فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ممنون آقا ساسان عزیز ، اره دستت درد نکنه همونی شد که گفتید ، اره ایچی روی چارتهای سیمین راه انداختم ، این 203 هم احتمالی هست حتمنی نیست هر چقدر بهش نزدیکتر بشه بهتر میشه در موردش تخمین زد

در تایم 5 دقیقه همین شماتیک هست ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟ :folded_hands:

این هم یک ژورنال تصویری برای واکنشهایی که به نقاط پیوت نشون دادم ، اون اخری اینقدر رنج زد و بین پیوتهای 4 ساعته چرخید که کلا سرگیجه گرفتم ! اصلا یادم رفت هدفم این ریزش و اون کف پیوت بوده ! خیلی این موضوع برام عجیبه که چرا هدف فراموش کردم ؟!؟!؟! چرا حرکاتش باعث شد دیدم اینقدر پایین بیارم ؟؟!!

اون دوتا پیوت که مشخص کردم باعث شدن تا روند اکثرا صعودی طلا باعث تزلزل و موجهایی که در تایمهای بالا همیشه صعودی بودن تغییر فاز نزولی بدن ! اگر از دید من به چارتش نگاه کنید میبینید سالها تلاش کرده که به اون پیوت بالایی برسه که توی یک لحظه تونسته تاچش کنه و جالبه بعدش با اون ریزش سنگین زمان جنگ که اینترنت قطع کردن اومد و کف پیوت عجیبی را تاچ کرد ، همینها باعث شدن که روند انس احتمالا وارد فاز نزولی بلند مدتی بشه ، حتی اگر هم 3600 تاچ کنه بازم کف های پایین تری براش سراغ دارم که منتظرش موندن ! همه اینهایی که میگم صد در صد اشتباهه چون همگی احتمالاته مگر اینکه به اون 3600 برسه ! البته الان صحبت از این ماجراهایی که قراره براش رخ بده زوده بهتر تمرکز بذارم روی همون 4175 که بعد از مدتها انتظار نشد اولین فاز نزولیش بگیرم :sob: شرمنده طولانی شد با کمترین جملات سعی کردم بیشترین توضیحات بدم :blossom:

طلا یک نقدینگی حوالی قیمت ۲۸۰۰ داره که خیلی احتمالش زیاده به اون سمت بره. ۱۵ سال پیش هم چارت شبیه الان بود و قیمت ۴۵ درصد. ریزش داشت! (۲۰۱۲-۲۰۱۶)

سلام صبح بخیر بله حتما.

ما تواین شکل چارت بدون توجه به قیمت و تایم فریم و زمان(فقط کندل ها)ممکن هست مشابه این شکل چارت رو در تایم پنج دقیقه هم ببینیم.

باتوجه به این مورد،چرا در تایم پنج دقیقه کشش ایجاد میشه.شاید دلیل کشش پنج دقیقه و چهار ساعته یکی باشه در اشل بزرگتر.مثلا نقدینگی یا هر چیز مشترکی در ابعاد متفاوت.

درود احترام .صبح همگی بخیر شادی :heart: :tulip:

سلام

از نظر بنده هر گاه که در مورد چیزی بررسی یا فکر می کنیم باید دارای یک نظم در عملکرد ما باشه تا بتونیم نتیجه گیری کنیم

اگر شخصا بخوام این کار را انجام بدم که کم و بیش انجام می دم به این صورت انجام می دم

اولا باید چندین فرضیه در نظر بگیرم چون به قطعیت که نرسیدم پس باید چند راه را جلوی خودم داشته باشم و چند سناریو

