فقط معاملات و تحلیل xauusd

عجبببب پس زنها مخفیانه ترید میکنن من فکر میکردم کسی نیست یا همه لیکویید میشن :thinking:

2 لایک کرده

دوستان بیایید یک سازوکاری برای این صفحه باارزش طرح ریزی کنیم ، میبینم اکثر دوستان میان معاملاتی که انجام دادن و یا در حال فعالیته میذارن ولی از موقعیتها و آینده چارت چیزی نمیگن ! درستش اینه که آینده حرکات اینجا بنویسیم و نه معاملاتی که داریم حالا نمیدونم درست تونستم مطلب بگم یا نه ، در واقع اول باید بگیم روند کلی چیه منظورم روند 1 دقیقه و 5 دقیقه و یکساعته نیست روند هفتگی هست و بعدش نقاط پیوت معتبر معرفی کنیم ، اینکه بیاییم بگیم الان من این پوزیشن گرفتم و در سود هستم و 10 دلار 50 دلار 100 دلار به دست آوردم به درد کسی جز خودش نمیخوره ، الان کاری که دارم اینجا انجام میدم تحلیل آینده چارت بعلاوه معرفی نقاط پیوت آینده معتبره که البته احتمال اشتباه هم هست چه بهتر بقیه دوستان هم به همین شکل کار کنند تا بتونیم با کنار هم قرار دادن تحلیل ها و پیوتهای آینده بشه همفکری کنیم

3 لایک کرده

لیکویید شدن مال قدیما بود ، از زمانی که فارکس همه گیر شد فکر کنم سال 97 یا 98 بود اونها لیکوییدی حسابهاشونو انجام دادن :joy: ، الان اکثرا سابقه بالای 8 سال دارن ، دیگه معاملات بعد از اینهمه مدت براشون سودده شده ، خیل ها را میشناسم که کار اصلیشون همینه و سودهای خوبی به دست میارن ، خیلی کم میبینم که ضررده باشن

3 لایک کرده

BUY:4701.41
BUY:4697.35

استاپ ها و تی پی ها در تصویر واضح نشون داده شده .

دو معامله یا اگر ریسک پذیریت کمتره یه دونه بزن از این دوتا رو.
40 پیپ اول رو گرفتی فیری کن بعد بزار بره رو 80 100 150 ببند دیگه

گرفتن این سیگنال اختیاری هست لطفا با مدیریت سرمایه درست و استاپ تی پی درست وارد معامله بشید زود وارد بشید تقصیر خودتونه دیر وارد بشید تقصیر خودتون پس دقیق و هوشیار وارد بشید
این تحلیل رو فقط یه چیز خراب میکنه اونم اخبار جنگه

حجم معقول بسته به بالانسی که دارید بزنید :clinking_glasses:

7 لایک کرده

حرفت درسته اشتراک گذاشتن سود اصلا هدف این تاپیک نیس…فقط دلایل معامله و تحلیلشون و همینطور که گفتی شناسایی روند

اینجوری بیشتر بدرد همه میخوره…من خودم نوسان گیرم مناطق یا جاهایی که انتظار واکنش دارم و خودم توشون معامله میکنم به اشتراک میزارم

3 لایک کرده

عالی ، اینجوری میشه یک تاپیک تحقیقی ایجاد کرد همان که فکر کنم هدف شما هم هست

2 لایک کرده

اره

خیلی بهتره دیدگاه و تحلیل بقیه رو هم ببینیم …اینجوری متوجه تحلیل و نگرش بقیه هم میشیم و میتونیم اشتباهای خودمونو پیدا و اصلاح کنیم

3 لایک کرده

احسان جان من معاملاتم را قبل ورود تحلیل میگذارم. بالاتر هم نظر تحلیلیم را دادم که قیمت تا کجا شاید بره و تا کجا شاید برگرده.

ولی خوب میتونیم حرفه ای تر کنیم. چون همه هر لحظه تو این تاپیک نیستند ، برنامه ریزی کنیم مثلا ساعت فلان هر کس تحلیلش را از اون سشن معاملاتی بگه . ولی باز لازمه بگیم که گاها چارت در ادامه مشت خودش را وا میکنه و ستاپ نشان میده.

