دوست عزیز تر از جان ، اینکه درباره میزان درک من قضاوت میکنید برایم مشکلی نیست و شاید نظرتون کاملا درست باشه و درکی نداشته باشم اما اگه بفرمایید دقیقا از کجای متن من به چنین نتیجه ای رسیدین خیلی کمکم میکنه که خودم را اصلاح کنم و دیگه چنین متنی را ننویسم .
لطفا توجه کنید که منظورم از این متن گوشه و کنایه زدن به شما نیست و واقعا میخام از نظر شما برای اصلاح خودم کمک بگیرم.
با تشکر
علی آقا اینها مهم نیستند . ما خواستیم نظر خودمون رو بگیم که به پیغام شما گیر کرد . همین ![]()
زنده باشید ، ممنون
لطف دارید. البته یه کار جمعی بود و همهٔ دوستان از جمله شما از دیدگاههای مختلف پاسخهای مناسب و شایستهای دادند.
من کوچیک شما هستم و از اینکه فکر کردید قضاوت می کنم عذر میخوام ، بنده نوشتم فکرمیکنم نه اینکه جناب عالی رو قضاوت کنم و از این باره امیدوارم دچار سوء تفاهم نشید .
( اما هیچکدام نه با فارکس و نه با یکدیگر دقیقا یکسان نیستن )
این باعث شد که ری اکشن بدم خدمتتون دوست عزیزم .
![]()
من پیشتر میخواستم این موضوع رو بگم،
آقای علی آقا @user_46421
ضمن احترام و ارادت به تکتک دوستان،
شما متشخصترین و خوشگفتارترین فردی هستید که من توی این کامیونیتی دیدم تا الان.
بسیااار ازتون یاد میگیرم؛ دوست داشتم عنوانش کنم.
هیچ مشکلی نیست ، زنده و موفق باشید ![]()
شما خیلی لطف دارین ، راستش در طول عمرم عضو هیچ کامیونیتی ای نبودم ولی نمیدونم چرا مدتیه میام اینجا خصوصا این تاپیک خوب ، مطمئنم خداوند بزرگ جهانها برام طرحی داره که ازش خبر ندارم …،
راستش با لطف خداوند نزدیک 60 ساله در بزرگترین آموزشگاه جهان مشغول تحصیل و یادگیری بوده ام و خوشبختانه چند سالیه که حدودا بعد از سن پنجاه سالگی به برخی از رازهای سودآوری قطعی و برخی از رازهای عدم موفقیت پی بردم ،
همه ما در دنیای نمودارها، کندلها و … همیشه به دنبال بیشترین سودآوری و بهترین استراتژیها و ستاپها هستیم ، اما ریل تستهای سخت و طولانی زندگی باعث شد مطمئن بشم که روند اصلی نعمتها در روح و ذهن ما شکل میگیرن بقول معروف ثروت واقعی تنها در ظرفی جاری میشه که از نظر روحی و فکری به تعادل ، صبوری و پختگی و از همه مهمتر لیاقت و شایستگی رسیده باشه ،
اگر صبور یا با دیگران مهربان نباشیم اگر نظر و دیدگاه دیگران را تحقیر یا مسخره کنیم اگر برای همه با هر دیدگاه و سن و نظری از ته دل خیر خواه نباشیم اگر در مقابل نظرات مخالف دیگران گارد غیر خیرخواهانه بگیریم و…اگر…اگر … در اون زمانه که نعمات و ثروتها و آرامش از ما دور میشن ، همون موقع هست که ممکنه در یک روز با 1000 دلار 10000 تا بدست بیاریم اما فرداش 11000 تا از دست بدیم و از اون مهمتر در مسائل زندگی نیز متضرر میشیم…
شما خیلی لطف دارین ، هر کسی برای خودش شخصیت قابل احترامی داره اما من فقط این را متوجه شدم که برای دستیابی به سود مستمر و گشودن درهای فراوانی و نعمت و داشتن آرامش و برای اینکه در زندگیم فقط اتفاقات خوب رخ بده مجبورم که با همه انسانها و موجودات مهربان باشم و احترام بزارم…
من هم از شما و سایر دوستان مطالب جدید یاد میگیرم و از شما بسیار سپاسگزارم و برای هممون آرزوی هدایت حمایت و حفاظت و پیشرفت هر روزه را دارم. ![]()
ماشالله به شما علی آقا ![]()
بعضی وقتا پشماااام به حق چیزای ندیده و نشنیده .!