دوما تمام اطلاعاتی که می تونه به بنده کمک کنه جمع آوری بشه

می تونی نقدینگی باشه

گره معاملاتی باشه

خبر باشه

بازار سازی باشه

ولی هرچه که هست باید قابل استناد باشه و تکرار شونده

شخصا از ایچی استفاده می کنم به سه مدل

اول از روی ظاهر و با توجه به حرکات اجزا در تمام تایم فریم‌ها

دوم از روی های و لو های که خصوصیات مهم دارن چون بیشتر افراد به فلت ها کراس ها و سویچ ها و چیز های که بیان شده در فضای مجازی توجه می کنند که به نظر بنده اصلا قابل اتکا نیست فقط های و لو های قابل اتکا است که در دوره خودشان ۹و۲۶و۵۲نتوانسته باشند در روند نزولی کف جدید بزنن ولی سقف از دست داده باشند و بر عکس و در ضمن حتما باید کراس قیمت با خط دوره مربوطه را انجام داده باشم

بعد از این فقط اندازه گیری حرکتی که به صورت مشترک در هر سه دوره فقط در ۹کندل آخر قابل رویت است و قیاس اون با اسپن آ و چیکو

مجموع این بررسی ها باید حداقل از هشت تایم فریم پنج تایم یک جهت و یک تیم پی رو به بنده بدن تا قابل اتکا باشند و به مطلب عجیب دیگه حالت دوم است از هشت تایم اگر هفت تایم یک جهت رو بدن ویک تایم اونم یک ساعتها یا دو ساعتها یا چهار ساعته یک جهت دیگر را نشان بده شخصا فقط اون یک تایم را در نظر می گیرم و برایم محتمل تر است

طبق آزمایش و خطا این رو بدست آوردم

حالا اگر جهت و اندازه حرکت مشخص شد در کل دو جهت داریم بالا یا پایین برای هر دو پلن و نقطه ورود و خروج مشخص کرده و ابتدا در اون جهتی که محتمل‌تر است اقدام می کنم با استاپ مشخص و اگر نشد سناریوی دوم

در مورد کشش که می فرمایید کاملا درسته گاها در تایم فریم کوچک و بزرگ یک سمت را نشان می دهد و فکر کنم به این دلیل باشد

اگر روی چارت ایچی قرار بدهید و یک قلعه یا یک دره را نشان کنید و مثلاً در تایم چهار ساعتها ده کندل یا پنج کندل به عقب برویم و مشخصات از آن نقطه شروع به مشاهده کنید ا ز تایم چهار به دو و یک و… بروید همواره یک چیز جالب قابل رویت است

تایم یک مین قیمت مدام به بالا و پایین ابر در حال حرکت است و تایم پنج در آرای چند بالا و پایین تایم یک اون هم یک حرکت انجام می دهد این تا زمانی اتفاق می افتاد که بتواند در تایم ۱۵و۳۰و حتی گاها یک ساعته با بالا رفتن در تایم یک و پنج هم زمان یک تایم دیگر را همراه کند که میشه شروع حرکت و در آخر چهار تایم یک جهت خود حرکت

این کاملا صادق می کنه می تونید با یک مشاهده ساده و وقت بسیار کم حتی بدن علم ایچی بررسی کنید

فقط یک نکته کنکوری بسیار مهم هم دارد که آیا فیک هست یا نه

برای درک مثال می زنم

روند صعودیه

به نزدیک قلعه رسیدیم

سوال این قلعه مینور است یا ماژور

ترجمه اصلاح کم دارد یا زیاد

راه حل rsi

زمانی که سه تایم از حرکت یا شده تبعیت کردن و اونو ایجاد کردن باید در ناحیه ۷۵تا۸۰باشن و حداقل دو تایم دیگر هم در نزدیک ۷۰تا۷۵باشن یا ۴۵تا۵۰

از از دو تایم بیشتر باشد بهتر و مطمعن تر مثل لایو بازار در انتهای چارت طلا

بازم این کله پاچه کار دستت داد و بنده هم پر چونگی کردم ببخشید

سلام به شما دوست ارجمند و بزرگوار امیدوارم عذر خواهی بنده را پذیرفته باشید و بنده را حلال کنید

روز خوب و موفقی داشته باشید :heart:

ممنونم آقا ساسان همچین بنده همین حس رو دارم به شما و بقیه دوستان ارجمند و بزرگوارم ، به نوبت خودم از همه عزیزان عذر خواهی و طلب پوزش دارم اگه حرمت جمع رو نتونستم تو لحظاتی حساس نگه دارم . و امیدوارم بنده رو حلال کنید .