البته این هم راه داره ، هر کس میتونه بگه مثلا این چند سناریو ممکنه . اگر این شرایط باشه فلان سناریو و اگر فلان شرایط باشه فلان سناریو . میتونیم برنامه بریزیم مثلا نیم ساعت قبل هر سشن تحلیل اون سشن را بگذاریم .

در مورد گذاشتن سودها چند مزیت داره : 1- انگیزش ایجاد میکنه 2- تحلیل با ترید فرق میکنه وقتی سود نشان داده بشه میفهمیم طرف تحلیلی که کرده خودش تونسته ترید کنه 1- اگر نتونسته چرا نتونسته 2- کی خروج کرده آیا خروجش درست بوده 3- سود کافی تونسته از تحلیل بگیره

به نظر من خروج به موقع از معامله خیلی مهمتر از ورود هست .

طرف بارها تحلیل درست میده ولی با کمترین سود خارج میشه. اگر مشکلات مدیریت درست پوزیشن را یاد بگیرم به سوددهی مستمر میرسیم. خیلی کم استراتژی هست در مورد خروج بگه یا ستاپ بده .

دو سه مورد کلیشه هست همه هم اونها را میگن. خیلی ها هستند تحلیلگر قهاری هستند ولی سودده نیستندو

ما میخواهیم پول دربیاریم. لازمه که ضعفهامون در هر موردی که باعث عدم سود مستمر ما میشه کشف بشه.

فرق تحلیلگر با تریدر در سودده بودن هست . مهم این هست که از تحلیل بتونی پول دربیاری.

وگرنه چند سایت بگردی دو نفر ناشی مثل من پیدا میشه سیگنال تحلیل بگذاره.

طرف میاد تحلیل میده چند پیپ، آخه مرد مومن اگر ما سرمایه میلیاردی داشتیم که ترید چند لاتی بگیریم که اینجا نبودیم . تو دمو همه حرفه ای هستند با حسابهای 10k .
باید تحلیلی بدیم که بقیه هم با حداقل های سایز بتونند درآمد متناسب بگیرند حداقل حرکت یه 50 پیپ باشه ، یا نه اگر خود طرف با 10 پیپ سود کلان گرفته اول بیا نشون بده ما هم یاد بگیریم . هر چند که بیشتر بچه ها سرمایه تریدهای چند لاتی ندارد.

طرف اگر واقعا اسنایپر و نقطه زن هست لطف کند سودش رو نشون بده به ما هم یاد بده بتونیم مثل اون باشیم.

به نظر من بچه ها نیاز دارند با سرمایه کم یک حرکت بزرگ بگیرند تا حسابشون رشد کند.

لطفا نقد کنید.

واقعا بین باشید ، بیشتر این پراپ ها عاقبت ندارند. بر عکس دمو هیچ کدوم ما حساب چند k نداریم.

بیایید واقع بین باشیم با چه بروکرهایی چه جوری تو این شرایط هم معلومه سرمایه بچه ها چقدر هست. پس تحلیل هایی بدیم که بچه ها بتونند پول واقعی در بیارند و گرنه اگر سود نشان داده نشه طرف خودش تونسته به تحلیلش عمل کنه چه برسه بقیه با سیگنال اون بتونند ترید کنند .

تو دمو همه میتونند چند لات بزنند چند هزار دلار سود باشه . دوستان بیایید پول واقعی رو چه جوری میشه با این سرمایه ها در آورد صحبت کنیم.

من هر تاپیک یا پیجی میرم همه جوری حرف میزنند که من افسرده میشم فکر کنم همه حساب میلیون دلاری دارند غیر من.

