بله متوجهم. فقط متوجه منظور شما نشدم. الان این نکته مربوط به پاسخ من به دوستمون بود؟ اگر اینطوره که با رسم شکل منظورم رو توضیح بدم ![]()
عزیز دلمی ، ممنون که توضیح دادی
در مورد شکل کندلهای ۴ ساعته این نکته رو حتمن میدونید که ساعت بسته شدن در بروکرهای مختلف متفاوته. برای همین شکلها متفاوت میشه. ولی این تفاوت در تایم فریم ۱ ساعته وجود نداره، چون یک ساعت برای همه یک ساعته. ولی ۴ ساعته در یک بروکر ۱۶:۳۰ بسته میشه، در یکی ۱۷:۳۰، در یکی ۱۸:۳۰.
افرین..اینم فکر خوبیه برای عزیزانی که ict کارمیکنن میتونن اینکارو بکنن
البته شاید فک میکنن امکان داره جابمونن
به عنوان پیشنهاد
ورود اول رو مثل قبل بزنن با رفتن پوزیشن مثلاً به اندازه ۲۰پیپ در سود تریل استاپ اتوماتیک روشن باشه و استاپ را به اندازه ۳پیپ بیاره تو سود اگر رفت تی پی زد که تمام اگر نه برگشت به پولبک ریسک فری با سود کم و در پولبک ورود مجدد
اره ساسان جان پیشنهادخوبیه …در کل کار که زیادمیشه کرد
مهم اینه باهر سبکی که کارمیکنیم رفتارشو یاد داشته باشیم و درک کنیم .اینجوری معاملرو راحتتر میتونیم مدیریت کنیم
سلام خوش اومدید.
فدا سرت احسان جان…
مهم اینه خودتو داریم داداش ![]()
مهندس همانطور که خودتون هم گفتید به تنهایی نمیشه روندشو درست بررسی کرد باید چندین نفر همفکری کنند اشتباهات همدیگه را که تذکر بدن میشه روند بهتر شناسایی کرد
خیلی ممنون که دوباره تحلیلاتونو اینجا میزارید ماهم میتونیم استفاده کنیم
اره داداشم چند فکر با زاویه دید متفاوت خیلی بهترجواب میده
اختیار دارید داداش با همفکری میشه جلوی اشتباهات گرفت
هر چیزی جای خودش باشه بهتره.(تصویر از تاپیک بغلی)
سوال من اینه چرا 203/چرا 100 نه.چی به 203 اعتبار می ده؟
سلام آقا احسان گل خوبی اخوی
از سیمین چه خبر رفت بالا
برای فردا عیار رو معامله کن فکر کنم تا ۵۶بره نوسان خوب بشه ازش گرفت
خوش اومدی احسان جان ![]()
![]()
![]()
آقا میلاد من توی این مسئله یک مشکل اساسی دارم و اون هم اینه که از کندلهای یکساعته و ۴ ساعته هیچ وقت نتونستم استفاده کنم . اگر منظورتان تشخیص روند با کندلهای بلند مدت هست که درست ولی بسته شدن کندل ۴ ساعته چه کمکی به تحلیل ما میکنه ؟ ما توی تایمهای پایینتر هم سوئینگ و چرخش قیمت داریم پس چرا باید ۴ ساعته برای ما مهم باشه ؟ اگر رفرنس هم معرفی کنید تا مطالعه کنم ممنون میشم .
موضوع صحبت این نبود. من خودم تایم اصلی تحلیلم ۱ ساعتهست. دوستی تحلیل فرستاد روی تایم فریم ۱ ساعته و من گفتم با ساختار واقعی چارت مطابقت نداره. فکر میکنم آقا ساسان برداشتش این بوده که منظورم شکل کندلهاست، برای من از تفاوت کندلهای ۴ ساعته عکس فرستاد. من گفتم تفاوت شکل کندل ۴ ساعته به دلیل تفاوت در زمان بسته شدنه ![]()
به طور کلی در پاسخ به حرف شما نسخهی واحدی وجود نداره. عوامل مختلفی تاثیر داره، کسی که در تایم فریم ۱ دقیقه معاملات اسکلپ داشته باشه، شاید تحلیل ۴ ساعته براش مهم نباشه. سبک مهمه، استراتژی مهمه، تارگتی که مدنظر شماست مهمه. چرخش قیمت در تایم فریم ۱۵ دقیقه تارگت خاص خودش رو داره، چرخش قیمت در تایم فریم ۴ ساعته تارگت متفاوت و بزرگتری داره، که البته برای کسی مناسبه که سوینگ بگیره و برای معاملات روزانه شاید کاربردی نداشته باشه. در کل من نگفتم همه از ۴ ساعته استفاده کنید ![]()
عذر خواهی می کنم بد متوجه شدم بنده باعث زحمت شما شد
ولی آقای فرقانی به سوال دارم
اگر اطلاعات نوشتاری روی چارت را پاک کنیم شما از کجا متوجه میشیم که این چارت و این فرم نمایش کندل برای چه تایمه پس برای تحلیل و ترید فرقی در تایم فریم نمی کنه و فقط تارگت متفاوت میشه
این نظر بنده است