برای اینکه بهتر مدیریت کنی من البته که کوچیکتما و دید شما واقعا بسیار از بنده توسعه یافته تر هست .
آیا بنظرت در اینجور موارد قدرت رو در لانگ ببینیم نزدیک به واکنش مارکت هستیم ؟ مثال بر اساس ری اکشن بالا بیایم جایی که قدرت درش هست برنامه بچینیم و مثلا در حرکت امروز قدرت در لانگ هست درسته ، و طبق اصول در بالا هم باید دیواره ای باشه اما چیزی که خیالت رو راحت میکنه این نمیتونه باشه که اون زونی که میبینی باید بهش اصابت داشته باشه از اون زون بیای برای معاملاتت استفاده کنی و از ری اکش نقاطی که قدرت درش هست استفاده کنی ذهنت آرومتر نمیشه ؟
این معامله با RR1:5 بسته شد ولی اینامهم نیس مهم رعایت100%پلن معاملاتی هست
دلایل ورود:
1-کندل روزانه سیگنال نزولی میده پس در پریمیوم ها تایید sell داریم2-بعداز ch5m تایید sellداد در باکس زرد3-دلیل خروجم حرکت ضعیف بازار+برخورد به ناحیه sell side liqueity بود4-توجیه معامله قابل قبول بود
دقیقا درسته ستاپ شما ، فقط مسئله ری اکشن مارکت بود در عرض سوال بنده
به نحوی که چون قیمت فرار کرده بالا برای اینکه بریزه ممکن نیست هی فیک بزنه در ریزش مگر اینکه یدونه کندلی بیاد که اصلا اجازه برگشت نده ، دقیقا مثل همونی که در لانگ پایین میبینیم ، بنظرت اینطوری بهتر نمیتونیم پیچیدگی پولبک ها رو راحت تشخیص بدیم ؟
سوال بنده در این هست ( ببخشید اگه خط و خطوط ها کمی بی ریخته ) ( میخوام برای سناریوی سلر ها نگاه کنم جوریکه اصلا بریزه امروز ادامه نده مثلا )
آیا برخورد های سطح هایی که نقدینگی پره و همه به دام افتاده و استاپ ها قرار داره ری اکشن سریع میده خوبه یا جایی قیمت اوت میکنه ولی بر میگرده حس فیک رو میده و استاپ میکنه و دوباره به مسیرش ادامه میده خوبه ؟ کدام یک از لحاظ ذهنی براتون راحته ، اینکه در واکنش سریع پولبک های خروج سلر های به دام افتاده ؟ یا فیک هایی که ذهنو اذیت میکنه ؟
به به سید یعنی ته ته تهشی ایول بهت این کامل میرسونه که هیچ قطعیتی نیست مگر ایکه پول بده فقط ( محض خنده بودا ) بی ادبی نباشه خدمتتون ، من کوچیکتم در هر لحظه