فقط معاملات و تحلیل xauusd

متاسفانه با قطع اینترنت دیگه به بروکرم دسترسی ندارم ، همینجوری تفننی فعلا خودمو مشغول کردم ، ان شاءالله اینترنت که وصل شد هیمن کاری که شما گفتید انجام میدیم بعدش دوستان متوجه میشن که چه سودهای هنگفتی میشه با کمترین استرس از این بازار پربرکت به دست آورد

3 لایک کرده

من قبل لندن تحلیلم میذارم هر روز

4 لایک کرده

چیزی به اسم روند صعودی یا نزولی و خلاف روند وجود نداره! همه‌چیز به تایم‌فریم شما بستگی داره!

درواقع هرگز پیش نمیاد که روند در تمام تایم‌فریم‌ها، صعودی یا نزولی باشه، هرگز!

5 لایک کرده

داداش ساختار بازار رو که نباید زیر سوال برد!!! حرف شما اینجوری میمونه که چیزی به اسم رنگ سفید یا مشکی وجود نداره بستگی به شما داره در چه فضای تاریک یا روشن به این رنگ نگا کنی! من منظورت رو کامل متوجه میشم که چی میگی و چقد تایم فریم مهمه ولی دیگه نباید ساختار رو زیر سوال برد!!!

2 لایک کرده

این سبک NDS است این سبک اگر تحلیل هم بده ستاپ و نقطه ورود نمیده ( مثل وایکوف تحلیل ساختار میده ولی ستاپ ورود نداره اساتید دیگه اومدند تحت استراتژی های دیگه براش ستاپ ورود تعریف کردند) کسی که این روش رو تو ایران تدریس کرد یا بلد نبود چون هیچ ستاپ ورودی نداد و تا کسی میگفت جواب میداد من دی تریدر نیستم یا که کامل بلد نبود ازش ستاپ بیرون بده. الان همین فلگ هایی که تو این شکل نشان داده شده جای نقد زیاد داره- بر اساس تقارن ها- بسته شدن سایکل نقطه 3 که مشخص کردی باید پایان (سایکل) اون حرکت باشد.( بر اساس NDS این شکل یک هوک بزرگ هست که در نقطه 3 باید تمام شود و یک رالی به سمت بالا ایجاد شود)

3 لایک کرده

دوست عزیز تو بازار فرکتال روند معنی نداره، روند کلی طلا هم سالهاست صعودیه، مگر با تایم فریم صخبت کنی

3 لایک کرده

عزیز ان همه اندیکاتور برای چی رو چارت انداختی ؟!! بازار در لحظه و در تایم فرم های پایین ساختار می سازه تمام بازار در لحظه و در قیمت لحظه ای هست و برای طلا بهترین روش ترید اسکلپ در تایم 1 دقیقه ای هست نه در معاملات سویینگ و بلند مدت اون هم در شرایط فعلی جهان…موفق باشید..

4 لایک کرده

کدوم ساختار رو زیر سوال بردم؟!!

درود دوست عزیز

در مورد اندیکاتور با شما موافقم چون من هم استفاده نمیکنم

اما دوستان تریدری دارم که اندیکاتو رها ارتباط عالی دارن و درک کامل از رفتارشان

اما قسمت دوم نظر شما در مورد تایم فریم

سوییتگ واسکلپ هم نظر نیستم

در مجموع این نظر شخصی منه وازدانش اندک من در ترید میاد

نظرم اینه که هرکس به هر روشی کار می‌کنه حتما برای خودش معنی های درستی داره و نتیجه میگیره

موفق باشید

5 لایک کرده

تایم پایین مثل یک دقیقه نویز زیاد داره و نمیشه رو ساختارش حرف زد، حتی دوستانی که اسکلپ 1 دقیقه حتی ثانیه میزنند اول مومنتوم را در 15 دقیقه تشخیص میدهند بعد در تایم پایین اسکلپ میزنند . اگر مومنتوم یا ساختار تایم 5 یا 15 را کسی ندونه نه اسکلپ نه تریدهای الگو HFT هیچکدوم جواب نمیدهند اسکلپ یا فست اسکلپ فقط در جهت مومنتوم تایم بالاتر جواب میده. در زمان هایی که خبرهای فاندامنتال یا ژیوپلوتیک اتفاقا اسپایک یا حرکات بزرگ میگیرند. در ترید درست و غلط نداریم مهم پول در آوردن هست . من به شما ثابت میکنم با شیر و خط انداختن به شرط رعایت مدیریت ریسک مخصوصا R/R بالاتر میشه سود ده بود.

