ساعت ۱۷:۳۰ اعلام مقدار مهم PMIه (در ایران: شامخ). احتمال داره از یکی دو ساعت دیگه بازی بازار (manipulation) شروع بشه. قبل از اون شاید بازار دست به عصا حرکت کنه.
زمان خبر تا الان به نظرم یک حرکت صعودی به اندازه یک و دو دهم درصد داشته باشیم
خیلی دقیقه! نکنه این بازار ساز، بازار ساز (market maker) که میگن شمائید؟ دلتون مییاد این همه ما خُرده معاملهگرا رو بازی میدید؟ گناه داریم به خدا!
پینوشت: همان طور که از شکلکها (emojis) پیداست این پست شوخی است. اظهارنظری - نقیا یا اثباتا- در مورد پیشبینی نقل شده نمیکند.
ظاهرا امروز بازار داره واکنش نشون میده به نتیجهٔ جلسهٔ کاخ سفیدو درخواست تغییر تفاهمنامه توسط ترامپ- با بیشتر شدن احتمال افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در جلسههای بعدی که به معنی قویتر شدن دلاره ( خیزش شاخص دلار) و فشار ریزشی روی طلا . درگیریهای شنبه و یکشنبه هم اوضاع رو بهتر نکرده. باید دید PMI چقدر اثر میذاره روی این وضعیت با نزدیکتر شدن به ساعت ۱۷:۳۰- البته احتمال بازی بازار maniputlation هم هست.
اینم سودش و بده ریوارد 4 - ( ریسک فری شد ) دیگه معاملات امروز من تموم میشه - برخورد با محدوده مقاومتی 15 دقییقه که با خطوط مشکی مشخص شده بود و تایید تایم 10 ثانیه
سقف شکسته H4 بعنوان کف ساپورت باید عمل می کرد از لحاظ واکنش مارکتی و اولین دلایل ایجاد ستاپ بود تا اینجا و منتظر ادامه واکنش مارکت هستم برای ناحیه های احتمالی
روز کاری پر افت و خیزی بوده و با بیرون اومدن یه شاخص مهم تا چند ساعت دیگه شاید تازه اولش باشه. داشتم با انتخاب تصادفی (shuffle) آهنگ گوش میکردم که این اومد. یه عاشقانهٔ لطیف و آروم از یه صدای آسمانی (diva ). آرامشبخش بود. گفتم شاید بد نباشه سهیم شدن لذتش با دیگران.
بنده در سناروی اول 4501 رو در نظر داشتم و رد شدنش به منزله اوت شد اما در H4 چون دیدم به کف مقاومتی رسیده احتمال دادم سناریو کمی متفاوت تر از نقطه ای که زون کردیم بهش باشه . و بخاطر همین فست اسکلپ ها گرفته شد .