فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

شاید دوست داشته باشید ببینید. اونایی که اینترنت پرو خریدن انگار پول‌شون رو پس نمی‌دن

شما استادی آقا. باید پول بده :grinning_face_with_smiling_eyes:

در ادامه عرضم

آیا دیدن قیمت به این شکل خوبه :

یا به این شکل ها :

همچنین

همچنین

بهتر ذهن در آرامش هست برای ایجاد ستاپ ؟

اینا مثالنا قطعی نیستن طبق منطق چارت حالا نوشتم نه باینری .

ایران بروکر باهام لج کرده

بهم پیام داده در رابطه با موضوع تاپیک حرف بزن…حرف زشتم نزن

من که چیزی نگفتم!!!

:slightly_smiling_face:

حرکتای چارت خیلی خوبه ایران بروکر-من راضیم :zany_face:

حقیقت پشت پرده نمودارها؛ آنچه در آموزش‌ها نمی‌گویند یا کمتر گفته شده

دوستان، عرض ادب و احترام دارم؛

بسیاری از ما در این مسیر، در یک دور باطل گرفتار شده‌ایم؛ ساعت‌ها جست‌وجو برای یافتن آن «ناحیه طلایی»، آن «منطقه حساس» یا آن «اندیکاتور جادویی» که قرار است معجزه کند. گاهی از خود می‌پرسیم: «آیا هنوز چیزی هست که من نمی‌دانم؟ نکند یک قطعه پازل را گم کرده‌ام؟»

اما واقعیت، بسیار روشن‌تر و در عین حال، ساده‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنیم.

باید با این حقیقت روبرو شویم که بازار، نه خط می‌فهمد، نه ناحیه و نه اندیکاتور. بازار، مفهومی فراتر از این ترسیمات است. چارت، تنها نمایش یک حرکتِ موج‌دار و مستمر است که تا زمانی که بازار بسته نشود، متوقف نمی‌شود. هر آنچه ما به عنوان تریدر تحت عنوان «تحلیل و بررسی» انجام می‌دهیم، در واقع تلاش برای وضع کردن «قراردادهای ذهنی» بر روی این حرکات است تا بتوانیم آن‌ها را قابل اندازه‌گیری کنیم (ابزارها فقط مدل‌های ذهنی ما هستند).

در این بازار، ما به دنبال حقیقت مطلق نیستیم؛ ما فقط به دنبال «احتمالات» هستیم. تفاوت بنیادین یک تریدر موفق با یک تریدر ناکام، در پیچیدگی استراتژی‌ها نیست، بلکه در مدیریت یک «یک درصد برتری» است. ما فقط نیاز داریم که احتمالات را به نفع خودمان، حتی اگر تنها یک درصد، از ۵۰ درصد به ۵۱ درصد برسانیم.

من خودم تخصص اصلی‌ام در بازار جفت‌ارزها (یورودلار) است و طلا را به صورت حرفه‌ای ترید نمی‌کنم؛ اما اخیراً روی یک ستاپ بسیار ساده و مبتنی بر همین منطقِ «احتمالات و حرکت موجی»، تمرکز کرده‌ام که روی چارت طلا نیز تست شده و پاسخ‌های جالبی داده است.

هدف من صرفاً اشتراک‌گذاری نگاهی متفاوت و ساده با شماست؛ شاید این نگاه، همان «یک درصد» مفقوده در تریدهای شما باشد.

با آرزوی سودآوری و آرامش در معاملات برای همگی.

دوستان تاپ ترید لینک داده برای فضای خصوصی ! نمیدونه من تعداد فیشینگی که روم شده اندازه سنش هست ؟

یسری از افراد اینجا گزارش منم داده بودن. از ایران بروکر بهم پیام دادن گزارش دادن حرفای بد و نامربوط میزنی، تکرار بشه تنبیه میشی :grin:

مگه الان در فضای تخصصی نیستیم ؟ چه اشکالی داره بقیه ایرانی ها ببیند ازگفتگوی ما هم لذت ببرند هم نکته برداری کنند مگه من میخوام همه ی دانسته هام رو به قبرم ببرم ؟ هرچی دارم هر روز اینجا باهاتون به اشتراک میزام اگر جایی که خطا دارم قابل یاد گیری و اموزش هست برام و نقاطی هست که برای من کور هست و دوستان در اون نقاط زحمت کشیدند عمر گذاشتند و من از انها یاد میگیرم خب چه کم کسری وجود دارد الان ؟

ادامه معاملات امروز.

علت اینکه معاملات نزولی باز کردم، سقف و کف پایین تر در تایم 1 دقیقه و شکست ابر ایچیموکو در تایم 5 دقیقه

دوستان گلم دلیل اینکه ورود قطعی نمیزارم اینه : در تصویر سمت چپ فلش زدم :

قیمت در H4 فکر می کنم میخواد بره درون کانال بالاتر فقط منتظر ری اکشن به درود کانال هستم ، و این برخورد به سقف H4 بود که اصلاح داد بنظر خودم شبیه تسویه معامله گرا اصلاح داد تصمیم نگرفتم برای ورود چون احتمال دادم در آینده این برخورد ریورسال دوباره و دوباره و دوباره ، شکل بگیره دست نگه داشتم در دیواره هایی که قدرت درش هست ورود کنم .

سلام. اولین معامله امروز من. یه خورده نگران ۴۵۲۵ و شاید هم ۴۵۱۳‌م.

پی‌نوشت: معامله در ساعت ۱۷:۴۵ با اضافه‌کردن دو position در میان راه، چند بار اضافه کردن حجم در برگشت‌ها و برداشت‌های سودهای میانی، و اضافه کردن هدف سود سوم ۴۴۹۳، با رسیدن به تمام هدف‌ها و سود کامل بسته شد. سود معامله (مجموع سود زیرمعامله‌ها) ۲۰۵۵۸ پیپ که تقریبا ۴/۶ برابر بیشتر از سود مورد انتظار اولیه بود.

برای جلوگیری از طولانی شدن پست، فهرست معامله‌ها در پست بعدی (پاسخ همین پست) آورده شده‌اند.

طلا امروز گیج میزنه

4522.50 زون شده احتمال شکست از بالا بیشتر میشه .

نقطه استاپ 4509 اوت :

تا نقطه 4509 ، 2 ستاپ وجود داره .

بهترین ها در 4516 و 4510 خوابیده اند .

تارگت با ساپورتی که صورت میگیره بالاست در محدوده 4560 اما خودم احساس می کنم باید دیواره ساپورت پایین تست بشه پس هر ستاپ 140 پیپ استاپ داره و ( استاپ یعنی استاپ ) سناریو همینه تارگت رو با RR=1.6 تنظیم کنیم با قیمت هم جنگ نکنیم ..

به نظرم امروز یه شدو بزنه باکس قرمز نقدینگی رو تصفیه کنه

خیلی موافقم

(۱۵ کاراکتر)

نقطه من . بزنم تارگتو ؟ یا همین فری بمونه 4560 رو ببینم ؟:saluting_face:

پر سود باشید .

فری بودن معامله دلیلش این نیستا منتظر 4560 هستم دلیلش اینه اگه میخواد بره ، بره ، اگه نمیخواد بره برگرده فری رو بزنه یه نقطه بهتر بده پس سود اینجا از این منظر برام مهم نیس و منتظرم .