روزی پراز موفقیت داشته باشید :heart: :tulip:

ممنونم بابت توضیحاتتون.این تخصص شما رو در حوزه ی ایچی خان می رسونه.

من اموزش زیاد پاس کردم اما ایچی نه.

اگه سیر بحث رو ببینید اقا احسان گفتن که یه چیزی هست که قیمت رو میکشه پایین.

منم به ایشون عرض کردم در تایم پایین هم همین کشش هست.(رفتار مشابه.)

برای همین بنظر من ؛

هر چی هست یه چیزه با دو سایز و دو قدرت.

فقط از نظر بنده هنوز همانگ کامل نشده و نیاز داره به دو هماهنگی دیگه البته این نظر شخصیه

یکی تایم چهار ساعته.یکی تایم پنج دقیقه

یه مطلب عرض کنم تا اگر دوست دارید بررسی کنید چند روز گذشته یک حرکت شارپ به بالا داشتیم

تایم دو ساعت به تنهایی ساخته بود

الان هم داریم ولی اما تایمش خیلی فرق می‌کنه

درود خدمت دوستان عزیزم .

خواستم در تحلیل H4 یه مشارکتی داشته باشم . هرچند بنده تحلیل گر تایم فریم M1 در M30 هستم ، تصور کردم شاید دیدم موثر باشه برای عموم .

بنده در تحلیل میکانیکی بیشتر تجربه دارم و به قیمت بصورت میکانیکی نگاه می کنم .( چیزی که در عمل وجود دارد )

و کلمه مکانیکی همیشه از نظر بنده : ( نگاه به چارت از منظر سایر معامله گران بوده )

در چارت H4 از نظر بنده یک ماژور نزولی در یک کانال صعودی وجود دارد که به 3 قسمت ، لگ اصلی شماره 1 ، کانال صعودی شماره 2 و لگ صعودی فرعی به شماره 3 می تونم ارزیابی کنم .

چرا فرعی : قیمت می تواند در گمراه کردن برگشت به کانال اصلی ماژر شماره 1 از این ناحیه استفاده کند

و

اولویت اصلی در پولبک ها برگشت به کانال لگ اصلی هست درواقع برداشتی که بنده دارم حرکت ( ماژر ) باعث ترس از رسیدن قیمت به محدوده کانال (3550 -3700 ) میشه و در پولبک ها سریع تر واکنش نشان میدهد.

مشکلی که احتمالا بنده میبینم اینکه معامله گران به احتمال زیاد به دوتا سایه ای که در دایره نشان گذاری کردم دلیل ریزش کانال نزولی نگاه می کنند یا چون بصورت افقی ناحیه ساپورت میبینند واکنش نشان میدهند اما چیزی که بنده مشاهده می کنم فقط کانال شماره 1 هست که انتظارم رو براورده می کند برگشت سریع در خروج از کانال !

با این منظر دید که : خروج قیمت از هر سمت که ( تمایل اصلی صعود هست ) باعث خواهد شد قیمت بسیار سریع بسمت ماژر نزولی حرکت کند ، اما اگر این خروج ، اگر با یک کندل قدرتمند روزانه شکل بگیرد و از سقف کانال ماژر ریجکت رخ بدهد نگاه ها متفاوت و باید شاهد حرکت بسمت 4828 باشیم نقطه ای که حرکت ماژر شروع شده و در محدوده مقاومتی اصلی از منظر ری اکشن مارکت قرار دارد

و ( چون در ناحیه های ساپورت و مقاومت باید قیمت به ما بگه تمایلش در حرکت به کدام سمت بیشتر هست ) : چیزی که مسلم هست در اون ناحیه 4828 قیمت باید با مقاومت بسیار شدید روبرو بشه برای حرکت بسمت کانال ماژر اصلی ، باید در اون ناحیه انتظار برگشتی اگر وجود داشته باشه بسمت کانال 3700 براورده بشه .

