فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ممنونم آقا هادی عزیز :blossom:

از تمام دوستانه که نظر دادن تشکر می کنم

لطفا دوستان دیگر هم در صورت امکان و تمایل نظر بدن

هر نظری باعث پیدا شدن دید نسبت به چارت پیشه حتی اگر بلد نباشیم و یا اشتباه بشه

همینطور که اگر درست در بیاد قرار نیست پشت بازو بگیریم

این باعث میشه متوجه بشیم که به چه چیزی توجه نکردیم و یا کدام نکته مهمه و باید بیشتر توجه کنیم

شخصا با اجازه دوستان اگر موافق باشند امشب یه تحلیل در حد خودم به صورت کامل قرار می دم و خواهشن دوستان نظر بدن

ممنون از همراهی گرمتان

ارداتمندم.

اگه این باشه برداشت ما ازین مطلب باید چی باشه.نتیجه ای که به ادامه معاملات کمک کنه بنظر شما چی میشه.

(اگر این نظریه درست باشه.)

من حقیقتا سوادش رو ندارم.

ممنون میشم شما جمع بندی کنید

اردتمندم اقا ساسان همچنین از شما و احسان عزیزم تشکر می کنم با این حرکت باعث شدین نگاهی بلند مدت به چارت داشته باشیم

عرض ادب و احترام خدمت دوستان ارجمند و گرانقدر.

امیدوارم در سایه سلامتی و آرامش روزهای پربار و موفقی را سپری کرده باشید و در آتی بهترین فرصت‌ها و دستاوردها در مسیر پیش روی شما قرار گیرد.

در مسیر فعالیت در بازارهای مالی گاه ضروری است که لحظاتی از هیاهوی معاملات فاصله گرفته و نگاهی دوباره به اصول . مبانی و نگرش‌های معامله‌گران بزرگ و موفق این حوزه داشته باشیم.

مرور تجربیات و دیدگاه‌های این افراد می‌تواند در اصلاح نگرش، ارتقای انضباط معاملاتی و دستیابی به درکی عمیق‌تر از ماهیت بازار نقش ارزشمندی ایفا کند.

//تکرار. طناب محکمی است که مطالب و مفاهیم را به ذهن قلاب می‌کند//

…………….

حقیقت اصلی بازار از نگاه مارک داگلاس ……

/ هیچ چیز در بازار قطعی نیست.
نیازی به پیش‌بینی آینده ندارید. فقط باید معاملات خود را با انضباط اجرا کنید.
حتی بهترین سیستم‌ها نیز باخت‌های تصادفی دارند.
مزیت معاملاتی (استراتژی ) فقط احتمال موفقیت را افزایش می‌دهد. نه اینکه نتیجه را تضمین کند.
هر لحظه در بازار
منحصر به‌ فرد است./

اگر این ۵ اصل را عمیقا درک نکنیم . ممکن است سال‌ها وقت خود را صرف یادگیری تکنیکال کنیم. بدون آنکه به ذهنیت درست یک معامله‌گر حرفه‌ای برسیم.

نکته قابل توجه در موفقیت این بزرگواران …. تقریبا هیچ‌کدام از بزرگ‌ترین تریدرهای تاریخ با استراتژی‌های پیچیده کار نمیکردند ..

با وجود تفاوت استراتژی‌ها. تقریبا همه این اصول را رعایت می‌کردندو میشه گفت وجه مشترک بزرگان این بازار بوده …

/مدیریت ریسک سختگیرانه
پذیرش عدم قطعیت بازار
تمرکز روی احتمال‌ها. نه پیش‌بینی
صبر برای ستاپ‌های باکیفیت
افزایش حجم روی معاملات با مزیت بالا
حذف احساسات از تصمیم‌گیری/

و این همان چیزی است که مارک داگلاس گفت ….

**تریدرهای بزرگ بازار را پیش‌بینی نمی‌کنند. آن‌ها روی مزیت آماری (**استراتژی معاملاتی منظبط ) خود شرط می‌بندند و نتیجه هر معامله را از قبل نامعلوم می‌دانند.

………..

یک سوال مهم که باید از خودمان بپرسیم …
وقتی وارد یک معامله می‌شویم. آیا واقعا از قبل پذیرفته‌ایم که ممکن است همین معامله بعدی SL شود و با این حال طبق قوانین وارد می‌شویم؟ یا هنوز هنگام ورود انتظار داریم که این معامله خاص برنده شود؟

پاسخ به این سوال معمولا مشخص می‌کند که یک تریدر واقعا به ذهنیت احتمالاتی رسیده یا هنوز در مرحله تلاش برای پیش‌بینی بازار است.

این موضوع در واقع یکی از عمیق‌ترین تفاوت‌ها بین تریدرهای معمولی و تریدرهای حرفه‌ای است.

ذهنیت پیش‌بینی‌محور..

اکثر معامله‌گران ناخودآگاه این‌طور فکر می‌کنند…….

همه شرایط فراهم است. پس این معامله باید برنده شود.!

در نتیجه….

اگر معامله ضرر کند . ناراحت یا عصبانی می‌شوند.

شروع به تغییر قوانین می‌کنند.

دنبال اندیکاتور جدید می‌گردند.

فکر می‌کنند تحلیلشان اشتباه بوده است.

در ذهن آن‌ها هر معامله یک آزمون درست یا غلط بودن است.

ذهنیت احتمالاتی..

تریدرهای حرفه‌ای این‌طور فکر می‌کنند….

این ستاپ در گذشته مزیت داشته است (سودده بوده). من فقط آن را اجرا می‌کنم. نتیجه این معامله خاص را نمی‌دانم .

اشتباه رایج اکثر تریدرها..

بیشتر افراد بعد از 3 یا 4 باخت متوالی فکر می‌کنند….

سیستم خراب شده است.!

در حالی که از نظر آماری ممکن است کاملا طبیعی باشد.

حتی یک سیستم 60٪ وین‌ریت هم می‌تواند چندین باخت پشت سر هم داشته باشد.

چیزی که داگلاس روی آن تاکید دارد..

مزیت (استراتژی) معاملاتی مانند کازینو است.

کازینو نمی‌داند نفر بعدی برنده می‌شود یا بازنده.

اما می‌داند که پس از هزاران بازی (تکرار و تکرار … استراتژی ) . مزیت آماری آن خودش را نشان می‌دهد.

تریدر حرفه‌ای هم باید به همین شکل فکر کند.

……..

فرض کن ژورنال شما ثابت کند که Tp 2 در بلندمدت سودده است.

اگر ………..

چهار معامله پشت سر هم SL شوند.

و معامله پنجم دقیقا تمام شروط Tp 2 را داشته باشد.

آیا بدون تردید همان حجم همیشگی را وارد می‌کنی؟

اگر پاسخ *بله… باشد. در حال نزدیک شدن به ذهنیت احتمالاتی هستی.

اگر پاسخ *نه… باشد و احساس کنی شاید این یکی هم ببازد.

هنوز بخشی از ذهن شما هر معامله را به‌عنوان یک پیش‌بینی مستقل می‌بیند. نه یک نمونه از یک توزیع آماری بزرگ‌تر.

///در عمل تفاوت اصلی بین یک تریدر سودده و یک تریدر زیان‌ده اغلب در استراتژی نیست.

در توانایی اجرای همان استراتژی پس از چند باخت متوالی است…///

موفق و پرسود باشید عزیزان …

سسسسسسسسلام:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

بهترین تاپیک سایت.

اقا خوش اومدید.

:heart::heart::rose::rose:

سلام و عرض ادب هادی خوش قلب و عزیز.

شما به بنده خیلی لطف داری برادر بزرگوار ..

بنده اینجا هستم که از سرورانی مثل خودت ادب و احترام را در کنار کار حرفه ای یاد بگیرم .

امیدوارم در حد شاگردی شما و دوستان عزیز باشم ..

عزیزم.

اقا محمدی باید یه برنامه بریزم در حد وسعمون برای رشد تریدرها.

امیر جان اقا احسان علی اقا اقا ساسان وووووو همه ی بزرگواران

اماده باشید برای یه کار بزرگتر.فقط یه قدم بیشتر

دقیقا هادی جان

اقا این هفته

قطعا هفته ی عالی هست چون دوباره عزیزانی مثل احسان/برادرمحمدی/هادی جان و…برگشتن

این خیلی عالیه…امیدوارم برادر توحید هم دوباره بیاد

قطعا میترکونیم :heart:

سلام دوستان عزیز

منم یه مدتی نبودم ماشاللا دوستان فعالن

سلام خوش برگشتید.:rose:

دیدگاه من برای فردا با حفظ روند نزولی اگر بالای 475 تثبیت ندهد.

سلام. Margin لازم برای هر تک معامله بستگی به قیمت فعلی طلا و leverage حساب داره. مثلا اگر leverage برابر ۱۰۰ باشه، margin (سهم کاربر) لازم برای قیمت فعلی طلا (۴۳۳۰/۹) برای ۰/۰۱ لات (یک troy ounce) می‌شه قیمت انس تقسیم بر leverage یعنی ۴۳ دلار. پس با ۱۰۰ دلار و leverage برابر ۱۰۰ و با حداقل اندازهٔ position برابر ۰/۰۱ لات، حداکثر می‌شه در هر معامله ۰/۰۲ لات (با مارجین ۸۶ دلار) خرید. اگر leverage نصف بشه (مثلا ۵۰)، مقدار margin تک معامله دوبرابر می‌شه (در این مثال ۸۶ دلار برای ۰/۰۱ لات). اگر چند position باز داشته باشی، used margin می‌شه مجموع margin های تمام position های باز.

