فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

نه دیگه . کم لطفی نکن هادی جان ..

چقدر حرکتش داره خوب انجام میده همینجوری نوسانی ریزش کنه بهتره تا ریزش با شیب شدید ، حمایت 4269 هم بشکنه عالی میشه کف جدیدش در محدوده 4117 تا 4085 دارم رصد میکنم ، دلم میخواد از الان اونجا یک اردر بای لیمیت بکارم ولی چون کف های دیگه هم دارن خودشونو نشون میدن صبر میکنم اگر به اون محدوده رسید منتظر ایجاد موجهای صعودی میشم اینجوری کم ریسک تره

سلام و درود خدمت همه ی دوستان و اساتید.

خوش آمد میگم حضور دوبارتونو جنابان آقای محمدی، آقا احسان و بقیه عزیزانی که دوباره برگشتن به این جمع.

امیدوارم بنده و بقیه دوستان بتونیم کمال استفاده رو از حضور این عزیزان داشته باشیم…

ساختار….

میشه گفت داره نقدینگی میسازه؟

سلام و درود بیکران سید عزیز و بزرگوار.

بنده‌نوازی می‌کنید سید جان. بنده در این حد نیستم که شایسته این همه لطف و محبت شما باشم

این از نگاه زیبای شماست که بنده رو در حد خودتان و اساتید محترم تاپیک میبینید .

این از فروتنی شماست وگرنه استاد بودن شما به اعضا ثابت شدس :folded_hands:

اطلاعی در مورد این سبک ساخت نقدینگی ندارم

خب دوستان عزیز .

قیمت داره خیلی با طمانینه وارد منطقه مورد نظر بنده میرسه .

با *شرط کامل….

ورود

سید . به حضرت عباس من عستاد نیستم . :grinning_face_with_smiling_eyes:

ممنون اقا سید عزیز ، ان شاءالله با همفکری همگی بتونیم روندها را درست حدس بزنیم

اگر این سطح حمایتی شکسته نشه و قیمت بتونه بفرسته بالا از این موقعیتها احتمالا بشه ادامه ریزش گرفت احتمالا بتونه سطح حمایتی بشکنه شاید و باید داره :thinking:

افزایش مستمر شاخص دلار و ریزش قیمت طلا ادامه داره .

قیمت با یک *اسپایک قوی برگشت داد.

تریگر ورود فعال نشد . و مهمتر از همه حد *فری بنده رو زد .

یعنی هیچ به هیچ ..

بشینیم تا بعد .. ببینیم چی میشه ..

زیر سطح مقاومتی اول واکنش داد حمله برای شکست حمایت قوی احتمالا از یکی از این سه مقاومت شروع میکنه ، البته اگر اینرا در نظر بگیریم که این حمایت تغییر فاز صعودی ایجاد نکنه که کلا تحلیل رسیدن به کف جدید طلا فیل میشه

سلام و درود به همه عزیزان
امیدوارم هفته معاملاتی خوبی باشه براتون. من این پوزیشن بای رو گرفتم. تو تایم فریم یکساعته هم سه پوش واگرایی داده و احتمال بالا زدنش زیاده به نظرم.

هم نقطه زنی کردی و هم اینکه خیلی جرات به خرج دادی ، اگر مقدار دیگه ای بالا بره ریسک فری هم انجام میدی ؟ بخاطر احتیاط میگم ، اگر به اون هدفت 4381 برسه که حرف نداره چندتا مقاومت قوی در قیمتهای 4320 و 4338 جلو مسیرش هستند

سلام. فاصلهٔ هدف قابل توجه هستش و همین الان هم سود کردید. پیشنهاد می‌کنم ۱- در مکان مناسب برداشت سود میانی قرار بدید (اگه اندازهٔ position اجازه می‌ده.) ۲- با فاصلهٔ مناسبی از سود فعلی trailing stop بذارید تا اگر برگشت همهٔ سودتون رو از دست ندید.

پی‌نوشت: ۴۳۰۰ مقاومت روانی‌ه و می‌تونه قوی باشه. شاید بخواین اولین برداشت سود میانی رو اونجا داشته باشید.

درود احترام خدمت بزرگوارن عزیز .

بنده امروز کلا اسکلپ نکردم . یک معامله رو طبق پیش بینی که داشتم در نزدیک شدن به خط H4 لانگ رو باز کردم تا سقف کانال m30 منتظرم برسه ( نرسه هم مهم نیست . وظیفه امروزم رو انجام دادم )

طبق این پیش بینی که داشتم

در ورود به کانال h4 چارتم بسته بود منتظر موندم در برخورد به محدوده ساپورت خط پایینم واکنش نشون بدم .

بنظر خودم باید در همین حوالی تسویه بشه چون منطقی نیست تا اینجا زحمت کشیده امده یهو برگرده بره بالا ! :joy:

ببینم چی میشه اگه قیمت امروز خیلی شلوغ کاری کنه میزارم ریسک فری رو بزنه از یه سطح دیگه تریگر بلند مدت انتخاب کنم

اولین پیوت مقاومتی درگیر شده ، باید ببینییم در کدام مقاومت میتونه این ترند صعودی آبی بشکنه

امروز از اون روزهایی هست که باید از پنجره به افق خیره شد و به آینده مبهم فکر کرد .