4 لایک کرده

سلام

فردا انتظار دارم با حفظ کف قبلی در محدوده 4690 تا سقف قبلی 4765 الی 4770 صعودی در طلا داشته باشیم و در صورت از دست دادن کف نزولی رو تا کف قبلی در محدوده 4655 تجربه کنیم که اگه نتونه این کف رو نگه داره من انتظار دارم تا محدوده 4620 الی 4615 نزول داشته باشیم.

پس با توجه به شرایط بازار در صورت وجود نشانه از قدرت در بالای 4690 با تایید روند و کندلی لانگ میگیرم تا محدوده 4760 و با از دست دادن 4690 در سمت نزول تا 4620 بازی خواهم کرد.

تحلیلای خودتون رو با دید انتقادی به تحلیل من انجام بدید و با پذیرش ریسک مناسب معامله ای حرفه ای انجام بدید.

5 لایک کرده

با سلام تحلیل من:

4 لایک کرده

برای این هفته هم تحلیل من همون قبلی هست البته با شروع بازار اعداد آپدیت میکنم ، ازنظرم روند کلی تایم 4 ساعته و یکساعته نزولی هست ، در آخرای بازار هفته قبل ماهی قیمت یک نوکی به قلاب پیوت 4742 زد ولی نگرفتش و برگشت زد البته موج نزولی کوتاه مدتی هم ایجاد نکرده ، حالا احتمال داره با شروع بازار اگر یک گپ صعودی بزنه و پیوتهای من در شکل را بگیره و ریزش در جهت روند نزولی به مرورادامه بده و یا اینکه گپ نزولی شدیدی بزنه که در برگشتش به بالا میشه در موقعیت خوبی وارد روند نزولی اش شد و تا 4643 ریزش کنه که میتونیم یک برگشت نوسانی صعودی از اون قیمت ازش بگیریم ، لازمه اینم بگم که این تحلیل را از اون سقف نزولی هفتگی در نظر بگیرید و اگر در بروکرم بودم از اون سقف هفتگی که مشخص کردم این روند را نگه میداشتم و این اعداد در واقع افزایش حجم اون پوزیشن سقف نزولی هستن ، حالا هر بار که قیمت در روند نزولی اصلاحات صعودی اینشکلی میده مجدد حجم بالا میبرم تا کجااین ماجرا را پایان میدم ؟ در کف های هفتگی و شروع موجهای صعودی بلند مدتی ! لطفا ایرادات خودتون از این تحلیل بگید تا درستش کنم و در آخر ببینیم تحلیل و نقاط ورود چه کسانی درست بوده ! این قیمت 4500 هم اولین کف هفتگی هست بعدی 4388 و بعدی 4280 و بعدی 4154 و بعدی 4000 و آخری که خیلی عجیب و مرموزه 3670 هست ! البته فکر نکنم دیگه اونجا برسه احتمال میدم از همین اولین پیوت حمایتی هفتگیش برگشت بزنه ولی از این بازارر هیچی بعید نیست

5 لایک کرده

خلاصه و مفید :clap:

4 لایک کرده

داداش خیلی عالی که به اشتراک گزاشتی فقط دوتامطلب :

یکی اینکه اینجا فقط طلارو به اشتراک بزار

دوم اینکه دلیل تحلیلتم بگو(هرچند ساده و بدیهی)

ممنون

6 لایک کرده

اولاً چشم :slightly_smiling_face:

دوماً چون تحلیل سبک شخصی ابداعی خودم هست(هندسه مثلثات) توضیح هم بدم فایده نداره

5 لایک کرده

این سبکهای ابداعی را خیلی دوست دارم ، داداش مقدار استرس و زمانی که صرفش میکنی هم لطفایک توضیحی در موردش بده

5 لایک کرده

دمتگرم…سبکهای ابداعی باید جالب باشن چون همه چیزش متفاوته و طرف وقت گزاشته روش…لایک

5 لایک کرده

راستش سه سال زمان ۵۰۰۰ دلار هزینه داشت {ضرر}:upside_down_face: البته تو سال چهارم همش جبران شده از مرداد جمعا سود ده بوده

هر تحلیل حدودا یک ساعت زمان می‌بره اگه تو محاسبات اشتباه نکنم صد در صد درست رنگ کندل مشخص میشه ولی خب اشتباهات محاسباتی اجتناب ناپذیره و تو مدیریت سرمایه مشکل دارم🙂

6 لایک کرده

https://forum.iranbroker.net/uploads/default/original/2X/e/eb27792de64ba49cb1d2f0dc088fbda3cb4aec7c.jpeg

4 لایک کرده