دنیای عجیبیه انصافا .
سلام به دوستان بزرگوار و همیشه فعال در ترید .![]()
به تاپیک Breakout Filler ها خوش آمدین .
اینجا رو ایجاد کردم برای دیدگاه فنی که خودم سالها بهش زحمت کشیدم و تمام پست وتحلیل های ارائه شده صرفا برای اسکلپ در XAUUSD بکار گرفته خواهد شد . این تکنیکی که روی آن مانور خواهیم داد برگرفته از دیدگاه سایه و بریک اوت فیلییر ها هست و در اینجا ، دوس دارم طبق داده های مکتوب همه پست ها ارائه بشه ، هرگونه نوشتن گرفتن ریوارد ، (RR) یا ایجاد سراب معاملاتی در اینجا ممنوع یا نشانگر غیر حرفه ای بودن تلقی میشه ، شما میتوانید در هر دیدگاهی باشید اما باید پست ارائه شده جهت حفظ ایمنی معاملاتی و ایجاد نشدن سوء درک در ذهن مخاطب باید ورود های خودتون رو از لحاظ داده ای فنی توضیح بدهید. در غیر اینصورت پست پاک خواهد شد . یکی از قوانین مهم اینه اجازه ارائه تحلیل چارت ی بجز XAUUSD و حتی بحث در موضوع دیگر چارت ها نیست و پاک خواهد شد ، و امیدواریم در حفظ حریم حرفه ای در ارائه تحلیل ، با همدیگر سهیم باشیم . حفظ آداب ادب و ارائه تحلیلات محترمانه به همدیگر میتواند هم نشانه شخصیت خانواده ای باشد که ازش می آییم و میتواند در توسعه همدیگر موثر واقع شود . حفظ قوانین این تاپیک اصول اصلی حرفه ای بودن و خارج از ان غیر حرفه ای تلقی خواهد شد . امید به آن هست ، لحظاتی پر از انرژی های خوب در اینجا برای هم در کنار هم ایجاد کنیم .
2026/5/31
![]()
رفقا بهنظرم اولین تارگت بیتکوین حداقل ۶۸۸۸۸ هستش؛ من روی اصلاح عمیقتر دومین معاملهی سل رو هم باز میکنم!
اولین قیمتی که برام ارزش ریسک داره هم ۷۵۳۵۵ هستش!
*(این مطلب شاید کمی طولانی بشه ولی ارزش خوندن داره بهنظرم!)
یه موضوع مهم رو دوست دارم باهاتون به اشتراک بذارم که براساس مانیتورینگ مداوم چارت بهش رسیدم؛ چون واقعا بعید میدونم کسی به اندازهی من در روز پای چارت باشه!
من گیمر بودم و چارت رو جایگزین تمام بازیهای گوشیم کردم و کلا هم همیشه موبایلتریدر بودم!
روزانه حداقل ده ساعت پای چارتم! ![]()
میخوام اینو بگم که رفتار چارت و مدل حرکتش مدتیه تغییراتی داشته که فکر میکنم به این دلیله که هوش مصنوعی ادد شده به الگوریتم! (فارغ از تاثیرات جنگ و فاندا عرض میکنم)
چیزی که مهمه اینه که اکثریت افراد با تایید وارد پوزیشن میشن که خب منطقی و امنتره!
اما مدتیه چارت داره تاییدهای عالی میده و بعدش ستاپ رو فیلد میکنه( احتمالا موردی بهش برخوردید)
من کلا با پندینگ وارد میشم، یعنی منتظر تریگر ورود نمیمونم! فقط اگر چارت با اپروچ تهاجمی بیاد سمت پندینگم، برش میدارم، چون عموما هدف هانت هستش!
