فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام احسان جان، ممنونم ازت بابت تعریفت :rose:
مرحله به مرحله ریسک فری میکنم حتما. اصراری به تارگت رسیدن هم ندارم راستش.

سلام و درود،
بله حتما همینکارو میکنم. برای پراپم نیازی به سود زیاد ندارم راستش و قطعا سیو میکنم
مرسی :rose:

یه چیزی زیاد اینجا به چشمم می‌یاد گفتم شاید بد نباشه مطرحش کنم. تا جایی که من می‌دونم دو اصطلاح سر-به-سر شدن (break even) و بدون ضرر شدن (risk free) شبیه به نظر می‌یان ولی دومی دقیقا اولی نیست. سر-به-سر شدن وقتی‌ه که stop loss درست سر شروع position قرار می‌گیره و حداقل سود/حداکثر ضرر صفر می‌شه. risk free شدن وقتی‌ه که معامله ضرر نمی‌ده ولی سودش می‌تونه بیشتر از صفر باشه. مثلا اگر بعد از سود مناسب بین راه trailing stop قرار بدیم (stop loss ‌ی که با رشد سود زیاد می‌شه) یا با یا بدون اضافه کردن حجم برداشت میانی داشته باشید ضرری وجود نداره ولی حتما سود هست یعنی معامله سر-به-سر (break-even) نیست ولی ضرر نداره (risk-free).

برای من سر-به-سر شدن معامله سر راست و مصطلح‌ه. . لبته هر کسی این حق و اختیار رو داره که هر واژه‌ای رو تو هر زبانی که دوست داره انتخاب کنه.

تصویر زیر از پنجرهٔ بازکردن معامله تو یه نرم‌افزار اصطلاح رو نشون می‌ده:

پی‌نوشت: تا جایی که من می‌دونم اصطلاح risk-free بیشتر برای سرمایه‌گذاری به کار می‌ره- همونی که تو فارسی می‌گیم «ضرر نمی‌کنی». مثلا گذاشتن پول تو بانک risk-free‌ه - هر چی بشه تو سررسید سود می‌ده یا الان صندوق‌های درآمد ثابت این حالت رو دارن . شاید دوست داشته باشید این مطلب رو ببینید.

https://www.investopedia.com/terms/r/risk-freerate.asp

طلا داخل یک رنج هست تو تایم پنج دقیقه و چون رنج شکسته تو پولبک وارد سل میشیم لیمیت هم گذاشتم امیدوارم مفید باشه براتون ریوارد هم مشخص کردم ریوارد هم ۲نیم میده کمه ولی باز از هیچی بهتره

از جبهه‌ی مقاومت زنگ زدن گفتن اسنایپر نیاز داریم :sweat_smile:

آقا امین پوزیشن قبلیت استاپ شد ؟

هشدار های احتمالی هم مید اگه قیمت قبل رسیدن به معامله سل ما رفت پایین و کف رو دید لیمت حذف میشه چون دیگاه ها با حرکت بازار عمل میکنه معامله طبق پلن شخصی خودم هست سیستم ورود به معامله پولبک هست و براساس تمرین روی هفته قبل نوشته شده و این حرکت تا آخر هفته معتبر هست گفتم بدونید

حتما استاد… همینه که شما میفرمایید

برآیند امروز بنده با توجه به دیدگاهی که داشتم، دو تیپی و دو ریسک فری بود که برای خودم راضی کننده نبود.

عدم کنترل ذهن و عدم تمرکز باعث این نتیجه شد و تصمیم به پایان معاملات امروز گرفتم.

امیدوارم در کنار ذهنی آروم، روزی پرسود داشته باشید…:folded_hands:

کندل به این خوشگلی زد سید جان .

چرا دیدگاه سل داشتی ؟

با روند ترید میکنم جناب محمدی.

چرخش بازارو نمیگیرم و برای تغییر روند باید سقف و کف بالاتر و تاییدیه معتبر ببینم تا جهت معاملاتم عوض بشه

سلام مجدد.آقا محمدی من ناحیه اوردر بلاک 4 ساعته رو از قبل داشتم.واکنش بهش داشته.

همون ناحیه ی آبی رنگ شما.

اما اینجا باید برای من تاییدیه داشته باشه.(قبلا سعی میکردم انتهای روند رو بگیرم و اینجا وارد میشدم.)

از جهتی چون انتهای یک حرکت بزرگ چهار ساعته و زماندار هم هست ارزش ریسک داره.حتی خلاف روند.

باتوجه با این موارد در پلن من : شما با چه تاییداتی اینجا رو ورود می زنید؟اگر اوردر باشه که فول ریسکه…

معامله استاپ شد اتمام معامله های امروز

خیلی عالی سید عزیز ..

اینکه پایبند به پلن هستید یعنی یه قدم جلو تر از حرفه ای داری قدم برمی داری .

قیمت به یک اودر خیلی مهم برخورد کرد که تونست چندین روز قیمت رو به بالا هل بده و نگه داره

دیدگاه بنده از این جهت بای بود .

تسویه و تمام .

بنظرم بهترین نقطه برای ورود و خروج برای معامله لانگ امروز بود .

منطق معامله : شناسایی فیک اوت از کانال نزولی و برگشت به سقف نزولی ، معامله ایجاد شد .

در سبک کاری شما شکی نیست و برای من واقعا ثابت شده هستین. ماشالله بهتون.:folded_hands:

من آدم اسنایپری نیستم. یه کلت دستمه چریکی میرم تو دل روند :grinning_face_with_smiling_eyes:

آقا هادی عزیز ..

بنده 90 % با تاییدیه ورود میکنم .

مگر در شرایط خیلی خاص ..

اون ناحیه یک اودر مصرف نشده هست که تونست به خوبی قیمت رو ریجکت کنه .

اگه توجه کرده باشی در اول راه به بنده تریگر ورود نداد . و بنده ورود نکردم .

اما بعد از شکست دوباره و جمع آوری نقدینگی یه اوردر خوب ساخت که من رو مجاب به لمیت گذاشتن کرد.

آقا احسان من باب درس پس دادن عرض میکنم.

اگر ناحیه مشترکمون که فرمودید همین باشه من بدون توجه به اخبار این ناحیه رو بصورت تکنیکالی داشتم.(که نگرفتمش)

بنظر این کوچکترین اخبار در خدمت چارت هست نه چارت در خدمت خبر.(صد تا دلیل هم خودم برای نقض نظرم دارم :sweat_smile: )

چرا استاپ؟! :sweat_smile: رو ۳۴۰ پیپ بستمش!

اگر صلاح دونستید در آموزش های آتی از تاییدیه های مختلف هم صحبت بفرمایید.