فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این قیمت‌ها رو دیدید؟ مال بعد وصل شدن اینترنته.

508.22تایید بده میشه سل زد

ساعت ۱۷:۳۰ اعلام مقدار مهم PMI‌ه (در ایران: شامخ). احتمال داره از یکی دو ساعت دیگه بازی‌ بازار (manipulation) شروع بشه. قبل از اون شاید بازار دست به عصا حرکت کنه.

زمان خبر تا الان به نظرم یک حرکت صعودی به اندازه یک و دو دهم درصد داشته باشیم

زمان خبر تا الان به نظرم یک حرکت صعودی به اندازه یک و دو دهم درصد داشته باشیم

خیلی دقیق‌ه! نکنه این بازار ساز،‌ بازار ساز (market maker) که می‌گن شمائید؟ :smiley: دل‌تون می‌یاد این همه ما خُرده معامله‌گرا رو بازی می‌دید؟ گناه داریم به خدا! :smiley:

پی‌نوشت: همان طور که از شکلک‌ها (emojis) پیداست این پست شوخی است. اظهارنظری - نقیا یا اثباتا- در مورد پیش‌بینی نقل شده نمی‌کند.

داش همین چند تاپیک قبلی ننوشتی مگه چطوری شروع کنم.الان سیگنال میزاری مشتی؟
:joy:

خب فعلا ساپورت جالبه و من اینجا شروع کردم ، تارگتو نزدم ادامه دادم

میتونستم تارگت بعدیو بزنم نزدم ذهنم سراب شد .

همچنین

اما اینجا تارگت سلر ها مصرف شد به دلیل اینکه اگه در صورت استاپ یا ادامه بازی فری ، فری باشیم و در ادامه روند بتونیم بمانیم برای ساعت های آینده

تارگت فعلی برای 4514 ست شده

تارگت های ثانویه بالاتر ست شده

ریسک فری شد برای ریوارد 8 - یا برمیگرده یا سود و میده

ظاهرا امروز بازار داره واکنش نشون می‌ده به نتیجهٔ جلسهٔ کاخ سفیدو درخواست‌ تغییر تفاهم‌نامه توسط ترامپ- با بیشتر شدن احتمال افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در جلسه‌های بعدی که به معنی قوی‌تر شدن دلاره ( خیزش شاخص دلار) و فشار ریزشی روی طلا . درگیری‌های شنبه و یکشنبه هم اوضاع رو بهتر نکرده. باید دید PMI چقدر اثر می‌ذاره روی این وضعیت با نزدیکتر شدن به ساعت ۱۷:۳۰- البته احتمال بازی بازار maniputlation هم هست.

https://www.tradingview.com/news/DJN_DN20260601001707:0/

یه ریوارد 3 تو دل قبلی اگه برگشت دلم نسوزه :wink:

آپدیت ( دلیل گرفتن خلاف ) برخورد با اندیکاتور اختصاصی اعداد فیبوناچی

آپدیت

اینم سودش و بده ریوارد 4 - ( ریسک فری شد ) دیگه معاملات امروز من تموم میشه - برخورد با محدوده مقاومتی 15 دقییقه که با خطوط مشکی مشخص شده بود و تایید تایم 10 ثانیه

:rofl: بازار ساز کسی است که در بازار ساز میزند

بنده نوازندگی بلد نیستم :wink:

ولی این عدد ها رو از روی ایچی در میارم و همواره عرض کردم هنوز به ایچی تسلط ندارم بیشتر ادا در میارم :blush:

ماشالله بهتون آقای دولتعلی زاده. آدم لذت میبره از تحلیل ها و معاملات.

نوش جونتون :rose:

پایان معاملات امروز

محمد جان شما خودت استادی - کوچیک شمام :heart:

استادی برازنده خودتونه.

واقعا لذت بردم از تحلیل ها :clap:

تارگت ها زده شد ، همه اینا فقط در تایم فریم m30 در H4 اجرا شد اما ستاپ در m1 گرفته میشه .

یه ذره از محدوده زون من متفاوت ری اکش داد .

سقف شکسته H4 بعنوان کف ساپورت باید عمل می کرد از لحاظ واکنش مارکتی و اولین دلایل ایجاد ستاپ بود تا اینجا و منتظر ادامه واکنش مارکت هستم برای ناحیه های احتمالی

سلام.آقا من به این میگم چپ و راست کردن نماد.دسخوش.

روز کاری پر افت و خیزی بوده و با بیرون اومدن یه شاخص مهم تا چند ساعت دیگه شاید تازه اول‌ش باشه. داشتم با انتخاب تصادفی (shuffle) آهنگ گوش می‌کردم که این اومد. یه عاشقانهٔ لطیف و آروم از یه صدای آسمانی (diva ). آرامش‌بخش بود. گفتم شاید بد نباشه سهیم شدن لذت‌ش با دیگران.

متن ترانه

today sell خبر هم داریم

بنده در سناروی اول 4501 رو در نظر داشتم و رد شدنش به منزله اوت شد اما در H4 چون دیدم به کف مقاومتی رسیده احتمال دادم سناریو کمی متفاوت تر از نقطه ای که زون کردیم بهش باشه . و بخاطر همین فست اسکلپ ها گرفته شد .

یه تارگت دیگه زده شد

هنوز داخل ساختار هستیم همه ی اینا جز پولبک پیچیده حساب میشه .