پینوشت: ساعت ۷:۱۲ با سود کامل بسته شد. بعد از برداشت سود اول توی یه برگشت افزایش حجم داشتم که باعث شد سود نهایی نزدیک به ۱/۵ برابر سود مورد انتظار اولیه بشه. دو ردیف پایین برداشت سود میانی و دو ردیف بعد برداشت سود نهایی هستند. مجموع سود زیرمعاملههای این معامله ۸۵۹۱ پیپ.
پینوشت ۲: اگر مقاومتهای ۴۵۰۰ و ۴۴۸۹ رو رد کنه، شاید ریزش قابل ملاحظه داشته باشیم.
طلا تو تایم های بالا یکروزه به سل مید چهار ساعته به بای
تایم های پایین اکثریت بای میدن و دیگاه اصلی ما پولبک به رنج شکسته شده و برگشت قیمت برای بای هست تاید ها ساختار که زده شده هست احتمالن تا ریوارد ۲۰باشم یک درصد هم ریکس شده و درصورت استاپ معامله ندارم شایدم سریع استاپ بشم قصد فری هم ندارم اما شاید ریوارد. رو بزرگ ترها کنم اگه استاپ نشه تنها کاری که مونده انجام بدم صبر هست همین
معامله با سود کامل در ساعت ۱۰:۲۱ بسته شد. برحسب تحلیل در یک مرحله stop loss را کمی تغییر دادم ( پشت مقاومت ۴۵۲۵) که بعدا به جای اول برگردانده شد. سه ردیف پایین معاملههای hedgingهستند برای پوشش ضرر احتمالی در زمان تغییر stop loss. چهار ردیف بعدی برداشتسود میانی هستند و دو ردیف آخر برداشت سود نهایی. با افزایش حجم در برگشت از سود میانی و معاملههای hedging میزان سود نهایی تقریبا ۲۰ درصد بیشتر از سود مورد انتظار اولیه بود. مجموع سود زیرمعاملهها در این معامله ۶۱۳۱ پیپ.
پینوشت: منتظر عملکرد قیمت در مقاومت روانی ۴۵۰۰ و مقاومت بعدی ۴۴۸۹ هستم. طلا هنوز از کانال ریزشی باز شونده (megaphone) خارج نشده.
چون بعضی عزیزان گفته بودن من از تک تک پرسیدم(البته تاجاییکه ایران بروکر اجازه داد)
ممنون از عزیزانی ک نظرشون رو گفتن بهم:
تاالان 34 نفر جواب دادن
تلگرام=6 نفر
فرقی نداره=9 نفر
ایران بروکر=19 نفر
طبق نظر جمع همین جا به فعالیتمون ادامه میدیم..البته نظرای بچه ها هم جالب بود چون خیلیا گفتن الان جو اینجا خوب شده و غربال شده یجورایی همه بچه ها باهم اشنان و وقتی نت قطع بود ایران بروکر حال داد بهمون بی معرفتی هست ک بریم