فقط معاملات و تحلیل xauusd

فدات هادی جان بااین تعریفت شرمنده کردی منو

امیدوارم لیاقت تعریفتو داشته باشم

خوشحال میشم به شما و بقیه عزیزان تاپیک بتونم کمکی کرده باشم :heart:

8 لایک کرده

شکست نفسی نکن امیرجان منم باهادی جان موافقم

همین که باصبروحوصله و بی دریغ تو پیام خصوصی بمنو بقیه بچه ها کمک میکنی ماازت ممنونیم :folded_hands::folded_hands::folded_hands:

7 لایک کرده

سلام نظرتون در مورد روز دوشنبه و روند طلا چیه با فاند های الان؟

3 لایک کرده

فدات محمدجان باعث خوشحالیه

هدفم از این تاپیک همین بوده…:heart:

2 لایک کرده

درود

بقول استاد پور صمدی باید ابتدا با این تفکر که نمی دونم و اطلاعی ندارم به مارکت نگاه کنیم :joy:

بعد به نظرم در صورت واکنش به نواحی میتونیم این حرکت را داشته باشیم

6 لایک کرده

امین جان تی پی شد؟

2 لایک کرده

سلطان.همیشه کمک کردی.خدا خیر بزرگی بهت بده داداش.اندازه ی دلت بهت بده که دریاست…

6 لایک کرده

خیلی خوبه که تو این روز تعطیلِ کاری بی فشار و دغدغهٔ معامله و بی این که یک چشم‌مون به نمودار باشه حرفایی گفته می‌شه از جنس دل. پول ، چه ریال و چه دلار، مثل کارد آشپزخونه می‌مونه. هم می‌شه باهاش غذا درست کرد و روز یا شبی رو به شادی و سلامت با خانواده و عزیزان گذروند هم می‌شه خدای نکرده به عزیز دیگران آسیب زد . مهم این‌ه که سربلند باشیم و شاد و اونجوری زندگی کنیم که دل‌مون می‌خواد- البته با رعایت ادب و احترام و فروتنی.

دست کم تو اروپا تو زمانای قدیم زانو زدن نشانِ تبعیت از یه حاکم بود مثل بیعت که الان تو دهن بعضی‌ها هست. اصطلاح‌ش bend the knee از همون زمان مونده . بعد از نوزایی (رنسانس)‌ و بخصوص بامطرح شدن مفهوم عقلِ نقاد (critical thinking) توسط دکارت رسمِ تبعیت و پذیرش بی‌قید و شرط برافتاد و پرسشگری جاش رو گرفت. نتیجه‌ش شد عصر روشنگری ( Age of enlightenment) که زیربنای محکم تمدن کشورهای توسعه یافته است.

الان دیگه زانو نمی‌زنن مگر برای درخواست ازدواج و اعلام تسلیم بی‌قید و شرط در برابر همسر که از واجباته :smiley: . در فرهنگ اصیل خودمون هم بوده . به قول سعدی « به دست آهنِ تفته کردن خمیر // به از دستْ بسته به پیش امیر» [دست بسته اینجا دست روی دست گذاشتن جلوی بدن به نشانهٔ فرودستی‌‌ه نه مثلا دست‌بند]

در ضمن rhetoric (شاید بشه گفت علم اثرگذاری کلام) یکی از ابزارهای مهم ارتباطی‌ه - مخصوصا در مدیریت و کارهای انگیزشی و فرق داره با جلوه‌گری و خودنمایی. اگرچه استفاده‌ش اینجا خیلی محدوده، دست کم برای من. من دوست دارم در عین جدی گرفتن کار و معامله، در حد معقول با دیگران بگم و بخندم و وقت سختی و ناراحتی تا جایی که می‌تونم درک کنم و باری از خاطر کسی بردارم.

این نوشته مخاطب خاصی ندارد.

پی‌نوشت: دنباله‌ای هم نداره.

4 لایک کرده

این پست توسط نویسنده حذف شد.

3 لایک کرده

آقا مجید عزیز ، بنده از این حالتها تو بازار زیاد دیدم ولی تمرکز من به همون حرکت اوله و با باقیش کاری ندارم و بقولی چو فردا رسد فکر فردا کنیم . در حرکت اول من هم با نزول قیمت موافقم و این مسئله در شروع بازار توکیو مشخص خواهد شد .

3 لایک کرده

حسن جان عالیه

امیدوارم موفق وپرسود باشید :folded_hands:

4 لایک کرده

متاسفانه یا خوشبختانه پاریسن ژرمن برد …ای کاش ارسنال میبرد :sleepy_face:

بخودم و جامعه ئ ورزشی تسلیت میگم…ضایعه ئ بزرگیه واقعا

3 لایک کرده

این یعنی طلا با گپ نزولی باز میشه؟ :grimacing:

5 لایک کرده

درود و مهر خدمت اساتید بزرگوار

من چیز زیادی بلد نیستم دوستان در کنار شما خوبان دارم اموزش میبینم

گره های معاملاتی برام جالب هستند سعی میکنم فراکتالی بازار رو ببینم

7 لایک کرده

سپاس. برای من مسیر قرمز احتمالش کمتر از آبیه. البته گاهی اون نفوذ فریبی بیش نیست. کنار اینها میشه یک سناریوی سوم هم داشته باشیم که حرکت نزولیش عمیق نباشه و به سمت بالا حرکت کنه. یک سناریوی چهارم هم برای حالتی که بخواد از بالا نقدینگی بگیره و به سمت پایین حرکت کنه (مثل نظر مجید)

4 لایک کرده

تو این چند ماه این و دوستاش تو بازار دخالت کردند و
کندلی به اسم کندل ترامپ بوجود اوردن
ً
( جهت فان :joy:)

5 لایک کرده

اتفاقا توی یکی از دوشنبه های شروع مارکت اسم یه کندل رو تو کانالم وقتی تحلیل چارت رو گذاشتم رو پست نوشتم این کندل ترامپیه :rofl:

3 لایک کرده

4 لایک کرده

در همشهری کین آخرین کلمه ی هنگام مرگ این مرد ثروتمند با بازی اورسن ولز ، شروع فیلم بود و خبرنگاری که این کلمه برایش سوال ایجاد کرد« غنچه رز»، ……

یادش بخیر شاید ۲۵ سال پیش که به دبیرستانی بودم به همراه تحلیلش و از سینما ۱ ، شبکه یک دیدنش. ممنونم ازت، داستین هافمن.

5 لایک کرده

عزیزان سلام ی سوال داشتم وقتی بازار بسته است پکس گلد میریزه یعنی انس طلا وقتی بازار باز شه میریزه؟

3 لایک کرده