همه ی این تحلیل های امروز میخواستم به دلیل اینکه تداخلی با دوستان نیاد تو یه بخش موضوع شخصی ارائه بدم برای عموم اما متاسفانه ساپورت دوباره پرتم کرد به اینور .!
پس امیدوارم متوجه تفاوت های دیدگاهیمون باشین استراتژی که من پایبندشم کاملا میکانیکی و نیمه اوتومات هست . و از انجایی که برای من مبدا و مقصد ها مهمه ( دیواره ها ) هیچوقت با این تاییدیه قدیمی وارد نمی شم چون رفتار طلا کلا از لحاظ برنامه نویسی فرق کرده و هر روز در حال توسعه هست ، شاید همه کندل میبینن باشکل و خوشکلی چارت تصمیم میگیرن ولی من همه ی اینا رو رشته ای از داده های مرتبط به هم میبینم .
معامله با اضافه کردن یک هدف سود جدید در ۴۴۸۴ در انتها با سه position و با سود کامل در ساعت ۲۱:۲۰بسته شد. برای جلوگیری از طولانی شدن پست اصلی صورت معاملهها رو تو این پست آوردم. صورت مالی (statement) زیرمعاملههای این معامله تو نرمافزار معامله تو یه صفحه جا نشد و تو دو تا تصویر گذاشتمشون اینجا.
مجموع سود زیرمعاملههای این معامله ۱۹۱۱۵ پیپ. با توجه به افزودن دو position جدید در بین راه، چند بار افزایش حجم پس از برداشت سودهای میانی در برگشتها و سپس برداشت مجدد سودهای میانی این حجمهای جدید، و تعیین و رسیدن با سود کامل به یک هدف جدید علاوه بر هدفهای قبلی، میزان سود نهایی نزدیک به پنج برابر سود مورد انتظار اولیه بود.
شما، و هرکس دیگه تو این تاپیک، اطلاعات و نظرتون از هر کجا که بیاد ، هر چی که باشه و در هر حدی باشه، عزیزید و محترم- دست کم برای من. در مورد دانش و مهارت خودم هم تو یکی از پستهای قبلیم هم گفته بودم که «هیچم و از هیچ هم کم».
معامله، مخصوصا امروز که به خاطر بیرون اومدن یه شاخص مهم، بازار بازی میداد آدم رو، فشار فکری و احساسی زیادی داره. تو این جور موقعها شوخی، با رعایت ادب و احترام وفروتنی، شاید بتونه یه خورده لبخند روی لب آدما بیاره و فشار و استرس رو کم کنه که از قدیم گفتن «خنده بر هر درد بیدرمان دواست». خوبه آدم بدونه اینجا محیط امنیه با آدمای با ظرفیت و با شخصیت که همون جور که میشه در کنارشون یکی از پر استرسترین و حساسترین کارای دنیا رو انجام داد، میشه به وقتش گفت و خندید،،و به وقتش رفیق سختی و ناخوشی بود.
کاملا موافقم و اصلا از مزاحی که کردید دلخور نشدم بلکه احساس دوستی بیشتر کردم و خوشحال شدم
ما همه اینجا دور هم جمع شدیم تا با تبادل اطلاعات به هم کمک کنیم و شوخی و مزاح بهترین کاری است که میشه این جو رو خودمونی و دوستانه کرد و بنده سپاس گذارم و هر چقدر هر یک از دوستان مایل باشد می تواند با بنده شوخی کنه مطمعن باشید پذیرا هستم
بنده پرایس رو دوست ندارم و هیچ مدل تحلیل و تریدی بجز ایچی کار نمی کنم
البته کم و بیش از مطالبش اطلاع دارم ولی برام جالبه که این ایچی که در ذهن همه اندیکاتور با تاخیر است چگونه می تواند از چند کندل جلو تر خبر یک حرکت و اندازه اونو بده
چون در فضای مجازی توسط اساتیغ که هیچ گونه آگاهی ندارن مطالبی بیهوده بیان شده که باعث شده تریدر ها نخوان خودشون به فکر برن و در مورد یک سری اطلاعات و صحبت ها حتی بررسی و تحقیق کنن برای همون مشکل ترید دارن و مدام دنبال اصطلاح و الفاظی هستند که مدام بیان میشه
اصل اونه که کجا بخریم یا بفروشیم و چرا وچطور اعتبار سنجی کنیم
سلام آقا مهدی عزیز
من 9 سال با MT4 تحت ویندوز کار کردم اما با CTrader هیچ آشنایی ندارم ، الان در تصاویر این پستهایی که ارسال کردین دیدم شما با سی تریدر کار میکنین ، نمیخوام زیاد وقتتون را بگیرم فقط اگه ممکنه خیلی خلاصه بفرمایید که فقط ظاهر مدرن تری داره یا اینکه واقعا کار کردن باهاش راحت تر از متاتریدره؟
( 8110 پوینت ! ورود 4450 ، تارگت اولیه 4530 تارگت ثانویه 4535 رو هم زد )
خواستم یکم فراتر برم و بیشتر نشون بدم که تحلیل فاند از نظر من یعنی چه ستاپی !. نه اینکه با دوتا خبر از اشخاص خبری ، معامله زدن . یا تصویره بعد حرکت مارکتی ارائه دادن .بنظرم فاند یعنی برداشت معامله گر در لحظه حال از آینده قیمت بر اساس استراتژی می باشد ( بقیه غیر حرفه ای تلقی میشه ) . حال کسایی که تحلیل فاند میزارن اما 7 ساعت باید پشت میزه دارادان بشینن چارتو نگا کنن و از خدا بخوان که برگرده ، شاید به این شکل بهتر بتونن آینده رو بگیرن )
حیف صب تو اون اصلاحه خواب بودم مگر نه نمیذاشتم از دستم در بره .
روز خوبی داشته باشید و مث همیشه با انرژی شروع کنید