فقط معاملات و تحلیل xauusd

تحلیل های شخصی عاشقان طلا

3 لایک کرده

بعیده که توی سال های پیشرو قیمت به این عدد برسه ، یه اصلاح تا ۳۵۰۰ حدودی عرض میکنم میتونه روند صعودی رو تا چند سال بعد ادامه دار کنه و قیمت و به بالای ۶۰۰۰ برسونه

2 لایک کرده

آنچه که در تحلیل های پایین گفته میشود، نظریات شخصی ناچیز بنده هست و پیشنهاد ترید یا سرمایه گذاری نیست.

• با توجه به نمودار روزانه لگ حرکتی صعودی که در شکل علامت گذاری شده سایکل حرکتی آن از نظر الگو تریدینگ های بانکی بسته شده است.( عدد 0.861 یک عدد فیبوناچی نیست و یک عدد تجربی هست)

3 لایک کرده

قیمت ( تا قسمت علامت گذاری شده ) در اصلاح اولین سایکل خود را هم بسته هست.( الگو تریدینگ algo trading مدل های بسیار پیشرفته ریاضی دارد که پرداختن به آنها در این تاپیک حوصله بر خواهد بود.) لذا تحلیل های ما فعلا بین قیمت 5417 تا 4096 ( لگ نزولی ) محدود خواهد بود.

قیمت در تلاش هست تا حرکت ریزشی خود را اصلاح و سایکلش را ببندد . سفارشات ( OF جریان سفارشات که میتوان در تایم های پایین بهینه تر کرد) سر راه قیمت در شکل دیده میشود:

لذا حرکت نزولی ولی مومنتوم صعودی هست . با توجه به شکل ها ، اصلاح یا مومنتوم قیمت از یک حرکت روندار وارد فاز رنج و کانسالیدیشن شده ( قدرت خود را از دست داده ) به نظر می آید با توجه به سطوح نشان داده شده در شکل زیر قیمت قبل ادامه به حرکت اصلاحی خود ( چنانچه ناحیه عرضه نشان داده شده بتواند قیمت را نگه دارد ) سطوح پایین تر را با احتمال زیاد تست بکند.

حال با شروع کار مارکت ، منتظر می مانیم تا مارکت مشت خود را باز کند و حرکت خود را لو دهد تا در تایم پایین به تحلیل حرکات تقریبا دقیق تری تلاش کنیم.

دوستان از نظر من بدلیل اینکه مارکت حاصل رفتار انسانهاست و رفتار انسانها معلول دلایل بسیار بسیار زیادی هست … لذا عدم قطعیت و احتمالات از خصوصیات ذاتی مارکت هست . ولی برای موفقیت در ترید هامون و کسب سود ما بایستی به اصولی پایبند باشیم تا به یک قطعیتی نه در بازار بلکه در پلن معاملاتی خود دست پیدا کنیم.

یادمون باشه هر چه قدر هم سعی کنیم بهتر مارکت را تحلیل کنیم باز مارکت با حرکت های خود نشان خواهد داد که دارد چیکار میکند.

از تعطیلات لذت ببرید.

5 لایک کرده

درود امیر جان این معامله ساعت 4 صبحه … لطف میکنی استراتژیتو توضیح بدی که دوستان هم استفاده کنند .

2 لایک کرده

3 لایک کرده

من موقع تحلیل مراحل زیر را در رعایت میکنم:1- منشا حرکت ( شروع حرکت) را مشخص میکنم

2- اولویت های من در تحلیل 1- روند 2- سطح هست.( یعنی اگر سطح تایید بدهد مثلا به سطح مهمی برسم ولی روند تایید ندهد وارد ترید نمیشوم ساده تر در یک سطح مهم خلاف روند وارد نمیشوم . خیلی ساده تر:

من در انتهای اصلاح در یک سطح مهم هم راستای روند وارد میشوم( یعنی مومنتوم هم جهت روند میشود)

تمام استراتژی ها در انتهای اصلاح وین ریت بالایی دارند( بخاطر همین اساتید میگویند روند دوست ماست)

3- پس در تحلیل اول خطوط داینامیک( روند) را میکشم بعد خطوط استاتیک( OB های نزدیک قیمت )

4- بیشتر الگوها و پترن ها در انتهای اصلاح بیشتر جواب میدهند.

هر استراتژی داریم تست کنیم در انتهای اصلاح موفق تر عمل میکنند.

