آقای فرقانی و دیگر دوستان
احتمالا بابت اون پیام قبلی پرسیدید
برای رفع ابهام
اولا بنده تازه کارم و اصلا برای قیاس مناسب نیستم
دوما روش معامله بنده کاملا ساخته ذهن خودمه و اصلا قابلیت تایید یا مقایسه با دیگر روش ها رو نداره
سوما چون خیلی گرفتار این اساتیغ شدم . کاملا از مباحث کلیشه ای دوری می کنم و هر وقت که در مورد اصطلاحات صحبتی میشه خیلی برام ناخوشایندی
در آخر هم با یک بررسی ساده که خودتون هم می تونید به راحتی انجام بدید به این نتیجه رسیدم که بالانس کمتر شود بیشتر و استرس کمتر
و در ضمن چون بالانس کمه پس حتما باید به استاد استاپ لاس احترام گذاشت و همواره اونو در اولویت قرار داد و حتما از یار دیرینه هم که ریسک فری باشه اصلا نباید غافل شد
در مورد بالانس به دلیل سن زیاد و اینکه اصلا استرس برام خوب نیست با بررسی ساده به عدد کم رسیدم
در متا تریدر خارج از محیط قیمت یه بای با ۱۰۰دلار بگیرید یا سل بعد تی پی رو مثلاً ۱۰۰پیپ بالاتر ۱۰دلار قرار بدید وقتی روی خط با موس می ایستد مقدار سود را نشان می دهد حالا همین کار را با بالانس ۱۰۰۰دلار انجام بدید مقدار سود را با توجه به بالانس درصد بگیرید متوجه منظور بنده می شوید
در ضمن برای دوری از محاسبات مدیریت سرمایه بنده مجاز به ضرر کردن در روز به اندازه ۵۰دلار هستم که اگر به این حد برسه حق ترید ندارم این جز پلن معاملاتی بنده است و این برای من کار رو راحت کرده در تنظیمات متا بستن معامله را از ۸۰درصد بالانس روی ۵۰قرار دادم و خلاص
و چون روندی معامله می کنم میزان سود هر معامله به کیف پول یا کابین یا حساب غیر تجاری منتقل می کنم که همواره ۱۰۰بالانسم باشه
برای شخص خودم سود حاصله خیلی زیاد است چون دائم در حال برداشت هستم فهمیدم که اون بالانس فقط یک عدد ساده نیست بلکه پول واقعیه
در کل عرضم اینه که هر کس به فراخور روحیات و شرایط خودش باید زندگی کنه چه برسه به ترید که بخش جزیی از این زندگیه
البته در صحبت قبلی آقای دیدبان فکر کرد منظوری دارم که اون لحظه احساس کردم حرفی نزنم بهتر ولی الان از ایشان با خضوع کمال عذر خواهی را می کنم و باور بفرمایند اصلا منظور ایشان نبوده چون هر تریدری که ایشان زدن هم قبل از ورود و هم نتیجه را در گروه گذاشتن منظور بنده این اساتیغ ایستایی است فقط با اجرای شو و حرفهای بیهوده سعی در بزرگ نمایی دارند
با کمال احترام برای تک تک دوستان دوست دارم بدونید که اصلا و هیچ وقت قصد قضاوت و بی احترامی به هیچ انسانی را نداشته و ندارم چون از لحظه بعد هیچ اطلاعی ندارم و فقط یک متر جا ممکنه نصیبم بشه
امیدوارم سالم و شاد و پر سود باشید