فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

همه ی این تحلیل های امروز میخواستم به دلیل اینکه تداخلی با دوستان نیاد تو یه بخش موضوع شخصی ارائه بدم برای عموم اما متاسفانه ساپورت دوباره پرتم کرد به اینور .!

پس امیدوارم متوجه تفاوت های دیدگاهیمون باشین استراتژی که من پایبندشم کاملا میکانیکی و نیمه اوتومات هست . و از انجایی که برای من مبدا و مقصد ها مهمه ( دیواره ها ) هیچوقت با این تاییدیه قدیمی وارد نمی شم چون رفتار طلا کلا از لحاظ برنامه نویسی فرق کرده و هر روز در حال توسعه هست ، شاید همه کندل میبینن باشکل و خوشکلی چارت تصمیم میگیرن ولی من همه ی اینا رو رشته ای از داده های مرتبط به هم میبینم .

من ازتون خواهش می‌کنم دمو ترید نکنید🤦🏻‍♂️

حساب ریل هست اما برای برگشتن اون موضوعات و مباحثی که در ستاپم بود نیاز داشتم که مرور بشه برام

معامله با اضافه کردن یک هدف سود جدید در ۴۴۸۴ در انتها با سه position و با سود کامل در ساعت ۲۱:۲۰بسته شد. برای جلوگیری از طولانی شدن پست اصلی صورت معامله‌ها رو تو این پست آوردم. صورت مالی (statement) زیرمعامله‌های این معامله تو نرم‌افزار معامله تو یه صفحه جا نشد و تو دو تا تصویر گذاشتم‌شون اینجا.

مجموع سود زیرمعامله‌های این معامله ۱۹۱۱۵ پیپ. با توجه به افزودن دو position جدید در بین راه، چند بار افزایش حجم پس از برداشت سودهای میانی در برگشت‌ها و سپس برداشت مجدد سودهای میانی این حجم‌های جدید، و تعیین و رسیدن با سود کامل به یک هدف جدید علاوه بر هدفهای قبلی،‌ میزان سود نهایی نزدیک به پنج برابر سود مورد انتظار اولیه بود.

امیرجان سلام ممنونم داداش بابت یک آموزش دیگه.یه سوال برام پیش اومد:

این کندل شکست(مخصوصا در تایم 5 که فرمودی ریت بالاتری داره)یک ویژگی مشترک با دسیژن (یا دسیژنال)که قبل تر آموزشش رو گذاشته بودی داره.

اونم اینکه هردوی اینها در تایم های پایین تر یک گره ی قیمتی هستند در یک روندی که به شکست منجر میشه.

مفهوم این گره ها و واکنش به اونا با توجه به مینور بودنشون در تایم پایین بمن میگه یه چیزی هست اما نمیدونم چیه!!!

راجع بهش (گره های قیمتی)تحقیق و مطالعه ای داشتی؟

البته راجع به دسیژن قبلا یه چیزی گفته بودی :

فدات هادی جان

دقیق حرفت درسته

من خودم روی اردرفلوها یا همین گره های معاملاتی ورود میکنم ولی تحقیقی که بخام در مورد گره معاملاتی داشته باشم و بتونم کامل توضیح بدم ن داداش

فقط ازشون استفاده میکنم توی معاملاتم چون واکنشهای خوبی میده

دقیقا داداش تحلیل و برداشت خودم همینه که الان لطف کردی و گزاشتی:اخرین ایستگاه طرف مخالف اون لگ یا روند

اگه عزیزان اطلاعات بهتری دارن یا مطالعه وتحقیقی داشتن راجبشون ممنون میشم ب اشتراک بزارن

خیلی گلی امیر داداش.مهندس متواضع.

بنظرم از آقای محمدی خواهش کنم بحث اوردر فلوها رو ادامه بدن.

جناب محمدی در عمومی ازتون خواهش میکنم بحث های آموزش،خاصه اوردر فلوها رو تا عمیق ترین سطح ممکن موشکافی بفرمایید.

استدعا دارم آقا.

@anon22464648

شما، و هرکس دیگه تو این تاپیک، اطلاعات و نظرتون از هر کجا که بیاد ، هر چی که باشه و در هر حدی باشه، عزیزید و محترم- دست کم برای من. در مورد دانش و مهارت خودم هم تو یکی از پست‌های قبلی‌م هم گفته بودم که «هیچ‌م و از هیچ هم کم».

