فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

صبح‌بخیر. اولین معاملهٔ صبحگاهی من.

پی‌نوشت: ساعت ۷:۱۲ با سود کامل بسته شد. بعد از برداشت سود اول توی یه برگشت افزایش حجم داشتم که باعث شد سود نهایی نزدیک به ۱/۵ برابر سود مورد انتظار اولیه بشه. دو ردیف پایین برداشت سود میانی و دو ردیف بعد برداشت سود نهایی هستند. مجموع سود زیرمعامله‌های این معامله ۸۵۹۱ پیپ.

پی‌نوشت ۲: اگر مقاومت‌های ۴۵۰۰ و ۴۴۸۹ رو رد کنه، شاید ریزش قابل ملاحظه داشته باشیم.

معاملهٔ بعدی من. طلا همچنان در کانال ریزشی است.

پی‌نوشت: معامله با سود کامل در ۱۰:۲۱ بسته شد. جزئبات بیشتر در مطلب بعدی.

طلا تو تایم های بالا یکروزه به سل مید چهار ساعته به بای

تایم های پایین اکثریت بای میدن و دیگاه اصلی ما پولبک به رنج شکسته شده و برگشت قیمت برای بای هست تاید ها ساختار که زده شده هست احتمالن تا ریوارد ۲۰باشم یک درصد هم ریکس شده و درصورت استاپ معامله ندارم شایدم سریع استاپ بشم قصد فری هم ندارم اما شاید ریوارد. رو بزرگ ترها کنم اگه استاپ نشه تنها کاری که مونده انجام بدم صبر هست همین

اولین ترید امروز - برخورد به مقاومت 15 دقیقه و تاییدیه تایم پایین - ریوارد 4

شاید با نشون دادن و نوشتن دلیل ورود ها بفهمین قضیه چیه

درود خدمت دوستان عزیز و بزرگوارم

نقطه ای که برای فیک بریک اوت در نظر گرفتم برای امروز 4515 هست و ساپورت خوبی از خودش نشون داده .

نقطه استاپ اوت از نظر داده های من 4501 میباشد به دلایل امنیت معاملاتی .

و تا نقطه 4501 اگه ریجکت بشه می توان چندین فست اسلکپ در جهت برگشت ریورسال دوباره گرفته بشه.

ترید دوم - برخورد به محدوده fvg تایم 15 و مقاومت 15 دقیقه - با توجه به حدضرر ریوارد 2

آپدیت - تحلیل ها در تریدینگ ویو

عین حقیقته واقعا

درود

صبح زیبای همگی دوستان محترم بخیر

امیداوارم هفته خوب وپرسودی داشته باشید

دوستان قیمت به ناحیه تقاضای مشخص شد5 4507 رسیده و نقدینگی کف آسیا هم گرفته شده. احتمال حرکت قیمت به سمت بالا هست

البته بنده تا شکست نواحی عرضه و ساخته شدن نواحی تقاضای جدید بایر نخواهم بود :folded_hands:

استاپ خورد تموم شد بستن معاملات

cat : meoww meoww meoww

معامله با سود کامل در ساعت ۱۰:۲۱ بسته شد. برحسب تحلیل در یک مرحله stop loss‌ را کمی تغییر دادم ( پشت مقاومت ۴۵۲۵) که بعدا به جای اول برگردانده شد. سه ردیف پایین معامله‌های hedging‌هستند برای پوشش ضرر احتمالی در زمان تغییر stop loss. چهار ردیف بعدی برداشت‌سود میانی هستند و دو ردیف آخر برداشت سود نهایی. با افزایش حجم در برگشت از سود میانی و معامله‌های hedging میزان سود نهایی تقریبا ۲۰ درصد بیشتر از سود مورد انتظار اولیه بود. مجموع سود زیرمعامله‌ها در این معامله ۶۱۳۱ پیپ.

پی‌نوشت: منتظر عملکرد قیمت در مقاومت روانی ۴۵۰۰ و مقاومت بعدی ۴۴۸۹ هستم. طلا هنوز از کانال ریزشی باز شونده (megaphone) خارج نشده.

4495به نظرم قطعیه و برای بعد تأیید بده 4455

صبح همه بخیررر

1:2 R/R

صبح همگی دوستان بخیر

من خیلی روی سل طلا بودم در طول هفته و بلاخره گرفتمش و این هفته به من tp داد .

به امید هفته عالی برای همه عزیزان

محدوده طلایی واسه یه اسکلپ بود که متاسفانه خط پایینی و بیخیال خرید شدم و به همون اولی قناعت کردم

درود و نور خدمت اساتید محترم

قیمت بعد از نفوذ به نزدیکترین سطح در گذشته بازار برگشت عمیق دارد به سمت نقدینگی ک توی نمودار نقدینگی سمت راست تصویر که حجم بازار رو نشون میده میزنه …

تا اینجاشو بلدم :sweat_smile: بقیش رو منتظر هستم ببینم کف ک رسیده چکار میکنه

ک معمولا برگشت به سمت بالا رو داره تا اون سقفی ک اینگلف شده رو رد کنه به قصد یک گره بالاتر از سقف قبلی

بازم دوستان من در حال یادگیری هستم صرفا نظر خودم رو گفتم

جدیدا دارم سبک استاد خاکستر رودنبال میکنم

اندیکاتوری ک استفاده میکنم

پیشنهادمیکنم به چارتتون اضافه کنید تنظیمات زیادی داره ک باتوجه به استراتیژی شما قابل تغییر هستند وشخصی سازی رو میتونید انجام بدید

میتونم بدونم استراتژی تون چیه؟

براساس حجم هاست

امیدوارم هفته معاملاتی پرسودی داشته باشیم…

چون بعضی عزیزان گفته بودن من از تک تک پرسیدم(البته تاجاییکه ایران بروکر اجازه داد)

ممنون از عزیزانی ک نظرشون رو گفتن بهم:

تاالان 34 نفر جواب دادن

تلگرام=6 نفر

فرقی نداره=9 نفر

ایران بروکر=19 نفر

طبق نظر جمع همین جا به فعالیتمون ادامه میدیم..البته نظرای بچه ها هم جالب بود چون خیلیا گفتن الان جو اینجا خوب شده و غربال شده یجورایی همه بچه ها باهم اشنان و وقتی نت قطع بود ایران بروکر حال داد بهمون بی معرفتی هست ک بریم

مرسی از پیگیریت دادا. نظر اکثریت محترمه :folded_hands: