زحمتی نبود، من کوچیک شما، فقط خواستم سوتفاهم برطرف بشه.
درباره سوالی که مطرح شد، جسارت میکنم نظر خودم رو میگم. به نظرم علاوه بر نکتهای که من و ساسان گفتیم، تحلیل در تایم فریم بالاتر میتونه به معاملات روزانه هم کمک کنه. من کم پیش میاد یک معامله رو بیشتر از ۱ ساعت باز نگه دارم، ولی تحلیل اصلی برای تشخیص روند و انتخاب تارگت در تایم فریم بالاست.
جسارت میکنم یک مثال روی چارت خودم میذارم. یک مثال در تایم فریم ۱ ساعته. من وقتی قیمت به ۴۴۵۰ رسید، انتظار پولبک به محدوده ۴۵۳۵ و بعد حرکت تا ۴۳۲۷ رو داشتم. حالا هر روز با توجه به آنچه که اتفاق میفته، در این مسیر معاملات کوتاه مدت خودم رو دارم. من هم سوینگ تریدر نیستم که از بالا بگیرم و صبر داشته باشم تا به تارگت برسه. به هر حال فکر میکنم تحلیل تایم فریم بالا میتونه مکمل خوبی برای معاملات تایم فریم پایین باشه.
خوب شاید بهتره اینطور پاسخ بدیم که اگر تایم فریم رو توی چارت پاک کنیم و بخواهیم طبق استراتژی خودمان ترید کنیم محل استاپ و تی پی جایی قرار میگیره که با مدیریت سرمایه ما همخونی نداشته باشه . اگر بخواهیم دیلی معامله کنیم باید سرمایه بالایی داشته باشیم . با سرمایه حداقل ۱۰۰۰ دلار و حجم ۰.۰۱ لات با در نظر گرفتن نوسان ۱۵۰ پیپی حداقل در نماد طلا فقط میشه توی تایم ۱۵ دقیقه معامله کرد . البته این با محاسبه مدیریت سرمایه شخصی خودمه و قطعا برای دوستان متفاوته .
بله ترید نسبت به پلن معاملاتی هر فرد متفاوته
ولی تایم فریم در تحلیل و ورود و خروج فرقی در روش نمی کنه فقط همین استاپ و تی پی فرق داره
شما فرمودید که نتوانستید تا الان استفاده کنید در صورتی که اگر تایم بالا شما یک روند نزولی رو تشخیص بدید و تارگت را مشخص کنید حالا در تایم پایین می تونید تا تارگت تایم بالا در جهت روند سل ها رو با اطمینان بیشتر ورود بزنید درسته
آقا میلاد با توجه به تفاوت سبک شما با بنده ولی دیدگاه این بای و سل شکل هم بود حتی در اندازه حالا نظرت روی بای و آینده رو هم می تونم داشته باشم
سلام برادریکمرتبه کجا رفتی ؟! نه سیمین یک کانال نزولی دیگه ساخته اینبار با شکست سقفش بهتر میشه کف پیوت پولبکش به دست آورد لطفا بعدا بیا تحلیل خودتونو برای دوستان بورسی بگید
در واقع این یکی از گزینه هاس ، که داره به قیمت کشش نزولی وارد میکنه ، کاشکی میشد بفهمیم اینها بخاطر چی مثل اهنربا قیمت از فواصل دور جذب میکنند ، حقیقتش من که نفهمیدم چی هستن ولی اثرشون مشهوده
قربانت آقای فرقانی عزیز ![]()
ممنون بورس کار نمی کنم ترجیح میدم دخالت نکنم
دو سه هفته پیش هم یادت باشه عرض کردم ۱۲۶۰مهمه از دست بره تا ۱۰۰۰خروج چون خیلی بیشتر هم می تونه بیاد
ولی انس هنوز نتونستم درک کنم شما چطور بر اساس گره و گذشته بازار و این نواحی ترید می کنید و ۲۰۳ چطور بدست میاد
اون ایچی رو تونستی ران کنی
سلام میلاد جان.چه جسارتی.دمتون گرم که میگید.من این دیدگاه رو خیلی قبول دارم.مخصوصا وقتی پیام های اقا توحید احسان خان و امیر عزیزم رو داخل همین تاپیک خوندم.
اگر تو تایم 5 دقیقه همین شماتیک رو ببینیم دلیل حرکت چی می تونه باشه اقا احسان؟
این عکس ها رو ببینید البته اندیکاتور بنده در سیستم خودش حساب می کنه ولی گوشی باید خودم حساب کنم
دو عدد بالا حاصل شد عکس سوم و نزول
جالبه احتمال داره اگر تأیید بده فردا پس فردا یعنی سه شنبه یا شاید آخر دوشنبه به دلیل اینکه هنوز زمان رو نتونستم بدست بیارم میشه احتمالا نزول این عکس و این مقدار بزرگترین اشکال این روش اینه که اگر بشه یعنی بازار دارای قطعیت است و ما بلد نیستیم
دلیل اختلاف در صدم درصد هم ابزار اندازه گیریه که باید خودتون بررسی کنید تا متوجه بشید
من هنوز تحلیل خاصی انجام ندادم. باید فرصت مناسب پیدا بشه و سطوح نقدینگی رو بررسی کنم. از طرف دیگه تک سناریو نیستم. الان به جایی رسیده که انتظار داشتم، با توجه به واکنشی که در این سطح میبینم برای ادامه سناریوهای احتمالی رو بررسی میکنم. امروز صبح تحلیل تایم فریم ۳ ماهه رو گذاشتم و گفتم انتظار دارم روند نزولی تا اون سطح ادامه داشته باشه. اما شاید مستقیم نره و به سمت نقدینگیهای بالاتر حرکت کنه، یا رنج بشه یا احتمالهای دیگه. اولین و دمدستترین سناریو اینه که لگ آخر یک اصلاح داشته باشه و دوباره به سمت پایین حرکت کنه. به این شکل:
ولی میدونیم که نمیشه قطعی گفت. ممکنه بخواد نقدینگیهای بالای سر رو بگیره و بعد به سمت ۴۱۰۰ حرکت کنه. با باز شدن مارکت و دیدن واکنش قیمت به سطح فعلی شاید به تحلیل بهتری برسیم.
در تایم فریم روزانه هم من چیزی برای برگشت قوی نمیبینم. آخرین کندل زیر ۲ سوینگ بسته شده که آخرین سنگرها بودن و تا الان ریجکتی نداریم. بعد از اینها من منتظرم کف مارچ رو ببینه و انتظار برگشت و بعد احتمال تغییر ساختار از نزولی به صعودی رو در نظر بگیرم. البته نکات و عوامل مختلفی رو باید در نظر داشت. اینکه من از اینجا انتظار برگشت ندارم، فقط به این دلایل نیست. مثلن این نکته که ریجکت از ۴۱۰۰ خیلی قوی بوده ولی نسبت به لگ نزولی قبلش ضعیفه. اگر اون نقدینگی برای بالا رفتن کافی میبود، ما به این سطح برنمیگشتیم، یا لگ صعودی قویتری ثبت میشد. سعی کردم تا حد ممکن کامل به سوالت جواب بدم. ولی چون از این کارها نمیکنم و تجربهی زیادی ندارم، نمیدونم منظورم رو میتونم به خوبی منتقل کنم یا نه ![]()
عالی بود ممنون یعنی اصلا برای ۴۵۰۰یا بالاتر هیچ چیزی نداری
گفتم که اون هم میتونه یک سناریو باشه. ممکنه قبل از رسیدن به ۴۱۰۰، نقدینگی بالاتر گرفته بشه، مثل ۴۵۱۸ در تایم روزانه. بعد از باز شدن مارکت با توجه به حرکت قیمت تصمیم میگیرم احتمال بیشتر رو به کدوم سناریو بدم. درسته که ۴۱۰۰ سطح مهمیه، ولی الان اینجا هم که هستیم، نقدینگی کف ماه می گرفته شده و احتمال صعود رو نمیشه صفر در نظر گرفت. ممکنه ۴۱۰۰ دست نخورده بمونه. من خیلی اهل پیشبینی نیستم، کار خیلی سختیه. با توجه به چیزی که اتفاق بیفته، پیش میرم. در حد توان سعی کردم نظرم رو نسبت به سناریوهای مختلف بگم. الان با توجه به تایم ۳ ماهه احتمال ۶۰ درصد اولین نقدینگی که گرفته بشه رو ۴۱۰۰ میدونم. ولی ۲ تا ۲۰ درصد هم برای احتمالهای دیگه در نظر میگیرم.
این نزول بر اثر افزایش شاخص دلار بود و پیش بینی میشه شروع بازار با گپ صعودی باز بشه ولی در اکثر مواقع اول گپ دوشنبه صبح پر میشه و بعد اصلاح قیمت جمعه صورت میگیره .
شخصا با رفتار های تکرار شونده زیاد حساب نمی کنم مثل این که تا چند وقت پیش تایم آسیا ضربالمثل بود که خیلی سوت و کوره ولی الان نه
بیشتر دوست دارم با دلایل مختلف بررسی و ترید کنم
مخصوصا اگر در چند نوع تحلیل احتمال مشترک در جهت خاص و ناحیه خاص وجود داشته باشه