عاشق ترامپم سن جنتیو داره بدن جنتی نسخه کمی جوونترشو داره
اما همچنان قدرت ازش میباره
تو کتاب ۴۸ قانون قدرت نوشته
مرکز توجه باشید حتی به غلط
کارش عالیه این بشررر:man_dancing:![]()
عاشق ترامپم سن جنتیو داره بدن جنتی نسخه کمی جوونترشو داره
اما همچنان قدرت ازش میباره
تو کتاب ۴۸ قانون قدرت نوشته
مرکز توجه باشید حتی به غلط
کارش عالیه این بشررر:man_dancing:![]()
دقیقاااا تریدرای خارجی هم همینو میگننن
میگن کندل ترامپ ![]()
حالا جدا از اینااا
یه فیلم ترسناک دیدم
پنجره باز گزاشتم تا باد بیاد
بقل خونمون یه پارکه که وسایل بازی داره
صدای جیر جیر اهنش میاد انگار کسی روش سواره ولی کسی نیست ![]()
![]()
![]()
میدونم باد تکون میده ولی نمیتونم ثابتش کنم
تایم هفتگی انس رو هم ببینید و نظر بدید
قیمت با rsi زیر ۳۰ بسته شده تو کف کانال ریزشی که احتمال خیزش محدود رو تقویت میکنه. جلسهٔ کاخ سفید ترامپ که قرار بود برای نهایی کردن تفاهم نامه تصمیم بگیره بدون تصمیم و بیانیه تموم شد و چند ساعت پیش خبر اومد که ترامپ خواسته بعضی بندهای توافق تقویت بشه. کش اومدن مذاکرات میتونه بلاتکلیفی بازار رو تشدید کنه یا حتی اثر ریزشی بذاره روی قیمت. شاید بازار با خیزش محدود به سمت سقف کانال (مثلا تا ۴۵۴۳ یا حتی مقاومت قوی۴۵۵۳) شروع کنه و بعد از اصلاح rsi حرکت ریزشیش رو مثلا تا مقاومت ۴۵۲۵ ادامه بده. البته شاید هنوز زوده واسه گفتن و بهتره تا آخر امشب منتظر موند.
پینوشت: در تایم ۳۰ دقیقه هم قیمت در کف کانال ریزشیه و rsi هم در سطح میانی ۵۰ه که یک بار از اون برگشت خورده. به نظر میٰرسه تایید میکنه تایم فریم پایینتر رو.
الو؟!؟ هنوز هستی یا داری با آقا دیوه تو آسمونا میرقصی؟ ![]()
تیپی رو ۳۰۰پیپ گذاشتهبودم؛ تا ۲۶۰ پیپ رفت و بعدش رفتاری ازش دیدم که حس کردم پارامترهای ستاپی که مد نظرم بود رو داره نقض میکنه و درنهایت روی حدود ۲۰۰ پیپ بستمش و اتفاقا به ۳۰۰ پیپ هم نرسید دیگه!
اگر اون ستاپ جایی شکل گرفت، حتما توضیحش رو میدم. ![]()
اگه با رمز ارز تو صرافیهای ایرانی واریز و برداشت میزنید شاید بخواین اینم در نظر بگیرید.
سلام پر سود باشید.منتظریم
سلام دوست عزیز
در صرافیها طلا به سه عنوان PaxGold , XAU و XAUT و در 3 بازار متفاوت ارائه میشه ، هر سه چارتی مشابه فارکس دارن اما هیچکدام نه با فارکس و نه با یکدیگر دقیقا یکسان نیستن و در صرافیهای گوناگون نیز با هم تفاوت دارن ، در همگی تفاوت قیمت و نیز تفاوتهایی در چارت به چشم میخوره لطفا خودتون ببینید :
همانطور که مشاهده میکنید با اینکه تصویر هر سه را در یک زمان گرفتم اما عدد قیمتی که هر کدام نشون میدن کاملا متفاوته
در صرافی ای که من کار میکنم XAU از همه دارای حجم معاملات بیشتر یه و لذا معتبر تر و به فارکس شبیه تره.
