فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

درادامه هم

یه حرکت غیر حرفه ای دیگه ، مگه خیلی سخته انجام دادنش ؟ :

52 هزار تا کسب سود فقط در دیروز . بفرمایید . اصلا هندل کردنش کله میخواد بدی دست چارت با آجر بزنه روش له کنه ، انقدر فشار میاره :

دوستان گلم نشان دادن سود مگه کار حرفه ایه ؟ اگه اره ، درو کنم ؟ که نتها نیست بلکه غیر حرفه ایه .

گاهی که میگم پشااام ، دلیلش ایناس و امیدوارم حرفه ای تر نگاه کنیم .:grin: :heart: :saluting_face:

در ادامه هم مجدد به همون زون پایینی که یکشنبه تحلیلش رو گذاشتم پولبک زد و پرواز کرد!

الکی نیم‌ساعت وقت نذاشته‌بودم برای این تحلیل :grin::smiling_face_with_sunglasses:

بسیار زیبا نگاه کردین جناب مقصودی عزیز

امین جان ریجکت تایید شده اما حجمه نه و چون حجم نیومده ، بنظر نمیاد از تسویه معامله گرا این ریجکت صورت گرفته باشه ؟

اره ولی مجبور بودم ورود کنم چون ستاپم مجبورم کرده بود …ورود اولم ب باکس زرد اسکلپی بود و ورود دومم با ch1m

حرکتای بازار برا منی که همش معاملاتم توی فاز برگشت هست جالب نیس..خوشم نمیاد

حقیقتش هنوز مشکل دارم در معامله توی فاز تثبیت(ادامه حرکت)…ستاپشو یاد دارم ولی اعتماد بنفسشو هنوز ندارم متاسفانه

براهمین تو این روزها خیلی اذیت میشم

همش ذهن و چشمم دنبال برگشت هست

برای اینکه بهتر مدیریت کنی من البته که کوچیکتما و دید شما واقعا بسیار از بنده توسعه یافته تر هست .

آیا بنظرت در اینجور موارد قدرت رو در لانگ ببینیم نزدیک به واکنش مارکت هستیم ؟ مثال بر اساس ری اکشن بالا بیایم جایی که قدرت درش هست برنامه بچینیم و مثلا در حرکت امروز قدرت در لانگ هست درسته ، و طبق اصول در بالا هم باید دیواره ای باشه اما چیزی که خیالت رو راحت میکنه این نمیتونه باشه که اون زونی که میبینی باید بهش اصابت داشته باشه از اون زون بیای برای معاملاتت استفاده کنی و از ری اکش نقاطی که قدرت درش هست استفاده کنی ذهنت آرومتر نمیشه ؟

اخه ستاپم فقط توی باکس زرد بهم اجازه ورود میده

تنهاجاییکه هم جهت روند هست و میتونم در جهت buy ورود کنم باکس زرد پایین هست…

ولی شکل حرکت چارت چنگی ب دل نمیزنه…یا شاید من اینجوری فک میکنم؟؟؟؟؟

حرکت بازار برام جالب نبود معاملرو بستم

این معامله با RR1:5 بسته شد ولی اینامهم نیس مهم رعایت100%پلن معاملاتی هست

دلایل ورود:

1-کندل روزانه سیگنال نزولی میده پس در پریمیوم ها تایید sell داریم2-بعداز ch5m تایید sellداد در باکس زرد3-دلیل خروجم حرکت ضعیف بازار+برخورد به ناحیه sell side liqueity بود4-توجیه معامله قابل قبول بود

امیدوارم با توضیحاتم تونسته باشم کمکی کرده باشم

ممنون امین جان بسیار عالی بود .

دقیقا درسته ستاپ شما ، فقط مسئله ری اکشن مارکت بود در عرض سوال بنده

به نحوی که چون قیمت فرار کرده بالا برای اینکه بریزه ممکن نیست هی فیک بزنه در ریزش مگر اینکه یدونه کندلی بیاد که اصلا اجازه برگشت نده ، دقیقا مثل همونی که در لانگ پایین میبینیم ، بنظرت اینطوری بهتر نمیتونیم پیچیدگی پولبک ها رو راحت تشخیص بدیم ؟

ولا متوجه حرفت نشدم تو چارت توضیح بده داداش

ی سوال

برامن حرکتای چارت نامعقول شده…بنظرم خیلی ناگهانی براساس فاندامنتال لحظه ایی حرکت غیرمنتظره میکنه

درست میگم یا من دارم اشتباه برداشت میکنم؟

ممنون میشم عزیزان نظرشونو بگن

سلام دادا

بنظر من که همه چی اوکیه.

پس شاید برامنی که همش دنبال معامله تو برگشت هستم چارت بهم ریختس…

سید خودت امروز معامله زدی تاالان؟؟؟

بلی، این مدل چارت برا من بهشته. تایم فریم 1 دقیقه دارم معامله میکنم

سوال بنده در این هست ( ببخشید اگه خط و خطوط ها کمی بی ریخته ) ( میخوام برای سناریوی سلر ها نگاه کنم جوریکه اصلا بریزه امروز ادامه نده مثلا )

آیا برخورد های سطح هایی که نقدینگی پره و همه به دام افتاده و استاپ ها قرار داره ری اکشن سریع میده خوبه یا جایی قیمت اوت میکنه ولی بر میگرده حس فیک رو میده و استاپ میکنه و دوباره به مسیرش ادامه میده خوبه ؟ کدام یک از لحاظ ذهنی براتون راحته ، اینکه در واکنش سریع پولبک های خروج سلر های به دام افتاده ؟ یا فیک هایی که ذهنو اذیت میکنه ؟

به به سید یعنی ته ته تهشی ایول بهت این کامل میرسونه که هیچ قطعیتی نیست مگر ایکه پول بده فقط :rofl: ( محض خنده بودا ) بی ادبی نباشه خدمتتون ، من کوچیکتم در هر لحظه :heart: :saluting_face:

بعدی هم داد