معامله، مخصوصا امروز که به خاطر بیرون اومدن یه شاخص مهم، بازار بازی می‌داد آدم رو، فشار فکری و احساسی زیادی داره. تو این جور موقع‌ها شوخی، با رعایت ادب و احترام وفروتنی، شاید بتونه یه خورده لبخند روی لب آدما بیاره و فشار و استرس رو کم کنه که از قدیم گفتن «خنده بر هر درد بی‌درمان دواست». خوبه آدم بدونه اینجا محیط امنی‌ه با آدمای با ظرفیت و با شخصیت که همون جور که می‌شه در کنارشون یکی از پر استرس‌ترین و حساس‌ترین کارای دنیا رو انجام داد،‌ می‌شه به وقت‌ش گفت و خندید،‌،و به وقت‌ش رفیق سختی و ناخوشی بود.

کاملا موافقم و اصلا از مزاحی که کردید دلخور نشدم بلکه احساس دوستی بیشتر کردم و خوشحال شدم

ما همه اینجا دور هم جمع شدیم تا با تبادل اطلاعات به هم کمک کنیم و شوخی و مزاح بهترین کاری است که میشه این جو رو خودمونی و دوستانه کرد و بنده سپاس گذارم و هر چقدر هر یک از دوستان مایل باشد می تواند با بنده شوخی کنه مطمعن باشید پذیرا هستم :heart:

بنده پرایس رو دوست ندارم و هیچ مدل تحلیل و تریدی بجز ایچی کار نمی کنم

البته کم و بیش از مطالبش اطلاع دارم ولی برام جالبه که این ایچی که در ذهن همه اندیکاتور با تاخیر است چگونه می تواند از چند کندل جلو تر خبر یک حرکت و اندازه اونو بده

چون در فضای مجازی توسط اساتیغ که هیچ گونه آگاهی ندارن مطالبی بیهوده بیان شده که باعث شده تریدر ها نخوان خودشون به فکر برن و در مورد یک سری اطلاعات و صحبت ها حتی بررسی و تحقیق کنن برای همون مشکل ترید دارن و مدام دنبال اصطلاح و الفاظی هستند که مدام بیان میشه

اصل اونه که کجا بخریم یا بفروشیم و چرا وچطور اعتبار سنجی کنیم

که خودم هنوز دارم روی این مقوله کار می کنم

4431.61 فعلا فکر کنم هدف سل باشه

زون تارگت هایی که امروز اجرا شد

4514 در 4488 استاپ اوت ، 4491 در 4488 استاپ اوت

بقیه تارگت زد .

در ادامه بعد از اوت

نقطه های 4450 و 4455 و 4463 دوباره 4479 تارگت زد

پرسود و باشید عزیزانم

خرومزاده ها چرا اینطوریش کرده ان

سلام آقا مهدی عزیز
من 9 سال با MT4 تحت ویندوز کار کردم اما با CTrader هیچ آشنایی ندارم ، الان در تصاویر این پستهایی که ارسال کردین دیدم شما با سی تریدر کار میکنین ، نمیخوام زیاد وقتتون را بگیرم فقط اگه ممکنه خیلی خلاصه بفرمایید که فقط ظاهر مدرن تری داره یا اینکه واقعا کار کردن باهاش راحت تر از متاتریدره؟

فقط ظاهر مدرن تری داره یا اینکه واقعا کار کردن باهاش راحت تر از متاتریدره؟

سلام. به نظر من برای معامله کردن امکاناتش شاید یه کم بهتر باشه.

• درود خدمت هم میهنان بزرگوار و همیشه استوارم هر روز باقدرت ادامه میدیم

• روزتون بخیر و شادی :heart: :tulip:

• میگن قیمت از وقتی 4450 رو کاشتیم برنگشته ! :grin:

• ( 8110 پوینت ! ورود 4450 ، تارگت اولیه 4530 تارگت ثانویه 4535 رو هم زد )

• خواستم یکم فراتر برم و بیشتر نشون بدم که تحلیل فاند از نظر من یعنی چه ستاپی !. نه اینکه با دوتا خبر از اشخاص خبری ، معامله زدن . یا تصویره بعد حرکت مارکتی ارائه دادن .بنظرم فاند یعنی برداشت معامله گر در لحظه حال از آینده قیمت بر اساس استراتژی می باشد ( بقیه غیر حرفه ای تلقی میشه ) . حال کسایی که تحلیل فاند میزارن اما 7 ساعت باید پشت میزه دارادان بشینن چارتو نگا کنن و از خدا بخوان که برگرده ، شاید به این شکل بهتر بتونن آینده رو بگیرن )

حیف صب تو اون اصلاحه خواب بودم مگر نه نمیذاشتم از دستم در بره .:grin: :grin: :saluting_face:

روز خوبی داشته باشید و مث همیشه با انرژی شروع کنید :heart: :ok_hand: :tulip:

عالیه و خوش موقع

کارتون درسته جناب دیدبان

ممنونم مانا جان خیلی خرسندم از لطف نظرت :heart: :tulip: