روند و رنگ کندل که با این روش تعیین میکنی خیلی مهمه ، نقاط ورود هم با همین تکنیک به دست میاری ؟
چون تایم ۴ ساعت کار میکنم نقطه ورود در حمایت و مقاومت قوی و وقتی که خلاف تحلیل رفته و در ساعت دوم از تایم میگیرم
منم تایم 4 ساعته و یکساعته بلند مدتی هستم ، ورودم هم مثل شما در حمایت و مقاومتها و پیوتهای معتبر هست
عالیه همیشه پر سود باشید ![]()
به همچنین ، لطفا اگر وقت کردید به تحلیل من و نقاط ورودم هم یک نگاهی کنید و اگر اشکالی داره بگید
تحلیل دقیقی است نقاط خیلی خوب مشخص شدند فقط مشکل این سیاست بازی هست که در میارن یعنی خبر درست میکنند برای جهت دهی بازار مثلاً طبق تحلیل من کندل یک ماهه تتر/تومان باید سبز میشد رو ۱۴۸هزار خرید زدم دوبار نوسان گرفتم اما همش بازی در میارن اما آخر سر میره به همون سمت
ممنونم دوست گرامی ، اره این خبرسازی ها فقط ایجاد نوسان کاذب میکنه ولی در کل روند مسیر خودشو طی میکنه ، حقیقتش برای همین ماجرا سالهاس که دیگه خبرها و فارکس فکتوری چک نمیکنم ![]()
تحلیل های خوبی دوستان گذاشته اند ولی یک نکته مهم در روانشناسی هست که اگر ذهن شما یک تحلیل رو قبول کنه ، ذهن هزاران دلیل برای تایید اون میاره و شما روی اون تحلیل بایاس میشید . اگر خودتان قدرت تحلیل نداشته باشید بهتره هیچ تحلیلی رو نخونید . اگر فکر کنید که روند صعودی ، ذهن تمام شواهدی که فکر شما را تایید کند پیدا میکند و همینطور بالعکس . من تحلیل دوستان را میبینم تا روش تحلیل رو بدونم ولی به هیچ وجه روی اونها حساب نمیکنم . بیشترین آسیب ما حتی در زندگی قضاوت و انتظار از دیگران است . ( شما از یک غریبه که از کنار شما رد میشه انتظار ندارید به شما سلام بده ولی از یک آشنا انتظار دارید به شما سلام بده و اگر نده ناراحت میشید ….. یه مثال ساده ) . پس از بازار انتظار نداشته باشید . ولی در هر صورت ما با یک تحلیلی وارد پوزیشن میشویم و باید با قضاوت ترید کنیم و نکته اش اینه که هر لحظه انتظار داشته باشید که تحلیل شما فیل شود و بازار مسیرشو عوض کنه و برای این کار و در ترید طلا بهترین روش معامله با لات پایین و مدیریت سفت و سخت پوزیشن هست .
دوست عزیز اینجا کسی برای دیگران نسخه ترید نمیپیچه؟ ما اینجا هم اندیشی میکنیم. هر کس استراتژی و پلن شخصی خود را دارد. من کلی خط و خطوط رو چارت میکشم تا سادگی تحلیل را نشان دهم ولی پلن و ستاپ های اختصاصی دارم که نتیجه سالها تجربه هست . و فکر میکنم بقیه از من قوی ترند. ما دو تا تحلیل بدیم 20 تا روانشناسی باهم حرف زدیم . کامنت های بچه ها رو جمع کنی یک کتاب خوب ازش درمیاد.
ممنون از این که به فکر ما هستی؟
احسان جان تحلیل هات لازم نیست ببینیم از حرفات معلومه استادی
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. اولین پست بنده در این پلتفرم هست و لازمه اول عرایضی داشته باشم خدمتتون. بنده در بحث ترید و تحلیل تازه کار هستم و تحلیل هایی که قرار است بزارم صرفا برای تست و سنجش صحت پلنم هست، از این سو خوشحال میشم اگر نقص هایی در تحلیل های بنده دیدید یا نقدی داشتید نسبت بهش تعارف نکنید و حتما با من به اشتراک بگذارید.
بریم سراغ اصل مطلب: اگر قیمت با یک کندل نزولی پرقدرت ترند(خط سفید رنگ) رو بشکنه انتظار دارم قیمت تا محدوده 4600 الی 4650 نزول داشته باشه به این دلیل که یک اردر بلاک قدرتمند در محدوده قرمر رنگ داریم و در گذشته بازار هم قیمت چندین بار از این محدوده برگشت داشته و موضوع دیگه اینه اون محدوده کف کانال ما هم هست و بنظرم حد سود خوبیه 4600 الی 4650.
