت معاملاتم عوض بشه
سلام مجدد.آقا محمدی من ناحیه اوردر بلاک 4 ساعته رو از قبل داشتم.واکنش بهش داشته.
همون ناحیه ی آبی رنگ شما.
اما اینجا باید برای من تاییدیه داشته باشه.(قبلا سعی میکردم انتهای روند رو بگیرم و اینجا وارد میشدم.)
از جهتی چون انتهای یک حرکت بزرگ چهار ساعته و زماندار هم هست ارزش ریسک داره.حتی خلاف روند.
باتوجه با این موارد در پلن من : شما با چه تاییداتی اینجا رو ورود می زنید؟اگر اوردر باشه که فول ریسکه…
معامله استاپ شد اتمام معامله های امروز
در سبک کاری شما شکی نیست و برای من واقعا ثابت شده هستین. ماشالله بهتون.![]()
من آدم اسنایپری نیستم. یه کلت دستمه چریکی میرم تو دل روند ![]()
آقا هادی عزیز ..
بنده 90 % با تاییدیه ورود میکنم .
مگر در شرایط خیلی خاص ..
اون ناحیه یک اودر مصرف نشده هست که تونست به خوبی قیمت رو ریجکت کنه .
اگه توجه کرده باشی در اول راه به بنده تریگر ورود نداد . و بنده ورود نکردم .
اما بعد از شکست دوباره و جمع آوری نقدینگی یه اوردر خوب ساخت که من رو مجاب به لمیت گذاشتن کرد.
چرا استاپ؟!
رو ۳۴۰ پیپ بستمش!
اگر صلاح دونستید در آموزش های آتی از تاییدیه های مختلف هم صحبت بفرمایید.