از موقعیت اولین آرو آبی شروع به ادامه ریزش کرد 4353
بعد یه مدت طولانی اتفاق افتاد …
درود آقا احسان عزیز و بزرگوار . افتخار دادید داداشم .
چرا کف >175< برای شما مهم شده احسان جان ؟
چون تمام المانهای حمایتی اونجا تجمع کردن ، البته احتماله حتمی نیست چون همین جایی هم که الان رسید و شدو زد یک حمایت خوبی داشته ، هنوز تحت فشار موجهای نزولی هست صبر میکنم ببینم در کدام پیوت تغییر فاز صعودی میدن ولی احتمال 175 بیشتر میبینم
آقا امیر . دوستان عزیز.؟
باتوجه به اخبار جنگ احتمال برگشت از حمایت ها ضعیفه
یعنی نظرت روی ادامه رونده . آقا هادی عزیز ؟
منطقه خاصی رو مد نظر داری ؟
یکی از دوستان گفت باب المندب بسته شده.بحران انرژی تشدید میشه در نهایت فشاررو طلاست.گره ی کور منطقه…
آقا همایون سلام عرض ادب.ممنون میشم چرایی بای رو بفرمایید تا درس بگیریم.![]()
آقا هادی عزیز .
بنده و خیلی از دوستانی که اینجا هستند . تریگر ورودشون در تایم خیلی پایین است .
با برخورد به نواحی مهم ( گره ها . اوردرها . نواحی عرضه و تقاضا ووو) که با عوامل مد نظر ورود میکنند .
جسارتا بنده چون در تایم پایین ورود میکنم . اخبار در ورود به معاملات بنده چنان تاثیری ندارد . مگر در شرایط خاص . (مثلا اخبار روز مره بانکی ووو)
عالی بودی آقای محمدی عزیز ، اینجا بهترین و کم ریسک ترین نقطه سل در ادامه روند ریزشی اش بعد از اون سقف ریزشش بوده
بله برای بنده هم همینطوره و من شدیدا خبر گریزم.
کلا دنبال نمیکنم و اطرافیان اطلاع میدن.(برای حفظ ذهنیتم.)
در کلیت اقای محمدی بنده تصمیمم رو گرفتم که فقط در جهت روند معامله بگیرم(از همین تاپیک به این مهم رسیدم)
فاند رو برای این عرض کردم که پاسخگو بوده باشم و روند رو به دوستان اعلام کنم.(هر چند تکنیکالی فریاد سل سر میده)
ممنونم از حضورتون و نکات ارزشمند شما و رفقا.![]()
![]()
![]()
خیلی هم عالی و حرفه ایی . آقا هادی عزیز.
منطقه ای برای سل گرفتن مورد نظر داری هادی جان ؟
آقا هادی عزیز کار درستی هست که فاند و خبر دنبال کنید ، یک مدتی بود بیخیال خبر شده بودم ، این سقف ریزشش دقیقا از ساعت 16 اتفاق افتاد اگر خبر دنبال میکردم از دستش نمیدادم ! چون اینقدر سریع و شدید ریزش کرد که اصلا مهلت واکنش نداد فقط اگر خبر میدیدم منتظرش میموندم نه اینکه 10 دقیقه قبلش برم بگیرم بخوابم ![]()
بله قربان.اینجا ذکر کردم
من پای چارت نیستم اما اون ناحیه رو من تکنیکالی داشتم.عصر رفتم خونه چراییش رو عرض میکنم.
البته منم ازش جا موندم.پشت سیستم نبودم😂
اگر به حرف من میزنید حجم رو بزارید روی
0/00000000000000000001
لات