تاپیک خوب بالا اومده ها. حرفه ای نگهش داریم یه گروه خوب بسازیم. من تو پیام رسان بله آیدیم
@babak_rg
تاپیک خوب بالا اومده ها. حرفه ای نگهش داریم یه گروه خوب بسازیم. من تو پیام رسان بله آیدیم
@babak_rg
سلام مجدد ، همچنان فشار موج صعودی کوتاه مدت داره ، اولین ریسک فری منو در 4713 با سود کمی بست ، و تحت حمایت موج صعودی کوتاه مدتی به نزدیک اردر من در پیوت 4742 که قرار داده بودم اومد و برگشت زده ! حالا صبر میکنم یا به اردرم میرسه یا اینکه همین جا موج نزولی میسازه که خود خودش میشه سل بلند مدتی برای هدف اول 4525 ، البته دوتا ارردر بالاتر هم درنقاط پیوت بالاتر دارم 4753 و 4763 که احتمال داره اینها را هم ببینه و ریزش اصلی شروع کنه
چارت در پیوت 4742 یک ساختار خیلی زیبایی ساخته ، امیدوارم بعد از برخورد به اون و فعال کردن پوزیشن سلم ، موج صعودی کوتاه مدت را به نزولی تغییر فاز بده که در اون موقعیت هر جای چارت باشه حجم معامله سل را بالا میبرم
تعدادمون کمه ، 5 نفریم هر کی هر چی میگه بیشترمون همفکریم بقیه تایید میکند. تعداد بازدیدهای تاپیک داره زیاد میشهتعداد اعضا بالا بره نقد های مخالف شروع بشه چیز خوبی از توش در میاد ، هم یه چیزی یاد میگیریم هم میشه بعد ها توسعه داد و یک کار حرفه ای انجام داد. اعضا ماشالله جوون و پر انرژی هستند زیاد که بشیم میتونیم تخصصی اش کنیم. یه عده رو تحلیل کار کنند یه عده نقطه ورود بهینه و عده ای مدیریت پوزیشن عده ای هم میتونند پلن بچه ها را به اکسپرت تبدیل کنند. . من همچین تیم هایی تو چین و هند دیدم.
حتی آموزش هایی برای اعضا جوان تر میشه ترتیب داد. میشه پلن هامون رو به الگو ترید تبدیل کردو ستاپها را به اشتراک میگذاریم و یک تیم تخصصی درست میشه.
نمیدونم چه جوری و کجا تبلیغ کنیم اعضا جذب کنیم . اینجا هم نشد به یک شبکه دیگه منتقل میشیم . شدنی هست
جدا فکر نمیکردم تی پی سه برسه هرگز
دوستان کسی اینجا کانتر 1.6 میزنه؟ یه سرور بخرم بازی کنیم ![]()
خخخخ خوشبحالتون جای منم بازی کنید ![]()
اگر بخواد از روند صعودی کوتاه مدتی برگشت بزنه بنظرم ساعت یازده و نیم موج صعودی تغییر فاز نزولی بده ، حیف شد اردر سل منو در 4742 با اختلاف کمی نگرفت نقطه زنی خوبی میشد! وقتی موج نزولی بسازه و ریزش کنه احتمالا قیمت حمایتی 4702 باعث یک بالای موقت در موج نزولی که شکل گرفته بشه که موقعیت ورود سل خیلی خوبی میده !
من هم موافقم توحید جان حالا اگه اینجا نشد میتونیم داخل اپ های ایرانی گروه بزنیم تا اینترنت به حالت عادی برگرده یه گروه خصوصوی واتساپ یا تلگرام بزنیم
چندین بار دیدم که برنده مسابقات بهترین بهترینهای لایت فایننس اکثرا ایرانی بودن ! لامصبا نمیدونم با چه سیستمی کار میکنند همون روزز اول برنده مسابقه مشخصه ! یکمرتبه میبینی حسابش از 1000 دلار شده 10 هزار دلار !!! اینقدر هم مسابقه اش سخته از نظر رعایت حجم و ریسک که حد نداره ، از همه جای دنیا هم هستن ولی ایرانی ها خیلی فعالن مخصوصا زنها عجیبه که اینقدر موفقن !!! ![]()
خواهش داداش ، تمرین اول به مدت یکسال: تایم از پایین بیار بالا ، از ماهانه و هفتگی شروع کن نقاط پیوت سقف و کف پیدا کن ، بعد یکسال بیا تا بقیه موارد بهت بگم
اره داداش لایت فارکس بود بعدش تغییر نام داد به لایت فایننس ، خیلی بروکر خوبیه ، سن و شهر هم سکرته ![]()
خوبه شخصیت سکرتم داشته باشیم باحاله…
میدونی خیلی از بچه ها میگن از امارکت باحالتره .نت که درست شد باید باهاش کارکنی
انقد تعریفی هست…فک نکنم فرقی داشته باشن باهم؟
اره با این روش باید حجم های کنترل شده کار کرد ولی وین ریتش خیلی خوبه
والا من که نفهمیدم شوخی میکنی یاجدی
آمارکتس پشتیبانی مهربان و پیگیری داره ولی یکبار در چارتشون یک مشکل ناجوری دیدم که با لایت فایننس مقایسه کردم ، این لایت بهتر بود ، چندسال پیش هم که فارکس جهانی مشکل پیدا کرده بود ضرر دوستانی که در ضرر رفته بودن کامل جبران کرد
نه داداش شوخی چیه ! جدی میگم ! چندین ساله دارم در مسابقاتش شرکت میکنم بهترین امتیازم این بود که بتونم بیام برگه دوم در بقیه موارد حذف میشدم ولی این ایرانی های عجیب غریبی که اینجوری ترید میزنند و برنده میشه خیلی زیادن !
البته وقتی داخل لایت فایننس اکثرا ایرانین پس عجیب نیست. چون بعید میدونم ایرانی ها تریدرهای خوبی باشن بخاطر اینکه تا همین چندسال پیش زیاد ایرانی تو فارکس نبوده پس تازه کارن