برای اینکه این تمایل براورده بشه : باید طبق اصول پرایس اکش برداشتی که دارم این تمایل زمانی رخ بدهد که استاپ از ناحیه بالا تاچ بشه به زبانی عام تر نقطه 4828 باید سوئیپ بشه و در این سوئیپ هست که قدرت نزول خودش را باید نشان دهد برای حرکت بسمت کانال 3700 .

ممنونم آقا هادی عزیز :blossom:

از تمام دوستانه که نظر دادن تشکر می کنم

لطفا دوستان دیگر هم در صورت امکان و تمایل نظر بدن

هر نظری باعث پیدا شدن دید نسبت به چارت پیشه حتی اگر بلد نباشیم و یا اشتباه بشه

همینطور که اگر درست در بیاد قرار نیست پشت بازو بگیریم

این باعث میشه متوجه بشیم که به چه چیزی توجه نکردیم و یا کدام نکته مهمه و باید بیشتر توجه کنیم

شخصا با اجازه دوستان اگر موافق باشند امشب یه تحلیل در حد خودم به صورت کامل قرار می دم و خواهشن دوستان نظر بدن

ممنون از همراهی گرمتان

ارداتمندم.

اگه این باشه برداشت ما ازین مطلب باید چی باشه.نتیجه ای که به ادامه معاملات کمک کنه بنظر شما چی میشه.

(اگر این نظریه درست باشه.)

من حقیقتا سوادش رو ندارم.

ممنون میشم شما جمع بندی کنید

اردتمندم اقا ساسان همچنین از شما و احسان عزیزم تشکر می کنم با این حرکت باعث شدین نگاهی بلند مدت به چارت داشته باشیم

عرض ادب و احترام خدمت دوستان ارجمند و گرانقدر.

امیدوارم در سایه سلامتی و آرامش روزهای پربار و موفقی را سپری کرده باشید و در آتی بهترین فرصت‌ها و دستاوردها در مسیر پیش روی شما قرار گیرد.

در مسیر فعالیت در بازارهای مالی گاه ضروری است که لحظاتی از هیاهوی معاملات فاصله گرفته و نگاهی دوباره به اصول . مبانی و نگرش‌های معامله‌گران بزرگ و موفق این حوزه داشته باشیم.

مرور تجربیات و دیدگاه‌های این افراد می‌تواند در اصلاح نگرش، ارتقای انضباط معاملاتی و دستیابی به درکی عمیق‌تر از ماهیت بازار نقش ارزشمندی ایفا کند.

//تکرار. طناب محکمی است که مطالب و مفاهیم را به ذهن قلاب می‌کند//

…………….

حقیقت اصلی بازار از نگاه مارک داگلاس ……

/ هیچ چیز در بازار قطعی نیست.
نیازی به پیش‌بینی آینده ندارید. فقط باید معاملات خود را با انضباط اجرا کنید.
حتی بهترین سیستم‌ها نیز باخت‌های تصادفی دارند.
مزیت معاملاتی (استراتژی ) فقط احتمال موفقیت را افزایش می‌دهد. نه اینکه نتیجه را تضمین کند.
هر لحظه در بازار
منحصر به‌ فرد است./

اگر این ۵ اصل را عمیقا درک نکنیم . ممکن است سال‌ها وقت خود را صرف یادگیری تکنیکال کنیم. بدون آنکه به ذهنیت درست یک معامله‌گر حرفه‌ای برسیم.

نکته قابل توجه در موفقیت این بزرگواران …. تقریبا هیچ‌کدام از بزرگ‌ترین تریدرهای تاریخ با استراتژی‌های پیچیده کار نمیکردند ..

