اوردربلاک 1 ساعته معتبر و درجه 1 که هم با کندل اسپایک ایجاد شده و هم برنگشته به محدوده ( درصد اعتبار محدوده رو دقت کنید با وجود اینکه به صورت اسپایک هم برگشته به محدوده بازم قشنگ واکنش نشون داده
مشخص کردن محدوده در فراز به دلیل نداشتن تایم ثانیه ای - البته با 1 دقیقه هم میشه ورود زد ولی کلی از روند و از دست میدید و اطمینان بیشتر سود کمتر - من چون ریسکی ورود میزنم با تایم 10 تا 30 ثانیه نهایت ورود میزنم - تایم 1 ساعت ورود در تایم پایین ریوارد معمولا 3 - تایم 15 و 5 تایید ثانیه ریوارد نهایت 2 ( الباقی ریسک و بستگی به روند داره )
دوستای خوبم، همراهان همیشه در لحظات سبز و قرمز بازار،
امروز نه از سرِ دلتنگی، که از روی صمیمیت و احترام، سطرهایی مینویسم برای گفتنِ «تا مدتی خداحافظ».
مدتهاست در کنار هم لحظات پرفرازونشیبی را تجربه کردیم؛ از تحلیلهای شبانه تا لحظات حساس معاملات، از اشتباهات تلخ تا پیروزیهای شیرین. اما رسیدهام به نقطهای که تصمیم گرفتم با فاصله گرفتن از پستگذاری و فعالیت مستمر در این فضا، تمام انرژی و تمرکزم را صرف چیزی کنم که این روزها بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز دارم: تحلیل عمیق، مطالعه ساختارهای نوین بازار، و تقویت بنیان آموزشی خودم و شاید در سکوت.
متأسفانه زمان گذاشتن در تولید محتوا و تعاملات روزمره، به مرور زمان از کیفیت آموزش و تحلیل من کاسته است. به این نتیجه رسیدهام که بهتر است بهجای کمگفتنِ پشتسرهم، سکوت کنم و رشد کنم، تا اگر روزی بازگشتم، چیزی تازه و ارزشمند برای گفتن داشته باشم.
از همه شما عزیزان که لطف داشتید، خواندید، نقد کردید، حمایت و همراهی کردید، صمیمانه عذرخواهی میکنم اگر گاهی کوتاهی کردم یا کمگذاشتم.
این پایان راه نیست؛ فقط تغییر مسیر است برای رسیدن به مسیریهای بهتر.
تا شاید بازگشتی دوباره…
برای همگی شما روزهایی پر از سود، معاملاتی موفق و آرامش در بازار سرمایه آرزومندم.
آقا حمید بزرگوار ممنون از ارائه مطالب زیبا و آموزنده که برای ما مفید و برای شما وقت گیر بود . ان شاء الله هر چه زودتر حضور شما را در این تاپیک داشته باشیم . هر کجا که هستید موفق و سلامت باشید .
اصلاح در جهت روند ایجاد شده بود این دو سقف و بنظرم باید تا کف قبلی یه واکنشی بده و تا اون بالا بسته به هر سطح یکی یکی تسویه میکنم .
ممکنه اصلا نره و از همین سطح بکنه برگرده باز در اینصورت من با همون استاپ4460 اوت می کنم و نگه نمیدارم ، دلیلشم اینه همه 4450 تا 4479 مصرف شده کلا میخوام سطح بالاتر رو ببینم
الان دوتا سناریو هست یکی چون بریک شد و فیک بود به دلیل اینکه تو میکرو رنج افتاده از کف پایین دوباره اصلاح کنه و باز بکشه بالاتر که 4495 رو ببینه . یکی اینه مستقیم بزنه . اینکه چون برای حرکت بزرگه ریورسال ممکن بود من تارگت وسط ها رو زدم به دلیل اینکه در اندازه میکرو کانال برگشت حتمی بود .
به ترتیب رنگی کندلها دقت کنی (مثال نزولی=دوکندل قرمز بعد کندل سبز بعد کندل الگوی شکست) و بادی کندل ک نشون میده قدرت فروشنده هارو و برای RR1:2 خیلی عالی هست
چندتا تایید داره:
1-درتایم 5دقیقه وین ریت بهتری داره
2-کندل الگوی شکست در سقف یا کف اتفاق میوفته و تایید ی گام دیگرو میده در فازتثبیت(ادامه حرکت)
-البته حالت پیشرفته ترم داره در اول LTR(تو لایو بازار دیدم برات اسکرین میگیرم)
3-CHOCH5m حتما باید توسط کندل الگوی شکست بشکنه
توی کندلهای یکساعته هم خوب جواب میده فقط برای sell باید صبرکنی برسه به منطقه پریمیوم یکساعته یا برای buy صبرکنی برسه ب دیسکانت کندل یکساعته بعد با تایید ورود کنی
امیر جان خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون و این تکنیک خیلی زیباست و این هم همون ستاپی هست که برای شناسایی استفاده میکنم ولی نه برای سل در هر 100 تا تارگت 10 الی 20 تا سل دارم
و چون فیلییرم روانن ، چیزی که برام کاملا اثبات شده در چارت طلا 90 درصد اوت ها فیک هستن و من همیشه تمرکزم روی هر لحظه به ستاپ های لانگ هست و وین ریت بالایی با دلایل کامل میتونم برای چارتم بسازم و تمام احتمالات موجود رو براساس داده استفاده کنم .
طلا کلا همیشه تا بریزه تمامه سودی که در ریزش باید بده رو قبلش میده اگه کسی بتونه تو بکتست ببینه اونم بدونه اذیت .
در 4488 استاپ اوت شدم ولی تا اوت بشم میتونید تعداد تارگت ها رو بشمارید . ببینید چند بار اونو از مبدا گرفتم در حالی که بیشتر دوستان دنبال تاییده هستند که نصف ستاپ تو تاییده میره !!.
حس میکنم طی این چند وقتی که اینترنت ها مختل و قطع بود ،دوباره جوانه زدم اما جوانه ایی قوی تر طی یک هفته با حساب دمو خواستم دوباره یادآوری بشه سیستم معاملاتیم در متاتریدر ،تحلیل و ترید داشتم با حجم های بسیار پایین و گاهی اوقات ریسک و ضرر و گاهی اوقات سود و روند صعود در پلن
خلاصه کلام رشد دوباره ایی داشتم و دوست دارم دمو رو ادامه بدم که کاملا دوباره به سیستمم مسلط بشم و بریم حساب ریل و برگشت دوباره و امیدوارم سوددهی مستمر مجدد .