خیلی خوبه. شاید باید عنوان تاپیک رو تغییر بدیم و بشه «فقط معاملات و تحلیل xauusd- و رمز ارز شنبه یکشنبهها»![]()
یه چیزی رو چند وقتیه تو نوشتههای مختلف میبینم شاید بد نباشه مطرحش کنم. استفاده از «فیلد» به معنای ناکام شدن و شکست خوردن تو نوشتههای، مثل «ستاپ فیلد شد» یا «معامله فیلد شد». اگه اشتباه نکنم field به معنی میدانه و fail(فِیْلْ) به معنی شکست، جواب ندادن و با ضرر بسته شدنه مثل «ستاپ جواب نداد» یا «معامله با ضرر بسته شد».
منظورشون failed یعنی شکست خورده شده است
بسیار بسیار بسیار درست…![]()
ممنون از توضیح. در این طرز استفاده failed صفته. این جور استفاده کردنش مثل اینه که بگیم «معامله شکستخورده شد» به جای «معامله شکست خورد/جواب نداد »(فارسی .The trade failed که ظاهرا اینجا مورد نظره). اگر حتما بخوایم از failed به شکل صفت استفاده کنیم مثلا میشه This is a failed trade (این یه معاملهٔ شکست خورده است).
«جواب نداد»، دست کم به نظر من، هم سرراسته و هم مصطلح. البته هر کسی حق داره واژههاش رو هر جوری میخوادا نتخاب کنه.
پینوشت: اگر هم منظور اشاره به نقطه/مرز خاصی باشه که تعیین کنندهٔ ناکامی استراتژی/معامله است، میشه گفت « معامله/ستاپ مرز شکست/جوابندادن رو رد کرد» یا « از مرز شکست گذشت».
خوب حالا که بازار تعطیل هست من هم از استراتژی خودم براتون بگم . من مثل سربازان قدیم که فقط با برنو شلیک میکردند و کارکردن با تیربار رو دوست نداشتند عمل میکنم . من در همین تاپیک از دوستانی که واقعا حرفه ای هستند مطالب ارزشمندی یاد گرفتم و دارم روش خودم رو اصلاح میکنم . روش من استفاده از اندیکاتور مک دی توی تایم 5 ، 15 و 30 دقیقه هست ( و میدونم که خیلی هاتون استفاده از اندیکاتورها رو منسوخ میدونید ) . وقتی میله های مک دی در 30 دقیقه در فاز مثبت شروع به کوچک شدن میکنه و در تایم 5 دقیقه سیگنال خرید میاد بدون معطلی بای میزنم و بالعکس . عملا سوار شدن بر روند در انتهای اصلاح محسوب میشه و برای من جواب داده . الان تایید سطوح رو هم بهش اضافه کردم . شما خودتان روی چارت تست کنید و متوجه نتیجه اون خواهید شد . البته مثل هر استراتژی این هم یک سری نکات ریز داره که اگر دقیق بشید پیدا میکنید و صد البته مثل هر استراتژی دیگه ای امکان فیل شدنش هم هست .
سلام با این مطلب بسیار موافقم و شخصا این رو هم دیدم که اگر قرار به حرکت در جهت تشخیص و پوزیشن ما باشد خیلی سریع حرکت کرده ولی اگر خلاف باشد ممنتوم بسیار ضعیفی دارد
اینجا که سود نشون داده
عزیزان
چندتااز بچه ها ازم خواستن بپرسم از بقیه
براهمین من از تک تک پرسیدم بریم تلگرام یا همین جا باشیم…
از بعضیا نشد بپرسم چون ایران بروکر اجازه نداد
از هرکی ک نتونستم تو پیام خصوصی بپرسم ی لطفی کنه نظرشو تو پیام خصوصی بفرسته برام-ممنون
درود
به نظرم شما گروه درست کنید و لینک بزارید اینجا هر کسی خواست عضو بشه
اگر امکانش هست ممنون🙏
سلام حسن آقا از وسطاش برگش اس ال زد
شاید اینم جواب بده امیر خان.دوستانی که تمایل دارن رای و نظر خودشون رو بدن.تشکر
تلگرام ![]()
اینجا ![]()
هر دو ![]()
ارادت، “درست” خود شمایی ![]()
بتمن تو این تاپیک هست مثل من؟؟
سشن توکیو رو ببینه😂
دوستان گلم امروز دوباره مبنی بر دعوت بنده به گروه یا کانال تلگرام پیغام دریافت کردم برای فعالیت ،
میخوام موضوع امنیتی بگم خدمتتون ، گزارشی که یک شرکت امنیتی در 31 اردیبهشت منتشر کرد .
اینم از تلگراف !! ![]()
خب ؟ که چی ؟ همیجوریم هستیم دیگه ! زنده بودن ما اذیت کنندس آیا ؟
( چرا نوشتم زنده بودن ، چون دوبار بخاطر این بستر ها بهم حمله فیشینگ شده )( مرگ مالی مگه برابر با مرگ یه انسان نمیتونه باشه )
میخواین چی رو ببینید که ما نمیتونیم بهتون ارائه بدیم از مسیرمون ؟
ببینید بعضی بستر ها درسته جو سازن اما قرار نیست امنیتی باشن !
حالا این برداشت من از واقعیت هست ، شاید دوستان عزیز چیز دیگری برداشت کنند .
خب دوستانی که تلگرام رو جای امنیتی برای فعالیت میدونن آیا اگه فقط یه رمز و پسوررد بین کسی رد بدل و ردیابی بشه چه بلایی سرش میادد!؟ میدونید ، یا بلدید ؟ خب میشه یکم بحث های ننه من غریبم بازی رو بزاریم کنار ترید مگه سوپری سر کوچه س انقد راحت به همه چیز نگاه می کنیم ؟
انقد ادم اون بیرون دارن گشنگی میکشن فقط بخاطر بحث پوله ! پول !
بعد حالا کی میاد پاسخ بده ؟ هیچکس نیست ، همه چی تو یه لحظه اس ، مث چش به هم زدن ! .
باسپاس فراوان از شما. مدتها بود تفاوت اوردربلاک و چیزهای شبیهشو نمیدونستم. بسیارمتشکرم
این عکس چیه گذاشتی ؟هرچی دقت میکنم نمیفهمم!!
صبحبخیر. اولین معاملهٔ صبحگاهی من.
پینوشت: ساعت ۷:۱۲ با سود کامل بسته شد. بعد از برداشت سود اول توی یه برگشت افزایش حجم داشتم که باعث شد سود نهایی نزدیک به ۱/۵ برابر سود مورد انتظار اولیه بشه. دو ردیف پایین برداشت سود میانی و دو ردیف بعد برداشت سود نهایی هستند. مجموع سود زیرمعاملههای این معامله ۸۵۹۱ پیپ.
پینوشت ۲: اگر مقاومتهای ۴۵۰۰ و ۴۴۸۹ رو رد کنه، شاید ریزش قابل ملاحظه داشته باشیم.