در حالت کلی (چند معامله باز):

used margin= مجموع marginهای position‌های باز

Equity= Balance+ unrealized net profit and loss [loss is negative profit]

Free margin= equity- used margin

Margin level= (equity-estimated closing commission)/ used margin

زمانی که margin level ( که معمولا برحسب درصد حساب می‌شه) برابر stop out level حسابِ کاربری بشه (که از ویژگی‌های حسابه- مثلا ۲۰٪)، stop out اتفاق می‌افته و معامله‌ها بسته می‌شه. حالت دیگه به مرز رسیدن هم وقتی‌ه که Free margin قبل از stop out از حداقل margin لازم برای تبدیل order به position که در پاراگراف اول حساب شد کمتر بشه که درنتیجه order به علت نبودن fund کافی تبدیل به position نمی‌شه.

همون طور که از محاسبات بالا مشخصه،‌ حداکثر اندازه position، بستگی به قیمت فعلی طلا، leverage حساب ، balance فعلی و مجموع margin‌های استفاده‌شده توسط position‌های باز فعلی داره و مستقل از time frame معامله است.

پی‌نوشت: در صورت استفاده از نرم‌افزار CTrader برای معامله تمام مقدار‌های بالا در نوار زیر صفحه به صورت زنده - با تغییر قیمت طلا- نمایش داده می‌شد. مقدار margin لازم در dialog box باز کردن معامله نشون داده می‌شه.

test4

پی‌نوشت ۲: مقدار margin در هنگام باز شدن position مستقل از stop loss یا take profit‌ه. اما چون equity برابر Balance به اضافهٔ unrealised proft and loss‌ه (مجموع سود یا زیان معامله‌های باز بعد از کسر هزینه‌ها مثل commission و swap) با ضرر خوردن معامله، حتی قبل از بسته شدنش، Equity کم می‌شه که در نتیجه Free margin و margin level هم کم می‌شه و می‌تونه باعث stop out یا عدم باز شدن position بخاطر نبودن fund کافی (کمتر بودن Free margin از margin لازم) بشه.

سلام بابک عزیز

موافقم…من خودم باتوجه ب ساعت کاریم منتظرم از 4370/78 معامله sell بگیرم

بسیار کامل توضیح دادید . سپاسگزارم

یعنی کدام احتمال به واقعیت میپیونده ؟؟!!

عزیزان امیدوارم این هفته ی معاملاتی برا هممون پرسود باشه…

بایکی ار بچه های تاپیک در مورد مدیریت سرمایه صحبت میکردم گفتم اینجام بگم شاید بدرد کسی بخوره…عزیزان این تجربه ی خودم هست لطفا تا وقتی هم اندازه ی سرمایتون از بازار در نیاوردین برداشت انجام ندین حالا هرچقدر میخاد طول بکشه یکسال دوسال …وقتی شما اندازه ئ سرمایه خودتون از بازار دراوردین واصل سرمایتونو خارج میکنین به بعدش باسرمایه ایی که حاصل از سودتون هست معامله میکنید خیلی راحتتر و با اعتماد بنفس بیشتر ترید میکنید

برداشت سود تازه از حالا به بعد هست حالا چ هفتگی(من خودم هفتگی برداشت میزنم)یا ماهانه یا…(یا حتی کارکردن با سرمایه ئ بزرگتر تازه بعداین مرحله باید باشه که شما حداقل یکبار هم اندازه ی سرمایتون دراورده باشین)

وقتی قبل اینها باچندتا معامله سودده برداشت میکنین توی روزایی که ضرر پشت هم دارین بالانس حسابتون خیلی میاد پایین ذهنتون بهم میریزه…خواه ناخواه تاثیرشو میزاره

پس برای برداشت سود عجله نکنید

امیدوارم همه به این مرحله رسیده باشن یا زود برسن :heart:

سلام تقریبا تمام دوستان یه اصلاح به بالا و سپس نزول رو در نظر دارند

و به نظر بیشترین صعود عدد4430 است درسته ؟

دوستان احتمال قطع شدن اینترنت هست . تکلیف معاملات باز خودتان را با باز شدن بازار مشخص کنید .

چرا داداش…چیشده مگه؟؟؟