برمیگرده ب تایم بالای خودش که کجای کندل یکساعته قرار گرفته
حالا وقتی با PDهای دیگه هم پوشانی داشته باشه بسیار قویتر هست
قبلا گفتم اینو ولی برای تاکید دوباره میگم
ستاپمون رو باید جای درست بزاریم (حالا هرستاپی ک هرکی باهاش کارمیکنه)
این خیلی موضوع ساده ایی هست ولی خیلی مهمه .اینجوری وین ریت معاملاتیمون خیلی میره بالا
شکل بالا بطورکلی بعنوان مثال هست
خوب روزهایی که بازار طلا تعطیل هست ( شنبه و یکشنبه ) طلا معامله میشه ولی اعتبار قیمت نداره و حول وحوش همون قیمت پایانی هست و با شروع بازار قیمت از هر جا باز بشه به کلوز هفته گذشته برمیگرده . این دو روز سودی نصیب شما نمیشه و بازار نوسانی نداره و بهتره صبر کنید .
دوتا بروکر کندل هایی که برا قیمت میسازه کاملا متفاوت از هم هستند تو یک چارت و یک نماد ، چه برسه دو یا سه تا چارت باشه ! مسلمه در حرکت قیمت فقط قیمت مهم نیست و به نسبت نقدشوندگی که در چارت هست کندل ساخته میشه از این رو مسلما باید رفتار بازار ها از همدیگه متفاوت باشن . حتی بازار ها مختص به یک نماد باشن . باز متفاوت از هم باید ریتم قیمتی نشون بدهند .
امیدوارم توضیحاتی درحد درک ارائه داده باشم خدمتتون .
آقای دیدبان از شما و نیز آقای فرقانی بسیار متشکرم ، اما درک نمیکنم چرا به من پاسخ دادین آخه من که سوالی نکردم ، فقط دیدم کسی به آقای Reza khademi در مورد PaxGold جواب نداده جواب ایشون را دادم.
انشاالله موفق باشید
سلام. فکر میکنم دقیقتر اینه که ما در اینجا در بارهٔ نماد xauusd صحبت میکنیم. xau نماد قیمت طلا تحت نظارت (regulated)ه که در بازارهای سهام بینالمللی regulated معامله میشه. xaut (ُTether Gold) دارایی دیجیتال بر پایهٔ تتر،و نه دلار،ه که ۲۴ ساعته و هفت روز هفته تو بازارهای نظارتنشده معامله میشه. هیچ کدوم از اینها به طلای مادی وصل نیستند.
نماد PAXG (Pax Gold) یه دارایی دیجیتال دیگهس که شبیه گواهی سپرده طلا تو ایرانه. توسط یک شرکت خاص و تحت نظارت دولتی ارائه میشه و به طلای فیزیکی تو یک مرکز نگهداری وصل میشه
اگرچه در هر سه اینها طلا مطرحه ولی سه تا نماد مختلف هستند، شبیه طلای آب شده، سکه، شمش و گواهی سپردهٔ طلا در ایران. به علت بازارهای کاملا مجزا، قیمت گرم طلا در این ابزارها میتونه کاملا متفاوت باشه که نمونهٔ بارزش حباب سکه است.
بازارهای نظارت شده (مثل خرید سکه از بانک در ایران) الزاما از بازارهای نظارت نشده (مثل خرید سکه از بازار) پیروی نمیکنند.
انشاالله . ممنون از بازخوردتون . فقط فک کنم از متن خودتونم درکی نداشتین که در ادامه این پاسخ رو دادید .همچین برای شما آرزوی موفقیت دارم به هر حال ممنون .
پاسخ شما به سوال آقا رضا کامل و عالی بود، بسیار ممنون.
ممنون ازتون خیلی لطف کردید بزرگوار
خیلی ممنون از شما
هفتم فروردین یه دیدگاه راجع به ج ن گ نوشتهبودم که عینا اتفاق افتاد!
هیچی دیگه، همین! ![]()