با وجود تفاوت استراتژی‌ها. تقریبا همه این اصول را رعایت می‌کردندو میشه گفت وجه مشترک بزرگان این بازار بوده …

/مدیریت ریسک سختگیرانه
پذیرش عدم قطعیت بازار
تمرکز روی احتمال‌ها. نه پیش‌بینی
صبر برای ستاپ‌های باکیفیت
افزایش حجم روی معاملات با مزیت بالا
حذف احساسات از تصمیم‌گیری/

و این همان چیزی است که مارک داگلاس گفت ….

**تریدرهای بزرگ بازار را پیش‌بینی نمی‌کنند. آن‌ها روی مزیت آماری (**استراتژی معاملاتی منظبط ) خود شرط می‌بندند و نتیجه هر معامله را از قبل نامعلوم می‌دانند.

………..

یک سوال مهم که باید از خودمان بپرسیم …
وقتی وارد یک معامله می‌شویم. آیا واقعا از قبل پذیرفته‌ایم که ممکن است همین معامله بعدی SL شود و با این حال طبق قوانین وارد می‌شویم؟ یا هنوز هنگام ورود انتظار داریم که این معامله خاص برنده شود؟

پاسخ به این سوال معمولا مشخص می‌کند که یک تریدر واقعا به ذهنیت احتمالاتی رسیده یا هنوز در مرحله تلاش برای پیش‌بینی بازار است.

این موضوع در واقع یکی از عمیق‌ترین تفاوت‌ها بین تریدرهای معمولی و تریدرهای حرفه‌ای است.

ذهنیت پیش‌بینی‌محور..

اکثر معامله‌گران ناخودآگاه این‌طور فکر می‌کنند…….

همه شرایط فراهم است. پس این معامله باید برنده شود.!

در نتیجه….

اگر معامله ضرر کند . ناراحت یا عصبانی می‌شوند.

شروع به تغییر قوانین می‌کنند.

دنبال اندیکاتور جدید می‌گردند.

فکر می‌کنند تحلیلشان اشتباه بوده است.

در ذهن آن‌ها هر معامله یک آزمون درست یا غلط بودن است.

ذهنیت احتمالاتی..

تریدرهای حرفه‌ای این‌طور فکر می‌کنند….

این ستاپ در گذشته مزیت داشته است (سودده بوده). من فقط آن را اجرا می‌کنم. نتیجه این معامله خاص را نمی‌دانم .

اشتباه رایج اکثر تریدرها..

بیشتر افراد بعد از 3 یا 4 باخت متوالی فکر می‌کنند….

سیستم خراب شده است.!

در حالی که از نظر آماری ممکن است کاملا طبیعی باشد.

حتی یک سیستم 60٪ وین‌ریت هم می‌تواند چندین باخت پشت سر هم داشته باشد.

چیزی که داگلاس روی آن تاکید دارد..

مزیت (استراتژی) معاملاتی مانند کازینو است.

کازینو نمی‌داند نفر بعدی برنده می‌شود یا بازنده.

اما می‌داند که پس از هزاران بازی (تکرار و تکرار … استراتژی ) . مزیت آماری آن خودش را نشان می‌دهد.

تریدر حرفه‌ای هم باید به همین شکل فکر کند.

……..

فرض کن ژورنال شما ثابت کند که Tp 2 در بلندمدت سودده است.

اگر ………..

چهار معامله پشت سر هم SL شوند.

و معامله پنجم دقیقا تمام شروط Tp 2 را داشته باشد.

آیا بدون تردید همان حجم همیشگی را وارد می‌کنی؟

اگر پاسخ *بله… باشد. در حال نزدیک شدن به ذهنیت احتمالاتی هستی.

اگر پاسخ *نه… باشد و احساس کنی شاید این یکی هم ببازد.

هنوز بخشی از ذهن شما هر معامله را به‌عنوان یک پیش‌بینی مستقل می‌بیند. نه یک نمونه از یک توزیع آماری بزرگ‌تر.

///در عمل تفاوت اصلی بین یک تریدر سودده و یک تریدر زیان‌ده اغلب در استراتژی نیست.

در توانایی اجرای همان استراتژی پس از چند باخت متوالی است…///

موفق و پرسود باشید عزیزان …