فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

وقت همه‌ی دوستان و هم‌کارهای گرامی بخیر. امید که تعطیلات به خوشی بگذره.

اندکی تحلیل داشتم که خوشحال میشم نظر شما رو بدونم. من سوینگ تریدر نیستم، روزانه معامله میکنم. فقط برای تشخیص روندها از تحلیل تایم فریم‌های بالا کمک می‌گیرم. در تحلیل ۱۲ ماهه (کندل‌های ۳ ماهه) کندل قبلی ریجکت قوی داشته، کندل فعلی که این ماه بسته میشه، تا ۵۰ درصد کندل قبلی اصلاح داشته و بعد به سمت پایین حرکت کرده. در حال حاضر کندل نزولیه. با ریجکت قوی در کندل ۳ ماهه قبلی و سطحی که قیمت الان قرار داره، من حمایت خاصی برای برگشت قیمت نمی‌بینم. قیمت در روند صعودی قوی که در ۲ سال اخیر داشته fvgهای متوالی داشته. به نظرم قیمت میتونه به آخرین fvg تایم فریم ۳ ماهه (محدوده ۳۹۰۰ تا ۴۱۰۰) نفوذ کنه. البته زمانش رو نمیدونم. ممکنه اینجا رنج بشه یا اصلاح صعودی داشته باشه و بعد به سمت پایین حرکت کنه. اما از سطح فعلی من نقدینگی مهمی نمی‌بینم که روند رو تغییر بده. اگر سبک و تحلیل شما در سطح فعلی سیگنال متفاوتی داره، خوشحال میشم بدونم.

سلام

بنده پرایس بلد نیستم البته کلا زیاد ترید بلد نیستم ولی نظر شخصی خودم رو میگم با توجه به سیستم ایچی در تایم چهار ساعته صعود برایش در نظر دارم که قبلاً بیان کردم

و طبق نمودار روزانه خودتان هر نزولی که کرده در پایانش یه بالایی زده که در روزانه ظاهراً کمه ولی همون ناحیه را در نظر بگیرید در چهار ساعته خیلی میشه

در کل نزول برای تحلیل به نظرم درسته ولی برای ترید این نقطه بای است و می تونه تا ۴۵۳۵ویا۴۶۰۸بالا بره ولی فعلا تایید برای بنده ۴۳۹۰تا ببینیم چی میشه

عزیزان امیدوارم از تعطیلات فارکسی لذت ببرید و استفاده کنید…

امروز بایکی از بچه ها که ICT کارمیکنه صحبت میکردم ی موضوعه خیلی ساده باعث شده ضررده باشه بااینکه وین ریت تحلیلاش و معاملاتش خوب هست و به tp میرسن ولی ضررده هست گفتم اینجام بگم شاید بکار بعضی از عزیزان بیاد

عزیزان توی سبک ICT اصلا شکل حرکتش جوریه که اول یکمی میره توی سود بعد پولبک عمیق میزنه بعد میره سمت تارگت -همینکه پولبک میزده معاملشو میبسته

اینجوری چیزی ک نتیجش شده سودای ریز و ضررهای درشت(نسبت به RR که وارد معامله میشده)

البته اغلب تو سبکهای دیگه هم همینطوره کموبیش اگه تا RR1:2 صبرنکنیم مطمئنا تاابد ضررده هستیم

اینکه ما شکل حرکت سبک معاملاتیمونو بدونیم خیلی تو روانشناسی هم کمکمون میکنه که دچار ترس نشیم

من هم با صعود موافقم، ولی نه به شکلی که آخرین سقف شکسته بشه. قبلن یک بار در تایم فریم ۴ ساعته از تشکیل یک ifvg گفتم که قیمت رو نگه داشت و به سمت پایین حرکت کرد.

در ادامه چارت ببینید که چطور قیمت رو نگهداشت.

الان دوباره یک ifvg داریم که با fvg شکسته شده. آخرین کف‌ها هم شکسته شده. تا زمانی که یک کندل ۴ ساعته بالای ۴۴۶۳ بسته نشه، دیدگاه من ادامه‌ی روند نزولیه.

البته اینها همه تکنیکاله و تا زمانی احتمالش وجود داره که خبر خاصی دنیا رو تکون نده :sweat_smile:

آقا ساسان لطفا بفرمایید برای اکانت ۱۰۰ دلاری فول مارجین با چند لات معامله میزنید ؟

نقاشی قشنگیه، ولی چرا شبیه چارت نیست؟ :sweat_smile:

اعدادشو نگاه کن تا نقاشی قشنگ تر بشه :grin:

یعنی کندلها مهم نیستن؟ :thinking:

به عنوان مثال ۳ ژوئن روند نزولی بوده، شما صعودی کشیدی. اصن با چیزی که شما کشیدی لگ شماری یه چیز دیگه میشه. البته من خیلی وقته پرایش اکشن کلاسیک کار نکردم. ولی به هر حال ساختاری که در تصویر شما دیدم شباهتی با چارت نداره و میتونه روی تحلیل تاثیر بذاره.

عه من توجه نکردم.خیلی باحال و خاصه.

من تحسین میکنم.