حالت دیگه این هست که با قیمت به بالا حرکت کنه که در این صورت انتظار بر این هست که تا محدوده ابی رنگ(4750 الی 4760) صعود داشته باشه.
تشکر از توجه شما.
ما در بازار مالی خبر NEWS نداریم کلمه انگلیسی رو نگاه کن یعنی جدید . در بازار مالی چیز جدید نداریم . اخباری که ما میشنویم پیش فروش شده اند. و ما اثر آنها را در چارت میبینیم . حتی دیتای لول 2 هم درست نمیتونه بدست ما برسه چون سفارشات اصلی در موسساتی مثل گولدمن ساکس و … بدست ماها نمیرسه صدتا نینجا تریدر نصب کنی یا حتی دیتا بخری . چاره ما همین چارت هست تحلیل کردی با حجمی وارد شو که بتونی نوسانات را تحمل کنی. به مرور زمان چارت بهتر از هر منبع دیگری با تریدر حرف خواهد زد.
محدوده ها خوب هستند فقط روند الان به بالا شکسته منظورت چیه به سمت پایین بشکنه ؟ ناحیه عرضه انتخاب کردی عالیه چون از مینور گرفتی ماژورها نقدینگی دارند بیشتر مواقع ورود در ماژورها باعث استاپ میشه فقط کمی پایین تر هست نیم ساعته بیشتر وقت ها تایم سایکل طلا هست برو تو 5 دقیقه ریفاینش کن . در مورد منطقه تقاضا قیمت تا اونجاها خواهد امد با احتمال بالا . فقط محدوده رو برو تو اون حوالی از یک مینور در لگ صعودی پیدا کن. در کل هوشمندانه تحلیل کردی. خواستی من مناطق رو تو تحلیل هام بالاتر نشان دادم.
اگر منظورت شکست خط روند مینوری هست ، شکست خط روند مینور وقتی معتبر هست که قیمت یک ناحیه تایم بالا و قوی را دیده باشد و رنج کندلی را بشکند. نمونه این نوع ترید در تحلیل های من بالاتر هست برو ببین. تو هم اگر نقدی داشتی بگو
دوستان به نظرتون طلا با لگ نزولی اوپن میشه یا نزولی؟
از نظر من قوی ترین سطوح عرضه و تقاضا که من با واکنش قیمت حتما وارد ترید خواهم شد
اگر سطح عرضه بخوام نزدیک قیمت بدم
سطحی برای من مهم هست که یک گره مینور توانسته باشد یک ماژور بسازد . بهترین رد پای پول هوشمند هست برای من.( جایی هست که سفارش بزرگ وارد شده به شکل اول نگاه کنید)
امیرجان از نظر من قیمت برای اتمام حرکت نزولی خود نیاز به نقدینگی دارد و با احتمال بالا اول به سطوح نقدینگی حمله خواهد کرد بعد نزول خواهد داد. اول بشدت طوری چارت میسازد که همه را وادار به ورود لانگ بکند بعد نزول را شروع کند . من انتظار دارم تو تله های اسمارت مانی نیافتم.
دقیقا مثل اون انیمیشن حرکت قطار در تونل یا چرخ وفلک ! میبینی قطار داره به طرف راست حرکت میکنه کافیه فکر کنی داره به سمت چپ حرکت میکنه یکمرتبه میبینی اره درسته داره به سمت چپ حرکت میکنه !!! کجا این فریب چارت و ذهن تمام میشه ؟ بنظرم اونجایی که به سود مستمر میرسی ! حالا شاید درست نگفتم ولی این ماجرا و توجیه و دلیل آوردنها را همه داشتن وشما هم واقعا درست میگید .
اختیار دارید آقای ابری ، نیازه واقعا افرادی همانند شما که واقعا ذهن روشن و بازی دارید کار ما آماتورها را بررسی کنند و اشکالاتمونو بگن
شکست نفسی نکن ، شما استادی. من پیرمرد هم دارم از شماها انرژی میگیرم یاد میگیرم.
یکی از روشهای ساده برای این مسئله اینه که چارت تتر گلد رو ببینی . در این دو روز که بازار فارکس تعطیله ، بازار کریپتو بازه و تتر گلد داره معامله میشه و بازار طلا حول و حوش اون باز میشه . هفته قبل خوب نشون داد ولی این هفته تتر گلد حرکتی نکرد و رنج زد و نمیشه روش حساب کرد .