واقعیت ها را به اشتراک بگذاریم. تحلیل خالی بدرد هیچ کس نمیخوره

3 لایک کرده

تحلیل ر ا باید قبل از ورود به معامله نشون بدیم . بعد نشون بدیم با چه تاییدیه هایی و کجا وارد بشیم . در مرحله آخر طرف ترید خودش را کاملا نشان بده تا بتونیم چالش هایی که خود طرف یا بقیه چرا نتونستند با اون تحلیل پول بسازند پیدا کنیم و حتی خود تحلیل را بررسی کنیم که درست هست یا نه؟

دو تا خط و چند تا شکل تو چارت کافی نیست تو شبکه ها پر هست.

تحلیلی که منجر به ترید شده و با دلیل چرا سود ده یا ضرر ده شده؟؟؟ بهتر هست وگرنه این تاپیک ها هیچ فایده نداره.

من تمام تریدهایم را با دلایل تحلیل و قبل ورود و نقطه ورود به معامله را میگذارم . بعدا هم نتیجه تحلیل و تریدم را نشان میدهم.

من هم مثل شما نیاز دارم دوتا نقد خوب ، نکته خوب و تجربه خوب یاد بگیرم وگرنه شوآپ کردن اینجا بدرد نمیخوره و ما هم پکیج فروش یا سیگنال فروش نیستیم.

من با خدایم عهد کردم اگر موفق شوم تجربه ها و اطلاعاتم را بی منت در اختیار بقیه بگذارم.

5 لایک کرده

ممنونم آقای ابری ، بعله اکثرا دیدم شما تحلیل های کلی خودتون و معاملاتتون در تاپیک میذارید ، و حرفهای شما هم کاملا درسته ، اگر اینترنت وصل بشه و تحلیل های قبلی ام درباره موجهای طلا را که در یک کانال تلگرام خصوصی که چند نفری از دوستان بودن ، بتونم عکسش براتون بذارم ، میبینید پوزیشن موج قبل از این موج نزولی بزرگ که از سقفش گرفتیم نزدیک 12000 پیپ شد ، برگشتش هم همین حدود تا این سقفی که ریزش عظما را شروع کرد ! و همانطور که گفتید نه با حجمهای نجومی ، با حجم کم که به مرور در هر پیوتی حجم اضافه میشد به حجم قبلی و در کف هفتگی هم خروج با یک سود خوب ! لازمه اینکار داشتن تحلیل و سقف و کف های معتبر بلند مدتی هست که پیوت میدن ،به این شکل اگر کاربشه به مرور سود خیلی خیلی خوبی میشه کرد ولی با این روش که یک دقیقه 10 پیپ و 30 پیپ بگیرم و برم هر چند دقیقه در استرس و روح و روانم داغون کنم جالب نیست ! پوزیشن که در موقعیتهای پیوت میگیرم دیگه اگر دیدم در جهت روند داره ریزش میکنه دیگه بیخیالش میشم تا فرداش که میام ببینم میشه حجم اضافه کرد یا نه ، اینکه بخوام هر روز 3 تا 4 تا پوزیشن اسکلپی سریع با خحم بالا بگیرم واقعا از ظرفیت روحی روانی من خارجه و فکر هم نکنم دوستان ، سود خوبی در طول زمان طولانی بتونند به دست بیارن حالا شاید هم اشتباه میکنم در هر صورت یک مدتی به همین شکل اینجا کار کنیم دوستان سودهای بلند مدتی با خیال آسوده را ببینند بنظرم از این روش اسکلپ اعصاب نابود کن زندگی بهم ریز ! بنظرم جدا بشن

3 لایک کرده

بقول دوستان واقعا دنیای ترید خیلی جالبه و چقدر روانشناسی افراد متفاوته…

من نه میتونم اسکلپ کنم رو 10الی30 پیپ بیام بیرونو روزی سه چهارتا معامله کنم

نه میتونم مثل شما صبور باشم و پوزیشنو شبانه روز باز نگه دارم

همینکه نوسان و حرکات 100پیپی هم بگیرم که RR1:2 بگیرم کافیمه

در کل ترجیحم بر اینه که پرونده هرروز باید همون روز بسته بشه و دنبالش به روز بعد نرسه…

