همچنان سل یه ۲۰۰/۳۰۰ پیپ بگیرم اکانت پراپ توی خبر اسپردش وحشتناک میشه امیدوارم تیپی بخوره قبل خبر
Tp خورد
260پیپ
سلام من معامله زدم یه صفر اشتباه زدم کلا توی هم معامله هم حد ضرر هم حد سود چطوری لغو کنم
پوزیشن فعال شده؟
باش کار نکردم توی متا تریدر فقط ترید میکنم
توی هیوا گلد و فرازگلد اینا حساب باز نمیکنم
متوجه نشدم ؟
بجای 70530
7530زدم
لمس کنی فکر کنم می ری تو جزییات معامله اونجا لغو کن
4451 به نظرم بیاد
امروز هم به لطف خداوند عالی بود ، انشاالله که همگی با اون اسپایک عالی سود کرده باشن.
نگران نباشید ، اعدادی که زدین اونقدر بزرگن که پوزیشن فعال نشده ، به احتمال خیلی زیاد باید قسمت سفارشات باز , و سپس آیتم موجود در آنجا را انتخاب و لغو کنید ، به هر حال چون پوزیشن فعال نشده ضرر نمیکنید نگران نباشید و با خونسردی از پشتیبانیش بپرسین.
این خبر برای ساعت چند بود چون از قبل روی چارت مشخص بود
نزدیک خبر هستیم بنده معامله نمی کنم چون نظرم یه حرکت صعودی ولی تایید ندارم
4451 رو دید حالا چه کنیم یه تی پی دارم برای 4366.32 یه دونه دارم 4502 کدومه؟
در محدوده 4488 استاپ اوت شدم .
طبق استراتژی و پیش بینی که داشتم این باید استاپ میزدم تا محدوده دیگه برسه .
4450 دوباره اوردر کاشته شد این محدوده یک ساپورت عالی میتونه باشه بنظر میاد و اگر این سطح هم از دست بدیم امروز استاپم دیگه میریم فردا .
سوالم بیشتر از دوستان قدیمی تره، من تا حالا انقدر طلا و حتی سایر بازار هارو انقدر متلاطم ندیده بودم که مثلا از پنجشنبه ظهر تا جمع قیمت نزدیک دویست دلار خیلی شارپ بره بالا و امروزم که تا الان نزدیک صدو و پنجاه دلار ریخته. تقریبا از جنگ به اینور بازار از این حرکات هیجانی زیاد میزنه.
برای اطلاعات خودم و اصلاح بک تست گیری میپرسم در گذشته بازار موارد اینچنینی داشتیم؟ مثلا سر کرونا یا جنگ روسیه اوکراین؟