معاملهٔ بعدی من. ممکن است یکی دوتا از زیر معاملهها را زودتر ببندم، یا دیرتر- برحسب شرایط.
پینوشت: از چهار معامله سه معامله با سود کامل بسته شد و چهارمی سر-به-سر (break-even) شد. مجموع سود زیرمعاملههای معامله ۲۵۷۸ پیپ.
4455 نقطه ورود دوباره میتونه باشه بر اساس پولبکی که داده
بله داشتیم ولی بک تست گیری فقط گمراهت می کنه
البته این نظر بنده با توجه به گذشته خودمه
برای اینکه مطلب درست بیان کنم پیشنهاد می کنم همین نماد طلا رو در سه تا چهار بروکر در تایم چهار و یک ساعته در گذشته فقط از لحاظ اوپن و کلوز کندل بررسی کن متوجه میشی که چرا نمیشه و در دو هفته آینده هم در همین دو تایم در لایو هر روز عکس بگیر و بعد از دو هفته دوباره مشاهده کن به ایراد کار می رسی
فقط فورواد تست باید درست باشه
یه سوال داشتم من روی اوردر بلاک ترید میزنم گاهی نمیدونم از لبه وارد بشم یا از درون کادر اوردر چون بعضی وقتا از لبه تاییدیه میده تی پی نمیده بعد میره داخل اوردر استاپو زده بعد تی پی میده .میشه راهنمایی کنید چطور مطمئن بشم کدوم رو وارد بشم؟ ممنون
اوردربلاک ها هم اعتبار دارن دوست عزیز - اردربلاکی که ایجاد میشه و بعد اون کندل اسپایک تک یا چند تا بعدش ایجاد میشه و همون لحظه بر نمیگرده تو اوردربلاک بهترین نوع هستش و اعتبار بالایی داری و مصرف نشده هستش - محدوده رو مشخص میکنید - در تایم پایین چاک داد ورود میزنی با حد ضرر بالاترین سویینگ
4465 اول دوم 4490
مقدار اعلام شدهٔ شاخص PMI در ساعت ۱۷:۳۰ یعنی ۵۴ از مقدار قبلی (۵۲.۴) و مقدار پیشبینی کارشناسان (۵۳) بیشتر بود که نشانهٔ رونق صنعته و احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در جلسههای بعدی امسال را افزایش می ده. کاهش نرخ بهره یعنی کاهش ارزش دلار که فشار خیزشی مییاره روی طلا.
نمودار شاخص دلار الگوی کلاسیک power of three را نشون میده. همونطور که انتظار میرفت از حدود سه ساعت قبل از اعلام این شاخص مهم بازار به حالت range درآمد برای انباشت سرمایهٔ خرده معامله گرها. بعد مرحلهٔ بازی دادن manipulation با افزایش شاخص، و در نتیجه ریزش طلا شروع شد- اسپایک شدید ریزشی که در طلا دیدیم. حالا هم در مرحلهٔ توزیع distribution هستیم، ریزش شاخص دلار - با احتمالا مقاومتهایی بین راه-که فشار خیزشی روی طلا مییاره.
آقا بازار سازی رو دیدی تازه بلد نیستم ساز بزنم فقط ابوعطا می خونم ![]()
4460 داره قدرت صعود نشون میده اگه عمل کنه باید کل تارگت ها رو تا 4495 مصرف کنه .
اگر نکنه اوت .
چطور تشخیص بدیم : باید 4464 با قدرت بشکنه تاییدیه بده استاپ ها مصرف شه تارگت های اول تسویه در پولبک دوباره ورود شه
ورودی 4460 باید در نقطه 4465 یا 4466 تسویه کنه تا در پولبک اسیب نبینه .
والا معامله خودمو فرستادم حالا استاپ هم شد دیگه چه سود چه ضرر شفاف دارم میزارم دیگاهم اشتباه بود امروز و ضرر هم قبول کردم ایشالا فردا با قدرت بر میگردیم
سیگنال نیست فقط معاملات شخصی خودمه میذارم بفهمین ضرر همیشه هست برای همه
معاملهٔ بعدی من. بسته به شرایط ممکن است قبل از هدف معامله رو ببندم.
پینوشت: معامله با اضافه کردن یک هدف سود جدید در ۴۴۸۴ در انتها با سه position و با سود کامل بسته شد. برای جلوگیری از طولانی شدن پست صورت معاملهها در پست بعدی (پاسخ به همین پست)آورده میشوند.
مجموع سود زیرمعاملههای این معامله ۱۹۱۱۵ پیپ. با توجه به افزودن دو position جدید در بین راه، چند بار افزایش حجم پس از برداشت سودهای میانی در برگشتها و سپس برداشت سود میانی این حجمهای جدید، و تعیین و رسیدن با سود کامل به یک هدف جدید علاوه بر هدفهای قبلی، میزان سود نهایی نزدیک به پنج برابر سود مورد انتظار اولیه بود.
خب دوباره اومدیم
هفته جدید
هفته قبل گفتم که طلا قراره بدجور بریزه
از 575 یک ترید بزنم بسمت 350 اما خب استاپ شد
و عملا نمیشد وارد سل شد با اون مومنتوم و اینکه اخر هفته بود
امروزم کلا دیدگاهم سل بود 513 سل زدم بسمت 483
بنظرم طلا میتونه از حوالی 520 باز بریزه بسمت 390
اما ممکنه بازار کمی رنج بشه و اذیت کنه بین 400 تا 500