4 لایک کرده

میدونی آقا امیر روش سویینگ شما که بالای 100 پیپ تا 300 پیپ میگیرید از اسکلپ کارهای 10 تا 50 پیپی خیلی بهتر واصولی تره ولی حقیقتش معاملات چندتا از دوستان حرفه ای که سویینگ کار بودن را از نزدیک دیدم چون دیدشون فقط همون روز بوده و کلا دیدی درباره هفته و ماه ندارن به چارت خیلی کوتاه مدت نگاه میکنند ، از 10 تا پوزیشنی که میگرفتن 6 تاش درست بود و 4 تاش ضرر بعضی روزها هم برعکس ! بعدش دیدم اینها درسته در نهایت یکماهه سود میکنند ولی این روش واقعا اعصاب خراب کن بود روحیه خیلی عالی میخواد برای همین هر ماه معاملات تعطیل میکردن بلیط کشتی تفریحی المنصور دبی و تفریح تا دوباره برگردن سراغ کارو ترید پر از استرسشون تازه مدیتیشن هم میکردن :joy: خلاصه سرتونو درد نیارم بنظرم این روش حتی سویینگ کوتاه مدتی ارزش اینهمه استرس نداره ! حالا میگن که نه بعد از اینهمه مدت کار استرسی نداریم ولی راستشو نمیگفتن اکثرا موهاشونم ریخته بود :joy:

3 لایک کرده

اینحرفتو خیلی قبول دارم اغلب موهاشون میریزه از استرس…

3 لایک کرده

دمت گرم کخ تو این شرایط هوامونو داری❤️

3 لایک کرده

ممنون بابت چارتتون. لطفا این اندیکاتور بغلم توضیح بدین با اسمش. جالب اومد برام

2 لایک کرده

خیلی عالی ادامه بدین لطفا

2 لایک کرده

من خودم علاقه دارم توی صحبتا شرکت کنم ولی وقتی میبینم اطلاعاتم به مراتب خیلی کمتره از افرادی که اینجا فعالیت میکنن ترجیح میدم نظاره گر باشم

5 لایک کرده

داداش این حرفو نزن ! لطفا بیا صحبت کن هر جایی هم دیدی که بنظرت اشتباه میکنیم لطفا بگو تا درستش کنیم ، خود من ، دوستان درباره استراتژی های مختلف جدید که صحبت میکنند اصلا نمیفهمم چی دارن میگن خخخ ! یکی دوتا روش مختلف که بررسی کرردم حقیقتش حوصله ام سر رفت بیخیال بقیه اش شدم چون دیدم اصلا کاربردی نیستن ! حالا دوستان اینجا تونستن از این روشهای خسته کننده استرسی سود بگیرن واقعا دلیل بر هوش و ذکاوتشون هست نه اون استراتژی های کذایی ! لطفا بیا و روش خودت را با ما درمیان بذار هر چقدر ساده تر بهتر

3 لایک کرده

نه داداش اینجوری فکرنکن …همه قرار اینجا ی چیزی یاد بگیریم(باهر سابقه ایی) تا اشتباهاتمونو بفهمیم و تکرار نکنیم…اینکه ی نفر دیدگاه تحلیلش و دلایلشو بگه (هرچند ساده و بدیهی) میتونه ی تلنگری باشه برا بقیه تا از سیکل اشتباه دران و دیگه اشتباه نکنن….

3 لایک کرده

احسان به نظر من کسی تو ترید تحلیل بلند مدت تر نداشته باشه ، تو ترید کوتاه مدت هم یه جایی قاف میده. حرفت کاملا درسته من سعی میکنم تحلیل را از هفتگی شروع کنم تا جاییکه تو یک دقیقه ترید با تحلیل تایم روزانه میزنم. اتفاقا خوبه سلایق متفاوت کنار هم باشیم. تو ترید هم منم منم کردن جواب نمیده . همه اعضا محترم هستند و نظرشون مهم و جای نقدو بررسی دارد.

به امید روزهای بهتر

پرسود و خوشبخت باشید.

ترید یک لذت هست نمیگذاریم بجای لذت دلهره یا استرس ایجاد کنه ماشالله بچه ها همه استادند.

ارادتمند همه ابری

6 لایک کرده