حالا عرضم اینه که اگر ستاپتون طوریه که میتونید با پندینگ وارد شید، این روزها (اگر قیمت پندینگتون رو با دقت انتخاب کردهباشید) تیپی ۳۰ الی ۴۰ پیپ رو راحت میتونید بگیرید! اما اگر کلا ستاپتون مستلزم تایید برای ورود هست، وقتی تایید خیلی شفاف و دقیقی دیدید، کمی مکث کنید و دیرتر وارد شید!
این روزا خیلی وقتا میبینم جایی که تیپی پندینگ من با حدود ۴۰پیپ سود میخوره و پوزیشنم بسته میشه، خیلی از دوستان تریدرم، تازه تایید ورود ستاپشون شکل گرفته و جایی که من با سود خارج شدم، اونا تازه وارد میشن؛ اما چارت اخیرا خیلی روانمحور داره حرکت میکنه و معمولا میاد استاپ اونها رو میزنه و دیگه هم تایید برای ورود نمیده و حرکت میکنه!
کل حرکات چارت برپایهی تکنیکال (که درواقع میشه جمعکردن نقدینگی) و روان جمعی هست!
روان جمعی در تعریف ساده، یعنی جایی که شما نشانههای واضحی میبینید که برای ورود مطمئنتون میکنه، قطعا افراد بسیاااار زیاد دیگری هم توی اون نقطه وارد میشن و میدونیم که چارت اصولا به همه پول نمیده؛ خصوصا حرکات شارپش رو خلوت میره!
من یه جملهای دارم که دوستام زیاد ازم شنیدن:
پول از شلوغی بدش میاد!
پس این روزها اگر جایی بیش ازحد مطمئن بودید، اتفاقا مکث کنید و سریع وارد نشید!!
تو این یکی دو روز تعطیلی آخر هفتهٔ طلا بحث رسیدن به ثروت، اون هم زیاد و حتی افسانهای، و این که چطور میشه بهش رسید- از جمله با معاملهگری- به شکلهای مختلف تو این تاپیک مطرح شده.این که چطور میشه به «حقیقتِ» بازار رسید و اون را رام خود کرد.
من رو یاد گفتهای از کریشنامورتی فیلسوف هندی انداخت که دوستش دارم و برای من کار کرده. شاید شما هم بخواین نگاهی بندازید:
«راهی برای رسیدن به حقیقت نیست. حقیقت خود باید نزد تو آید و نمیآید مگر آن گاه که ذهن و دل ساده، بیپیرایه و زلال باشد، وقتی دل پر از عشق باشد نه پر از دغدغههای ذهن.»
شاید علت تلاش کردن و نرسیدن به بازار و سود مستمر معامله فقط با ذهن و یاری نگرفتن از دل باشه. بازار را فقط الگو و عدد و رقم دیدن نه موجودی زنده که گاه پیش میکشه و گاه پس میزنه. این نفی اهمیت و ارزش دانش عقلی و تجربی در معامله نیست- که سنگ بنای معامله و هر کار دیگر در زندگی همین دانش و تجربه است. اما شاید اون فوت کوزهگری و فن آخر یه جای دیگهس .
https://www.goodreads.com/quotes/9389750-there-is-no-path-to-truth-it-must-come-to
حداقل تارگت ریزش اتریوم رو هم ۶۷۶.۷۶۷ میبینم!
خیالت راحت داداش همه چی خونده میشه. توهم میتونی هرطور خاستی فعالیت کنی
اگر تا ۲۳۲۳ هم بیاد بالا برای سل میارزه!
من از قبل رو ۲۳۵۴ پوزیشن باز دارم البته ولی بیاد تا اونجا حجم اضافه میکنم!
خوبه که آخر هفته خیلیها از جمله من تعطیلی بازار رو با بیت کوین و رمز ارز پر میکنن و برای بحث دربارهش احساس راحتی میکنن اینجا. شاید هم یکی دو تا تحلیلش تنوعی باشد. البته بیت کوین و رمز ارزها بحثهای خاص و تخصصی خودشون رو دارند
من فقط شنبهیکشنبهها رو بیت و اتر ترید میکنم!
اعتیاد اینجوریه دیگه! ![]()
![]()