ما این قسمت رو داریم روی تحلیل که نواحی نزولی به مراتب نمایان شده
بدلیل اینکه این نقاشیه بقول شما و ممکنه اشتباه باشه ، دونه به دونه روز ها و قیمت نواحی رو توضیحاتش رو نوشتم و اتفاقاتی که افتاده

بسته به بروکرتون داره برای بنده تا سه صدم اجازه می ده

چرا 4500 رو مقاومت مهم میدونید؟

آقای فرقانی و دیگر دوستان

احتمالا بابت اون پیام قبلی پرسیدید

برای رفع ابهام

اولا بنده تازه کارم و اصلا برای قیاس مناسب نیستم

دوما روش معامله بنده کاملا ساخته ذهن خودمه و اصلا قابلیت تایید یا مقایسه با دیگر روش ها رو نداره

سوما چون خیلی گرفتار این اساتیغ شدم . کاملا از مباحث کلیشه ای دوری می کنم و هر وقت که در مورد اصطلاحات صحبتی میشه خیلی برام ناخوشایندی

در آخر هم با یک بررسی ساده که خودتون هم می تونید به راحتی انجام بدید به این نتیجه رسیدم که بالانس کمتر شود بیشتر و استرس کمتر

و در ضمن چون بالانس کمه پس حتما باید به استاد استاپ لاس احترام گذاشت و همواره اونو در اولویت قرار داد و حتما از یار دیرینه هم که ریسک فری باشه اصلا نباید غافل شد

در مورد بالانس به دلیل سن زیاد و اینکه اصلا استرس برام خوب نیست با بررسی ساده به عدد کم رسیدم

در متا تریدر خارج از محیط قیمت یه بای با ۱۰۰دلار بگیرید یا سل بعد تی پی رو مثلاً ۱۰۰پیپ بالاتر ۱۰دلار قرار بدید وقتی روی خط با موس می ایستد مقدار سود را نشان می دهد حالا همین کار را با بالانس ۱۰۰۰دلار انجام بدید مقدار سود را با توجه به بالانس درصد بگیرید متوجه منظور بنده می شوید

در ضمن برای دوری از محاسبات مدیریت سرمایه بنده مجاز به ضرر کردن در روز به اندازه ۵۰دلار هستم که اگر به این حد برسه حق ترید ندارم این جز پلن معاملاتی بنده است و این برای من کار رو راحت کرده در تنظیمات متا بستن معامله را از ۸۰درصد بالانس روی ۵۰قرار دادم و خلاص

و چون روندی معامله می کنم میزان سود هر معامله به کیف پول یا کابین یا حساب غیر تجاری منتقل می کنم که همواره ۱۰۰بالانسم باشه

برای شخص خودم سود حاصله خیلی زیاد است چون دائم در حال برداشت هستم فهمیدم که اون بالانس فقط یک عدد ساده نیست بلکه پول واقعیه

در کل عرضم اینه که هر کس به فراخور روحیات و شرایط خودش باید زندگی کنه چه برسه به ترید که بخش جزیی از این زندگیه

البته در صحبت قبلی آقای دیدبان فکر کرد منظوری دارم که اون لحظه احساس کردم حرفی نزنم بهتر ولی الان از ایشان با خضوع کمال عذر خواهی را می کنم و باور بفرمایند اصلا منظور ایشان نبوده چون هر تریدری که ایشان زدن هم قبل از ورود و هم نتیجه را در گروه گذاشتن منظور بنده این اساتیغ ایستایی است فقط با اجرای شو و حرفه‌ای بیهوده سعی در بزرگ نمایی دارند

با کمال احترام برای تک تک دوستان دوست دارم بدونید که اصلا و هیچ وقت قصد قضاوت و بی احترامی به هیچ انسانی را نداشته و ندارم چون از لحظه بعد هیچ اطلاعی ندارم و فقط یک متر جا ممکنه نصیبم بشه

امیدوارم سالم و شاد و پر سود باشید

دوست من بزرگترین چالش ترید انتخاب چارت درست برای ترید است

به اندازه کندل ها توجه کن و گاها حتی کلوزه کندل ها در رنگ با هم متفاوت است

جسارت نمی خوان بکنم چرا تو پولبک ورود نمی زنید هم تی پی بلند تر و سود بیشتر و هم استرس کمتر

یعنی چارت مناسبی انتخاب نکردم؟ :sweat_smile:

من منظورم جزئیات کندل نبود، که اوپن و کلوز چند پیپ تفاوت داشته باشه یا شدو بلند و کوتاه باشه. چیزی که گفتم مربوط به ساختاری کلی حرکت قیمت بود.

چون شما نظر خواستی من گفتم. یک مثال دیگه اینکه ساختار تصویر شما شکست واضح داره و شما در روز ماقبل آخر نوشتی (پولبک به ناحیه شکسته شده) و در تصویر شما روز ماقبل آخر کف ۲ روز قبل از خودش رو شکسته و بعد بهش پولبک داشته. در حالی که روی چارت شکست با اون عمق و فاصله اتفاق نیفتاده. به هر حال اگر نظر نادرستی داشتم، عذرخواهم. موفق باشی

این دو تصویر را لطفا ببین

کندل دهم چه اختلافی با هم دارد از کندل لایو به عقب برو