3 لایک کرده

عجب دمت گرم خیلی کار خوبی میکنی

2 لایک کرده

کاملا این تحلیل زیبا را قبول دارم ، مثل همیشه عالی :clap:

2 لایک کرده

ممنون بخاطر به اشتراک گذاشتن مطالب مهم

1 لایک کرده

یک مشکلی که اکثرا دیدم تریدرهای کلاسیک باهاش مواجه هستن اینه وقتی وارد پوزیشن میشن که باید چندین تاییده بگیرن حالا جالبه وقتی تاییده ورود را گرفتن که من تاییده خروج را میگیرم و دارم با سود از معامله خارج میشم اونها وارد میشن و کمی که پوزیشن رشد کرد یکمرتبه برمیگرده و حد ضررشونو میزنه ! در واقع دیدم استراتژی های مرسوم بازار تایید ورود را در پیوت خروج سیستم من صادر میکنند !!! برای همینه که ، نگرشم نسبت به اکثر سیستم های مرسوم بازار منفی شده ، این موضوع را چندماهی که همراه یکی از دوستان متعصب و واقعا حرفه ای که اکثر این سیستم ها را تدریس میکرد لایو ترید داشتم تست کردم ! این سیستم ها واقعا مشکلات ساختاری دارن ، اگر خودم این موضوع را چک نمیکردم باورم نمیشد که اینهمه دانش ترید چرا باید همچین مشکلاتی از دید من داشته باشند !؟ اینها شاید در کل معاملاتشون سودده بشه ولی خیلی زجر میکشن در حالیکه اگر از راه درستش برن نه تنها زجر و استرسی نمی بینند بلکه خیلی هم باهاش کیف میکنند و اصلا فشاری تحمل نمیکنند چه برسه بخوان موها و چشمهاشونو از دست بدن ! حقیقتش نمیخواستم اینها را بگم و دخالت و ایرادی به روشها و سیستم های بازاری بگیرم ولی چون اوضاع اون دوستمون که پای چارت خوابش برده بودو صدها مورد مشابه دیگه که دیده بودم لازم دونستم یک انتقادی به این روشها کنم

4 لایک کرده

فدات داداش ولی من اصلا 4صبح معامله نمیکنم…خابم مهمتره تو اون ساعت

اگه ستاپ و پلن معاملاتیم تایید بده تمام معاملات من از 8:30 صبح هست تا 13:00(ازمعامله سرظهرم خوشم نمیاد از ناهار میندازم)

سامی جان بعدازتمام معاملاتم دلایل معاملرو نوشتم ..معاملاتم رودنبال کنی کامل متوجه میشی

چون توضیحات و نکاتشون رو همین جا به اشتراک میزارم

3 لایک کرده

احسان جان چون تو نقدینگی را میشناسی و معمولا با هانت نقدینگی وارد بازار میشی جایی که تو تارگت میخوری بقیه استاپشون زده میشه . راز ترید خوب همینه . مثل تمساح ساعتها صبر میکنی تا شکار وارد منطقه تو بشه و وقتی قیمت ستاپ تو را داد ترید میکنی . باید با حداکثر سود از این تریدها خارج بشیم . این ایمان به پلن معاملاتی هست . خیلی ها از این شاخه به اون شاخه می پرند و فکر میکنند مرغ همسایه غاز هست . در حالیکه هر استراتژی که طرف باهاش کار کنه باگ هاش رو بگیره با شخصیت ترید خودش تنظیم کنه سودده خواهد بود . من تریدری میشناسم با مووینگ اوریج سودده هست.

مدیریت ترید و خروج بهینه

4 لایک کرده

دقیقا همینه که میگید ! بعضی وقتها شده یکهفته وارد معامله نمیشم ولی اگر هم شدم تا چند هفته نگه میدارم ، شما چون ذهن فعال و بازی دارید خیلی خوب متوجه منظورم میشید ، واقعا قصدم تخریب نیست ، شاید کمکی به کسی باشه که داره زجر میکشه و باعث بشه یک تغییری در تفکراتش بده و از جنبه های دیگه غیر این موارد بازاری به محیط ترید نگاه کنه چون راهای رسیدن به سود فقط از چند راه محدود نمیگذره

3 لایک کرده

این تخریب نیست، بچه ها میان بی منت تجربه و علمشون را در اختیار بقیه میگذارند. ترید یک بیزینس هست. نباید با گیم کامپیوتری اشتباه گرفت.

قراره همدیگر را نقد کنیم تا رشد کنیم . قرار نیست همه چی را تایید کنیم.

4 لایک کرده

دید بسته در ترید مثل اون کشتی شکسته ای هست که وارد جزیره ای میشه ک فکر میکنه غیر مسکونی هست با هزار بدبختی چندماهی دوام میاره در صورتیکه اگر دیدش وسعت میداد و کمی بیشتر جستجو میکرد میفهمید پشت اون کوه یک دهکده یا شهر مسکونیه ، بعضی وقتها لازمه داده های روتین بذاریم کنار و چشمها را شست

3 لایک کرده

سلام عزیز حتما فقط کمی زمان میبره پست هارو ببینید متوجه میشید

ممنونم از توجهتون :clinking_glasses:

2 لایک کرده

اگر موافق باشید نوبتی لایو ترید کنیم. نمیدونم از چه اپی میشه استفاده کرد. من حاضرم یک روز لایو ترید( سوینگ ترید و فست اسکلپ ) بکنم. با حساب ریل

3 لایک کرده

الان این تاپیک بالاترین بازدید، لایک و کامنت را داره.

4 لایک کرده

// طلا//تحلیلی که در شروع هفته برای طلا دارم/ یکساعته//// تحلیل شماره یک/////

2 لایک کرده